امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobin
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 590

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    دارم قیمت های سهام رو نگاه میکنم ............. چه به سر این بازار اومده ..............
    به

نظرتون باید دنبال سهامی بود که تو این بازار مقاومت کردن و منفی نشدن یا اونایی که خیلی افت کردن؟؟ نظر شما چیه؟؟
    بله سهام ها که واقعاً مفت شده واتی، حفاری ، مپنا ، غدیر و یا سهامی مثل خوساز با بیش از 100 میلیارد تومان ارزش زمین و ساختمانهای کارخانه ، بیش از 300 میلیارد تومان فروش ولی با ارزش بازار 10 میلیارد تومان که البته به نظر من در آینده نزدیک شگفتی ساز خواهد شد.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
      بله سهام ها که واقعاً مفت شده واتی، حفاری ، مپنا ، غدیر و یا سهامی مثل خوساز با بیش از 100 میلیارد تومان ارزش زمین و ساختمانهای کارخانه ، بیش از 300 میلیارد تومان فروش ولی با ارزش بازار 10 میلیارد تومان که البته به نظر من در آینده نزدیک شگفتی ساز خواهد شد.
      این خوساز رو من خیلی ازش شنیدم ولی هنوز بررسی نکردم ....اگه شما پی گیرش بودی و اطلاعاتی ازش دارید بگید تا بررسی کنیم ببینیم چی داره ....;) البته سهم تو گروه خودرو قرار داره و پی به ای بالای 5-6 نباید بدیم بهش به نظرم....

من این فایرا رو هم منتظرم بیاد یه مقداری پایین ولی نمیاد................ 1300یا 1400 اگه بشه میخرمش.....
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/17, 21:41.
      ///

نظر

• rezael
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 385

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post

همیشه بازدهی با ریسک همبستگی مثبت داشته و سود های آنچنانی و شیرین (به جز عزیزکرده ها و آقازاده ها و رانتی ها) نصیب افرادی خواهد شد که در چنین شرایطی اقدام به خرید می کنند. البته باید نگاه بلندمدت باشه و صبر کرد تا نتیجه این تحمل مخاطره را دید. مسلما در شرایط عادی نمی تونید ملس مس با پی به ای 4 و5 پیدا کنید! یا رایان 2.7 یا مپنا 3.5 و....... اگر قرار بود در چنین شرایطی اکثر سهامداران در بازار بمانند و خرید کنند دیگه افت های آنچنانی و در پیش رشدهای آنچنانی رخ نخواهد داد پس میشه به دید یک فرصت بسیار عالی به شرایط فعلی نگریست. البته اولین اقدام باید تعیین استراتژی باشه. اگر من تکنیکالیست هستم مهمترین عامل برای من سود در کوتاه ترین زمانه و در نتیجه باید قبل از همچین وضعیتی کامل نقد میشدو والان هم نوسان می گرفتم. اما اگه استراتژی من سهامداری و بلندمدته و تحلیل بنیادی از سهم انجام میدم باید از این فرصت ها بیشترین استفاده رو بکنم و روی تحلیلم بمانم تا به هدف برسم...
        در این حالت مهمترین کار یافتن سهم هاییست که در آتش سوختن کل بازار و سهم های با قیمت بالاتر از قیمت ذاتی نابود شده اند. سهم هایی که ریسک های محیطی نتواند در عملکرد 1-2 سال آینده سهم تاثیر مداوم منفی داشته باشد. قطعا این شرایط هم خواهد گذشت و افرادی پیروز خواهند بود که به دور از هیجان خرید و فروش می کنند. خبهمن 40 تومانی رو چه کسی خریده و بعد هم 200 تومان فروخته؟ کسی که تحمل ریسک بالاتری داشته و تحلیل درستی داشته.
        متاسفانه ما ایرانی ها آدم های بسیار احساساتی هستیم و استاد تصمیمات هیجانی و احساسی! با کمال تاسف همیشه افرادی هستند که با جو دادن بیجا در صدد استفاده از این فرصت ها برای خرید در قیمت های پایین تر هستند و غالبا هم به جهت همین احساسی بودن سهامداران به هدف خود می رسند.
        در بازار منفی پارسال من فقط از سهم های پی به ای پایین تونستم از ضرر جلوگیری کنم و درسی گرفتم که پای سهام بنیادی خود بنشینم و ثامان 70 تومانی و شبریز 200 تومانی و سهام از این دست رو نفروشم. برای همین هم 80 درصد سبد بورسیم از سهم های با بنیاد فوق قوی و بدون ریسک خاص تشکیل شده و مطمئنا از تمامشان با سود بسیار مناسب خارج خواهم شد

پس فقط و فقط باید احساس را کنار گذاشت و منطقی عمل نمود تا ان شالله به سود دلخواه رسید. یا حق

سخنانتون زیبا و در خور رفتار اخیر بازار بود جناب شریعت
        مرسی
        پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• atashgah
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 89

همیشه بازدهی با ریسک همبستگی مثبت داشته و سود های آنچنانی و شیرین (به جز عزیزکرده ها و آقازاده ها و رانتی ها) نصیب افرادی خواهد شد که در چنین شرایطی اقدام به خرید می کنند. البته باید نگاه بلندمدت باشه و صبر کرد تا نتیجه این تحمل مخاطره را دید. مسلما در شرایط عادی نمی تونید ملس مس با پی به ای 4 و5 پیدا کنید! یا رایان 2.7 یا مپنا 3.5 و....... اگر قرار بود در چنین شرایطی اکثر سهامداران در بازار بمانند و خرید کنند دیگه افت های آنچنانی و در پیش رشدهای آنچنانی رخ نخواهد داد پس میشه به دید یک فرصت بسیار عالی به شرایط فعلی نگریست. البته اولین اقدام باید تعیین استراتژی باشه. اگر من تکنیکالیست هستم مهمترین عامل برای من سود در کوتاه ترین زمانه و در نتیجه باید قبل از همچین وضعیتی کامل نقد میشدو والان هم نوسان می گرفتم. اما اگه استراتژی من سهامداری و بلندمدته و تحلیل بنیادی از سهم انجام میدم باید از این فرصت ها بیشترین استفاده رو بکنم و روی تحلیلم بمانم تا به هدف برسم...
          در این حالت مهمترین کار یافتن سهم هاییست که در آتش سوختن کل بازار و سهم های با قیمت بالاتر از قیمت ذاتی نابود شده اند. سهم هایی که ریسک های محیطی نتواند در عملکرد 1-2 سال آینده سهم تاثیر مداوم منفی داشته باشد. قطعا این شرایط هم خواهد گذشت و افرادی پیروز خواهند بود که به دور از هیجان خرید و فروش می کنند. خبهمن 40 تومانی رو چه کسی خریده و بعد هم 200 تومان فروخته؟ کسی که تحمل ریسک بالاتری داشته و تحلیل درستی داشته.
          متاسفانه ما ایرانی ها آدم های بسیار احساساتی هستیم و استاد تصمیمات هیجانی و احساسی! با کمال تاسف همیشه افرادی هستند که با جو دادن بیجا در صدد استفاده از این فرصت ها برای خرید در قیمت های پایین تر هستند و غالبا هم به جهت همین احساسی بودن سهامداران به هدف خود می رسند.
          در بازار منفی پارسال من فقط از سهم های پی به ای پایین تونستم از ضرر جلوگیری کنم و درسی گرفتم که پای سهام بنیادی خود بنشینم و ثامان 70 تومانی و شبریز 200 تومانی و سهام از این دست رو نفروشم. برای همین هم 80 درصد سبد بورسیم از سهم های با بنیاد فوق قوی و بدون ریسک خاص تشکیل شده و مطمئنا از تمامشان با سود بسیار مناسب خارج خواهم شد

پس فقط و فقط باید احساس را کنار گذاشت و منطقی عمل نمود تا ان شالله به سود دلخواه رسید. یا حق

سلام دوست عزیز و باتجربه
          لطفا چند تا سهم خوب وعالی به ما و همه دوستان معرفی کنید که جلوی ضررهامون گرفته بشه!!

نظر

• قاتل بروسلی
            كاربر فعال
            • Feb 2012
            • 684

خرید قشرین از صف فروش
            کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
            ندایی آمد که :
            او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط atashgah پست شده است View Post
              سلام دوست عزیز و باتجربه
              لطفا چند تا سهم خوب وعالی به ما و همه دوستان معرفی کنید که جلوی ضررهامون گرفته بشه!!
              نمی دونم "با تجربه" و اون 2تا علامت تعجبتون مسخره کردن بود یا نه. اما حتی اگه اینطور هم باشه ادب حکم می کنه پاسخ بدم سوالتون رو. در ضمن من نگفتم با تجربه هستم گفتم از تجربه پارسالم درس گرفتم.
              خیلی ساده! سهام پی به ای زیر 4 که سودشون عملیاتی باشه بخرید، 1 سال نگه دارید، سود کنید و لذت ببرید! ولساپا 360 تومانه الان، هفته دیگه 100 تومان حداقل سود میده سال دیکه همین موقع هم حدود 90-100 تومان سود میده. نگه داریند 200 تومان سود کنید و سال دیگه با همین قیمت امروز بفروشید! با 50 درصد ناقابل!

ملی مس بخرید و نگه دارید، خواهید دید دوباره پی به ای میگیره، انقدر حقوقی مثل گرگ منتظر فملی هستند که عمرا اجازه بدند پایین تر از این بیاد

مپنا بخرید با پی به زیر 2 با احتساب سود انباشته و سود تلفیقی

آ س پ بخرید تضمینی تضمینی! در دوران رکود ساخت و ساز سودآوری شرکت چشمگیر بوده الان که جای خود داره! ضمنا یک نگاه به تعداد حقوقی های وارد شده به سهم هم بیندازید شاید بد نباشه!

تپمپی بخرید با ارزش دارایی های فوق العاده بالا و بسیار بیشتر از ارزش فعلی بازار شرکت. با رشد سودآوری بسیار مناسب زیر مجموعه ها و ریسک صنعت پایین

همراه اول بخرید با پی به ای بسیار پایین و رشد سودآوری قابل توجه و ریسک صنعت بسیار پایین. با تعدیل های قطعی سود امسالش....

هرکس مختاره در خرید و فروش، تنها تعیین استراتژی و بعد هم پایبند بودن به اون استراتژی کافیه برای سود کردن! به همین سادگی
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

این سید یاسر هم تجربش بالاس هم دانشش.
                نا سلامتی دکتر این مملکته:x

سید چرا از واتی چیزی نمیگی؟ :D
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

سید چرا از واتی چیزی نمیگی؟ :D
                  اوه خدایی یادم رفت! واتی، وتوشه از سرمایه گذاری ها واقعا این قیمت ها حقشون نیست
                  می دونی مصطفی انقدر سهم مفت بنیادی قوی ریخته تو بازار که آدم می مونه! حکایت مغازه با برند عالیه که همه لباس هاش تخفیف عالی گذاشته! آدم می مونه کدومش رو انتخاب کنه! دلش می خواد همرو بخره اما پولش نمی رسه!;;)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

راستی دوستان حسابی دعا کنید واسم هفته دیگه کلا باید برم واسه مصاحبه با این اساتید فسیل:-s

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

اوه خدایی یادم رفت! واتی، وتوشه از سرمایه گذاری ها واقعا این قیمت ها حقشون نیست
                      می دونی مصطفی انقدر سهم مفت بنیادی قوی ریخته تو بازار که آدم می مونه! حکایت مغازه با برند عالیه که همه لباس هاش تخفیف عالی گذاشته! آدم می مونه کدومش رو انتخاب کنه! دلش می خواد همرو بخره اما پولش نمی رسه!;;)
                      با اجازه از سید جان و مصطفی عزیز
                      به نظرم این بازار 2 زار هم نمیارزه!حتی سهمای با پی بر ای 2 !سهم با پی بر ای 3 میخری میری مجمع یهو سهامدار عمده تصمیم میگیره سودخیلی کم تقسیم بکنه!(آخرین نمونش کطبس که قرار بود تو مجمع 100 تومن بده شد 70 تومن!)
                      کلی وقت و هزینه و زندگیمون رو گذاشتیم پای این بازار و سهام ،آخرش چی؟
                      خدایی تو این یه سال اونی که تو بورس سرمایه گذاری کرده برده یا اونی که تو بازار طلا و ارز و مسکن و... سرمایه گذاری کرده؟
                      تقی به توقی میخوره ارزش سهاممون حداقل 20 درصد میاد پایین! واقعا خودمم موندم که چرا تا حالا قید بورسو نزدم:-&
                      در کل به نظرم سرمایه گذاری تو بورس یعنی کشک
                      میبخشین که پابرهنه دوویدم وسط بحثتون:d

نظر

• برزیل
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 415

هنوزکه نتیجه قطعی مذاکرات معلوم نیست بنظرم خریدقندیهاریسکه

نظر

• mahyar1357
                          عضو عادی
                          • Jul 2011
                          • 233

سید چرا از واتی چیزی نمیگی؟ :d
                          مصطفي جان اخه شما اصلا از ولساپا چيزي نميگي خوب سيد هم از واتي چيزي نميگه.:d
                          [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط mahyar1357 پست شده است View Post
                            مصطفي جان اخه شما اصلا از ولساپا چيزي نميگي خوب سيد هم از واتي چيزي نميگه.:d
                            سید دیگه رفته بالای 1 درصدی ولساپا،ما رو تحویل نمیگیره:p
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

سید دیگه رفته بالای 1 درصدی ولساپا،ما رو تحویل نمیگیره:p
                              =)) داش مصطفی ما چاکریم کل رایان رو هم داشته باشیم فدای یه روز رفاقت با شما;)

نظر

• atashgah
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 89

سلام سید جان و تشکر از معرفی سهمها
                                بابت علامت تعجب باور بفرمایید اصلا و ابدا منظورم توهین به کسی نبوده بلکه بیشتر منظورم به این بازار بسیار خراب بود ، و ضمن تشکر مجدد یک سوال داشتم .. رایان بعد از مجمع با چه قیمی باز میشه؟؟

نظر

در حال کار...
                                X