در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدقت کردید الان همه نقدن؟ ;)
مثل یه مدتی که همه قندی داشتن:D
خدا نکنه فردا مثبت بشه ،وگرنه همه میشن خریدارای روزهای منفی!
زیاد نباید دقیق شد توی حرفای خیلیا،ولی در کل جوری ادعا کنیم که وجدانمون هم راحت باشه:x
من کلا شنبه و یکشنبه رو مرخصی گرفتم که بیام و امروز و فردا رو از ملت همیشه در صف سهم بخرم . اگه دقت کرده باشین تا امروز هیچ پستی تو تاپیک (چه کردید چرا ) نزدم چون شغل من یه چیز دیگه ای هستش و زمان معاملات حضور ندارم . مقداری شصفها قبلا داشتم که رو 1040 تومن خارج شدم و مقداری هم بیمه دی داشتم که چند هفته پیش فروختمش . امروز پله اول آ س پ ثتران و همچنین شصفها و بیمه دی رو مجددا وارد شدم .
حالا اگه منظورتون از پست بالا , 2 تا پست ناقابل من باشه اینو میتونم بگم که شاید خریدهام کار اشتباهی بوده ولی دروغ نیست و نیازی هم به دروغ ندارم . حالا اینکه شما چی فکر میکنید برام ذره ای مهم نیست .
در ضمن اگه منظورتون من نبودم عذر میخوام . و اگه هم منظورت من بودم باور یا عدم باور شما برام مهم نیست .
نظر
-
در اصل توسط safaklar پست شده است View Postمیدونم که یکی از بزرگترین ارزوهات این بود که امروز نقد باشی .
من کلا شنبه و یکشنبه رو مرخصی گرفتم که بیام و امروز و فردا رو از ملت همیشه در صف سهم بخرم . اگه دقت کرده باشین تا امروز هیچ پستی تو تاپیک (چه کردید چرا ) نزدم چون شغل من یه چیز دیگه ای هستش و زمان معاملات حضور ندارم . مقداری شصفها قبلا داشتم که رو 1040 تومن خارج شدم و مقداری هم بیمه دی داشتم که چند هفته پیش فروختمش . امروز پله اول آ س پ ثتران و همچنین شصفها و بیمه دی رو مجددا وارد شدم .
حالا اگه منظورتون از پست بالا , 2 تا پست ناقابل من باشه اینو میتونم بگم که شاید خریدهام کار اشتباهی بوده ولی دروغ نیست و نیازی هم به دروغ ندارم . حالا اینکه شما چی فکر میکنید برام ذره ای مهم نیست .
در ضمن اگه منظورتون من نبودم عذر میخوام . و اگه هم منظورت من بودم باور یا عدم باور شما برام مهم نیست .
آرزوی منم نقد شدن نبود. چون این دوماه 60% نقد بودم ولی امروز خرید کردم.سبدمم قبلا گفتم،همش بلند مدتیه:واتی،پمپ سازی،افست،ثشرق و امروز هم بالبر
اگرم اشتباه بوده حتما تاوانشو میدم.
من اصلا نمیخونم پستای شما رو که بخوام در جوابش چیزی بدم.اما الان که اینطور نوشتی رفتم خوندم دیدم منتظر جمع شدن بازار در نیمه دوم بودید.
یه چیز کلی گفتم چون از این حرفا توی این بازارا زیاد زده میشه.
بازم عرض میکنم منظورم شما نبودی،پس عذرخواهی شما رو میپذیرم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postنه جناب منظور من شما نبودی.
آرزوی منم نقد شدن نبود. چون این دوماه 60% نقد بودم ولی امروز خرید کردم.سبدمم قبلا گفتم،همش بلند مدتیه:واتی،پمپ سازی،افست،ثشرق و امروز هم بالبر
اگرم اشتباه بوده حتما تاوانشو میدم.
من اصلا نمیخونم پستای شما رو که بخوام در جوابش چیزی بدم.اما الان که اینطور نوشتی رفتم خوندم دیدم منتظر جمع شدن بازار در نیمه دوم بودید.
یه چیز کلی گفتم چون از این حرفا توی این بازارا زیاد زده میشه.
بازم عرض میکنم منظورم شما نبودی،پس عذرخواهی شما رو میپذیرم.
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...نه ...جان مهرداد چطوریددد...این تن بمیره....:d
بزار باز شه
خدایی اینایی که از بسته شدن صدرا شاکین از چی جا موندن اینو من بفهمم خوبه
میمونه یه داستانه چرت گوییه یه بابایی که اونم تا اونجا که من میدونم گفتن تا خبر خوب از سهم نیاد بیرون باز شدنی نیست/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
در اصل توسط فری زبل پست شده است View Postتو نمیری مهرداد جفت شیش آوردیم این ..نو بستن (صدرا)
بزار باز شه
خدایی اینایی که از بسته شدن صدرا شاکین از چی جا موندن اینو من بفهمم خوبه
میمونه یه داستانه چرت گوییه یه بابایی که اونم تا اونجا که من میدونم گفتن تا خبر خوب از سهم نیاد بیرون باز شدنی نیست
...فری امروز تو کلینیک ترکمون به روانپزشکمون گفتتم ببین داداش میخورمتا خودش بچه نازی اباده گفتن اینقد داداش داداش نکن ما خودمون 18 تا داداشیم خونه جا نداریم شب تو راهرو میخوابیم...اینقد حال کردم...تیکه به این ملسی دیده بودی....راستی اگه گفتی فرق بلالو هویج چیه....
...فری جان جفت شیشو تو اوردی من هنوز جفت دو هستم اخه مال من فقط صدرام بسته است قدرتیه خدا بقیه اشون چهار لنگه همچین چار تاق بازن بخوبیم منفی میخورن....
....فری....میبینم رضوانی انور دور برداشته یه متن برات پی ام میکنم امشب فدا مرام تکت اینو برا ناوارو پی ام کن بزار تو تاپیک حفاری شمال....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postتا 80% نقد شدم... بنظرم با وضعیت فعلی سیاسی و اصلاح شاخص نقد موندن بهترین گزینست اکثر سهما خط روند نزولی و حمایتها شون شکسته شدن شاید بشه امروز خروج کرد ولی فردا !؟
با نزدیک شدن به ماه رمضان شاید قندیها یه خودی نشون بدن البته باید دید قیمت جهانی شکرم صعودی هست یا خیر ........
شفاف سازی
هر کس تو خرید و فروش استراتژی خاص خودشو داره
امروز نقد شدم شاید احساس کردم تو این بازار تک سهمی بهتره یا فردا سهم بهتری برای خرید پیدا میکنم یا حد ضررم فعال شده و ....... اینها نظر شخصی هست و اسم تاپیکم هست امروز چه کردید؟ چرا؟ پس بهتره بجای درگیری با هم هر کس استراتژی خودشو دنبال کنه و زیاد خورد این کامنتا و نوشته ها نباشید ..........
خیلی جالبه همشهری قسمت بورس زده بود سهامدارها دید بلند مدتی داشته باشن در کوتاه مدت ضرر میکنن!! آره دیگه مثلا سهامداری 380 تومنی پارسال سایپا در حال حاضر با دید بلند مدت با 56% ضرر (با سود مجمع) 150 بفروشن یا صدرا وووو امثال این سهمها تو بازار ما زیادن و متاسفانه هستند کسانیکه که هنوز سایپا 80-370 تومنی صدرا 400و.... دارن!!!!!جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...سلام فری چطوری داداش...
...فری امروز تو کلینیک ترکمون به روانپزشکمون گفتتم ببین داداش میخورمتا خودش بچه نازی اباده گفتن اینقد داداش داداش نکن ما خودمون 18 تا داداشیم خونه جا نداریم شب تو راهرو میخوابیم...اینقد حال کردم...تیکه به این ملسی دیده بودی....راستی اگه گفتی فرق بلالو هویج چیه....
...فری جان جفت شیشو تو اوردی من هنوز جفت دو هستم اخه مال من فقط صدرام بسته است قدرتیه خدا بقیه اشون چهار لنگه همچین چار تاق بازن بخوبیم منفی میخورن....
....فری....میبینم رضوانی انور دور برداشته یه متن برات پی ام میکنم امشب فدا مرام تکت اینو برا ناوارو پی ام کن بزار تو تاپیک حفاری شمال....
للهی یادم باشه برگه سهام صدرامم افتاد سمت کلینیکتون بیخیالش شم
داداش روانپزشکتون اینه تزریقاتیتون چه حرکتی میزنه
فرق اون دوتام تو تحملشونه
به جان خودم اونور این بورکسه یعنی شبا و صبحها و ظهرا نه شام میخوره نه صبحونه نه نهار فقط میشینه ببینه من دست تو دماغم میکنم یانه سریع دیتا بیس و همه چیمو حذف کنه
تو نمیری میترسم هر لحظه از مانیتورم بیاد بیرون با لگد بزاره تو دهنم (چندروز پیش نوشته بود فلان میشه و فلان )
من اونور نه آواتار دارم نه پیام کسی میتونه واسم بده نه میتونم پیام بدم
خیلی حال داده بهم امضامو نشون میده
ناوارو رم ول کن بابا بگرد 4 تا آدم حسابی پیدا کن (ناوی عزیزمییی) (غفاریاتو برم)/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
در اصل توسط فری زبل پست شده است View Postسلام
للهی یادم باشه برگه سهام صدرامم افتاد سمت کلینیکتون بیخیالش شم
داداش روانپزشکتون اینه تزریقاتیتون چه حرکتی میزنه
فرق اون دوتام تو تحملشونه
به جان خودم اونور این بورکسه یعنی شبا و صبحها و ظهرا نه شام میخوره نه صبحونه نه نهار فقط میشینه ببینه من دست تو دماغم میکنم یانه سریع دیتا بیس و همه چیمو حذف کنه
تو نمیری میترسم هر لحظه از مانیتورم بیاد بیرون با لگد بزاره تو دهنم (چندروز پیش نوشته بود فلان میشه و فلان )
من اونور نه آواتار دارم نه پیام کسی میتونه واسم بده نه میتونم پیام بدم
خیلی حال داده بهم امضامو نشون میده
ناوارو رم ول کن بابا بگرد 4 تا آدم حسابی پیدا کن (ناوی عزیزمییی) (غفاریاتو برم)
....نه اشتباه کردی بلال تو همه غزوه های حضرت رسول حضور داشته هویج نداشته...;;)..
...و النکاح سنتی...مرامتو عشقه...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط safaklar پست شده است View Postصف آ س پ و شصفها جمع شد . واسه بقیه سهما و پله دوم خرید شاید فردا بد نباشه . فردا با جمع اوری صفهای فروش سهام تاثیرگذار و به علت خرید در منفی سهام شاخص میتونه به محدوده 25500-25600 برسه که میتونه نقطه برگشت موقت شاخص باشه ( طبق نظر خانم محمدی تو تاپیک سهام برتر تا مجامع ) . در ضمن امروز چه سعادت بزرگی نصیبم شد که شما بنده رو عفو نمودید8-}
برادر نمیدونم چرا اینقدر جدی گرفتی . ما یه پست زدیم خیلی هم کلی گفتیم، ربطی هم به این تاپیک نداشت!
این روزا اگه برید تالار شهرتون میبینید پر شده از پیرمردایی که ادعا میکنن نقد نقدن ولی اگر فردا بازار مثبت بشه (به احتمال زیاد) بازهم ادعا میکنن توی این روزای منفی خریدار بودن!
در مورد سعادت هم بله درست شنیدی،معذرت خواهی منم پذیرفتم.
پ ن : جناب شاهین محلوجی، شما همیشه برای بنده قابل احترامی از نمودارهات همیشه استفاده کردم.
اگر پست بنده باعث رنجش شما شده معذرت میخوام.آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2012/06/23, 17:14.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدقت کردید الان همه نقدن؟ ;)
مثل یه مدتی که همه قندی داشتن:D
خدا نکنه فردا مثبت بشه ،وگرنه همه میشن خریدارای روزهای منفی!
زیاد نباید دقیق شد توی حرفای خیلیا،ولی در کل جوری ادعا کنیم که وجدانمون هم راحت باشه:x
نه داش مصطفی من هنوز سهم سهمم! 30 درصد در سال از سهمای پی به ای 3 ما را بس! همین آس پ و رایان و تپمپی کفایت میده;;) بیشتر دوستان دنبال سودهای چندصد درصدی هستند که نقد کردند و جاهای خوب خوب سرمایه گذاری کردند;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر