کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
میگن خبر تعیین ضرب الاجل برای حل موضوع هسته ای بازارو داغون کرده!!
بله دوست عزیز این درسته خبر میتونه خیلی تاثیر بذاره اما نه اینجوری که قیمت سهم از قیمت خود شرکت و موجودی انبار پاینتر باشد در این مواقع خود سازمان و به کمک حقوقی ها میتونن از سقوط بحرانی جلوگیری کنن اینو همه جای دنیا انجام میدن.
قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
تو سایت همسایه یه مطلب دیدم که خیلی تاسف خوردم از کار این مسولین گفتم بد نباشه تو اینجا هم بزارمش
تو تلویزیون یه پیرزن روستایی رو نشون میداد که با ساختن عروسک سه تا بچه معلولش رو خرج میداد آب مروارید گرفته بود نمیتونست دیگه کار کنه بازم میگفت من نیازی به کمک ندام .
بعضی از اقایون روی هرچی مرده سفید کردن !
میگن خبر تعیین ضرب الاجل برای حل موضوع هسته ای بازارو داغون کرده!!
این قضیه که منتفی هستش(به کمک برادران روسمون!)
دلیل اصلی اوضاع فعلی بورس رو باید بین دو گروه اصلی سیاسی داخلی پیدا کرد!
برای کسب امتیاز دارن به صورت گسترده قیمتها رو دستکاری میکنن!
امروز 80% نقد شدم
شاید بشه رو قندی ها اندکی مانور داد آنهم خیلی محتاطانه
خوش بحالت. من به جز قندیها همه رو رفتم تو صف هیچ کس نیست ازم بخره. :((
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
بله دوست عزیز این درسته خبر میتونه خیلی تاثیر بذاره اما نه اینجوری که قیمت سهم از قیمت خود شرکت و موجودی انبار پاینتر باشد در این مواقع خود سازمان و به کمک حقوقی ها میتونن از سقوط بحرانی جلوگیری کنن اینو همه جای دنیا انجام میدن.
"امريكا همانند يك گاو وحشي شيرده مي باشد كه تمام كشورهاي جهان دارند از شير ان استفاده مي كنند ولي ايران چسبيده به شاخهاي ان و به ان گلاويز شده است مثل داستان فيل و مورچه اي كه به گردن فيل اويزان بود"
نظر