امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1490

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده حپترومورخ 1390/12/25 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 30,000 میلیون ریال بهمبلغ 200,000 میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ 5000 میلیون ریال، از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 165000 میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1391/02/13 لغایت تاریخ 1391/04/10 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.

موضوع: تمدید مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام ولساپا

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1390/12/28 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 600,000 میلیون ریال بهمبلغ 1,200,000 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 600000 میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ 1391/03/27 لغایت تاریخ 1391/04/25 و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.
    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• bourse
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1346

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
      شبندرخریدم نمیدونم چی میشه#:-s
      شصفهاخریدم:D
      قشهدخریدم:-SS
      شما همونی نیستی که صبح تا شب میومدی تو تاپیک شصفها آیه یاس میخوندی !!! چی شد تو این دو سه روزه یکدفعه تحریم ها بی اثر شد ؟ :-/ خدا همه رو به راه راست هدایت کنه
      آخرین ویرایش توسط bourse؛ 2012/06/25, 00:24.

نظر

• برزیل
        Banned
        • Jul 2025
        • 415

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
        شما همونی نیستی که صبح تا شب میومدی تو تاپیک شصفها آیه یاس میخوندی !!! چی شد تو این دو سه روزه یکدفعه تحریم ها بی اثر شد ؟ :-/ خدا همه رو به راه راست هدایت کنه
        بله من بودم همون موقع که بازگشایی میشدوبعضی هابه به وچه چه میکردن ومیگفتن 1400و2000و2500من گفتم 900تومان بازمیشه ودرهرقیمتی بازبشه صف فروش میشه که همینجورهم شداونروزتوپیک قیمت بودوتاحالا21درصدپایین اومده نکنه توقع داشتی اونموقع میخریدم
        اونروزوقت فروش بودوحالااحساس کردم اصلاحش تموم شده ووقت خرید
        فقط بخاطربالارفتن دلارخریدم وهیچوقت هم ازفردادادنمیزنم آی شصفهابخریدکه میشه 3000تومان بازارخودش تشخیص میده بالابره یاپایین
        درضمن هرکس توخریدوفروش مختاره وبادلایل خودش خریدمیکنه نه باتبلیغ دیگران

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
          بله من بودم همون موقع که بازگشایی میشدوبعضی هابه به وچه چه میکردن ومیگفتن 1400و2000و2500من گفتم 900تومان بازمیشه ودرهرقیمتی بازبشه صف فروش میشه که همینجورهم شداونروزتوپیک قیمت بودوتاحالا21درصدپایین اومده نکنه توقع داشتی اونموقع میخریدم
          اونروزوقت فروش بودوحالااحساس کردم اصلاحش تموم شده ووقت خرید
          فقط بخاطربالارفتن دلارخریدم وهیچوقت هم ازفردادادنمیزنم آی شصفهابخریدکه میشه 3000تومان بازارخودش تشخیص میده بالابره یاپایین
          درضمن هرکس توخریدوفروش مختاره وبادلایل خودش خریدمیکنه نه باتبلیغ دیگران

نمیدونم پست های منو خوندی یا نه ولی من خودم با اینکه به بنیادی سهم کاملا اعتقاد داشتم اولین کسی بودم که نمودار سهم را گذاشتم و گفتم یه اصلاح موقت داریم و بعدش مجددا سهم رشد میکنه ولی از این دارم میسوزم چرا یه عده مثل جنابعالی اون روز اثر تحریم ها را برای این شرکت بزرگ کرده بودن اونم شرکتی که تحریم های هوایی و دریایی کمترین ضربه را میخورد و داشتن جو منفی الکی میدادن حالا سوال اینجاست واقعا شما که میگفتید تحریم ها کمر این سهم را میشکنه چطور شده حالا که خریدید این جوری تغییر موضع دادید یعنی تو این چند روزه شرایط این همه تغییر کرده !!!! نکن برادر بخدا این کارا آخر عاقبت نداره .

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20670

دوستان شبندر رو چرا نمیشه فروخت؟؟؟ تو انلاین یکی از دوستان ما میگه امکان فروش شبندر وجود ندارد!!!!!!!!!!

بورس دستوری که میگن اینه!!!!! ;)
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20670

الان درست شد .... میشه فروخت. نشون میده همه به نوسان 2.5 درصدی راضین ........
              ///

نظر

• امیر2309
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2127

خطا ميده

محدودیت در ذخیره سفارش
                , پیام خطا:ثبت قيمت به عنوان بهترين مظنه بازار ، طبق دستورالعمل اعمال محدوديت وجود ندارد.
                نوع عمل:جدید :: ویرایش
                حداکثر دامنه نوسان بهترین مظنه:0 درصد
                وضعیت نماد:مجاز/محفوظ
                www.mahak-charity.org

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20670

خرید قصفها .......... بریم مجمع باهاش دیگه یه سودی بگیریم حداقل........
                  ///

نظر

• برزیل
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 415

در اصل توسط bourse پست شده است View Post

نمیدونم پست های منو خوندی یا نه ولی من خودم با اینکه به بنیادی سهم کاملا اعتقاد داشتم اولین کسی بودم که نمودار سهم را گذاشتم و گفتم یه اصلاح موقت داریم و بعدش مجددا سهم رشد میکنه ولی از این دارم میسوزم چرا یه عده مثل جنابعالی اون روز اثر تحریم ها را برای این شرکت بزرگ کرده بودن اونم شرکتی که تحریم های هوایی و دریایی کمترین ضربه را میخورد و داشتن جو منفی الکی میدادن حالا سوال اینجاست واقعا شما که میگفتید تحریم ها کمر این سهم را میشکنه چطور شده حالا که خریدید این جوری تغییر موضع دادید یعنی تو این چند روزه شرایط این همه تغییر کرده !!!! نکن برادر بخدا این کارا آخر عاقبت نداره .
                    عزیزدل من ازون ادمایی که شمافکرمیکنیدنیستم که به قصدخریدسهمی اون روبکوبم بعدازخریدهم تبلیغش رونمیکنم
                    برای راحتی خیال شماهم شبندرهم شصفهاروفروختم وخلاص>:d<

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2532

فروش شبندر با 2.5 درصد سود b-)
                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• برزیل
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 415

هرجورنگاه میکنم دراین بورس روبایدتخته کرد هیچ امیدی نمیبینم>:)

نظر

• بابي چارلتون
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 993

خريد کهرام و کساوه :-ss =d> :-$

فعلا همين جور داريم ميانگين کم مي کنيم ، شايد رالي بعدي با باز شدن کچيني يا به مجمع رفتن کساوه باشه

نظر

• برزیل
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 415

در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
                            فروش شبندر با 2.5 درصد سود b-)
                            بیچاره کسایی که الان دارن شبندررومیفروشن اونهم باضرر
                            عرضه اولیه اصل44:-q خاک توسرتون بااین مدیریتون

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20670

حساب کردم 15 درصد ضرر کردم .............. حالا این 15 درصد مگه جبران میشه تو این بازار..........

تازه هنوز پلوله باز نشده !!!!!!!!!!!!!11111111 امیدوارم تا دو سه ماه دیگه باز نشه :d تا این شاخص لعنتی اصلاحش تموم بشه ..............

سبدم این شد : 60 درصد قصفها 20 درصد پلوله 20 درصد هم قشیر ..............

یه مقدار هم کشیدم بیرون که چند ماهی بتونیم خوش بگذرونیم باهاش =))و دست و بالمون خالی نباشه ........... لامسب تو کمتر از 10 روز 15 درصد ضرر کردن خیلیه ............
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/25, 09:21.
                              ///

نظر

• حامد
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1490

ولساپاح افزودم
                                راستي به تقدمهاش سودتعلق ميگيره؟
                                زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                                اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

در حال کار...