امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمیثم جون معلومه که امروز بدجوری دلت پره،صبر داشته باش پسر به قول حضرت حافظ:
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند ، چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
4 تا سهم برای بلند مدت سراغ دارم : شیران - قصفها - شصفها - کنور که روی اینا هم باید صبر کرد ولی هر 4 تاشون عالین به نظرم چون از نظر سود انباشته و نقدینگی خیلی وضعشون توپه توپه و رو به راهن ........... البته شصفها رو باید بعد از متعادل شدنش خرید ......... از نظر بنیادی این 4 تا به نظرم در این زمان از تاریخ بهترینند با دید بلند مدت .... البته که اوضاع کشور رو هم باید زیر نظر داشت ............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/19, 13:55.///
نظر
-
اینهایی که در این بازار خرید می کنند یا روی گنج نشسته اند یا تازه واردند یا افت شدید قیمتها قلقلکشون میده و برا خودشون کف قیمت لحاظ می کنند و یا اینکه خیلی جوادند و می خواند سرمایشون را ببخشند به دیگران تا بلکه از این بخشش مقرب درگاه خدا بشند و یا .........هرچی می خواین جای نقطه چین بذارین.
نظر
-
خرید قزوین و قشکر
فعلا بازار اومده رو قندیا.ما هم خودمون رو بستیم به قند ببینیم چی میشه.:dکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
شاخص خط روند خودش رو در 26300 شكست، ريزش بزرگي در پيش است
در مرحله اول تا 25500 سپس تا 24800 و در صورت شكست 24000 واحد تا ناكجا آباد...
دلار هم با توجه به در پيش بودن تحريم نفتي با شكست سطح 1830 تا 2100 رشد خواهد كرد
در اين مورد بايد گفت متاسفانه، چراكه فشار هزينه ها بر خانوارها را بيشتر و بيشتر خواهد كردشکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.
نظر
-
عجب بازاریه ما که نقد کردیم امروز ............الفرارررررررر:d روزهای بعد تصمیم میگیرم چی بخرم...........الان بخرم باز میرم تو ضرر ........///
نظر
-
-
فروش همه چیز با کلی زیان و داغ کردن پشت دستم با آتیش سیگار که دیگه بر نگردم به بورس با هدف جبران ضررهام و ........
نظر
نظر