تا بیشتر به خودتون ضررر نزدید سیستمو خاموش کنید!:d
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postخوش بحالت. من به جز قندیها همه رو رفتم تو صف هیچ کس نیست ازم بخره. :((کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
نکاتی از میانه بازار امروز:
1- روند شدید عرضه ها به تشکیل ده ها صف فروش انجامیده و افت ارزش شاخص تا حدود 150 واحد تا میانه بازار ثبت شده است.
2- صنعت پتروشیمی بیشترین اثر منفی را بر بازار داشته و در میان 5 صف برتر فروش، 4 صف از این صنعت است.
3- شدت عرضه ها در گروه فلزات بالا است و حجم صف عرضه فولاد مبارکه بیشتر از سایرین است.
4- حجم معاملات بازار تا این لحظه 13 میلیارد تومان است و در صورت افیش حجم بازار، روند ریزش ارزش شاخص شدت می گیرد.
5- تمامی صف های خرید گروه قند در همان ابتدای وقت از بین رفت و اکثر نمادهای صنعت نیز به غافله بازار منفی پیوستند.
ضمنا دلاردرفرودگاه امام 1980 درحال معامله استزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postتا بیشتر به خودتون ضررر نزدید سیستمو خاموش کنید!:d
دو روز تعطیلی هم خوش گذشت
کاش پول مفت داشتم تو بورس سرمایه گذاری می کردن و از هیجانش لذت می بردم
:)
والاسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
دقت کردید الان همه نقدن؟ ;)
مثل یه مدتی که همه قندی داشتن:D
خدا نکنه فردا مثبت بشه ،وگرنه همه میشن خریدارای روزهای منفی!
زیاد نباید دقیق شد توی حرفای خیلیا،ولی در کل جوری ادعا کنیم که وجدانمون هم راحت باشه:xوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفروش الباقی شفارس ها .... یه چندصد تا دیگه مونده هنوز............کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدقت کردید الان همه نقدن؟ ;)
مثل یه مدتی که همه قندی داشتن:D
خدا نکنه فردا مثبت بشه ،وگرنه همه میشن خریدارای روزهای منفی!
زیاد نباید دقیق شد توی حرفای خیلیا،ولی در کل جوری ادعا کنیم که وجدانمون هم راحت باشه:x
از اینجور حرفها به قول شما زیاده و نباید دقیق شد
بعضی ها هم همیشه قبل از عرضه صف خرید فروختن
قبل از جمع شدن همیشه خریدن
اگر سهمی که میگن خریدم بره بالا مدام پستش رو بالا میارن ولی اگر پایین بیاد صداشم درنمیارن;)
من که الان اعتراف میکنم نقد نیستم که هیچ کمی هم بدهکار به کارگزاری هستم....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postمیثم جان بهتر نیست امضات رو عوض کنی؟ این بهتره: به ضرر کم قانع باشید :d
یه 8 یا 10 درصدی از پولم پرید .........شاید هم 12 درصد ...... دیگه بورس همینه دیگه .........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/23, 11:30.///
نظر
نظر