امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • حامد
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۸۹
    • ۱۴۹۰

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده حپترومورخ ۱۳۹۰/۱۲/۲۵ با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۳۰,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۲۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ ۵۰۰۰ میلیون ریال، از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۱۶۵۰۰۰ میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ ۱۳۹۱/۰۲/۱۳ لغایت تاریخ ۱۳۹۱/۰۴/۱۰ و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.

موضوع: تمدید مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام ولساپا

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۹۰/۱۲/۲۸ با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۶۰۰,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۱,۲۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۶۰۰۰۰۰ میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ ۱۳۹۱/۰۳/۲۷ لغایت تاریخ ۱۳۹۱/۰۴/۲۵ و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.
    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• bourse
      عضو فعال
      • شهریور ۱۳۹۰
      • ۱۳۴۹

در اصل توسط برزیل پست شده است مشاهده پست
      شبندرخریدم نمیدونم چی میشه#:-s
      شصفهاخریدم:D
      قشهدخریدم:-SS
      شما همونی نیستی که صبح تا شب میومدی تو تاپیک شصفها آیه یاس میخوندی !!! چی شد تو این دو سه روزه یکدفعه تحریم ها بی اثر شد ؟ :-/ خدا همه رو به راه راست هدایت کنه
      آخرین ویرایش توسط bourse؛ ۱۳۹۱/۰۴/۰۵، ۰۰:۲۴.

نظر

• برزیل
        Banned
        • مرداد ۱۴۰۵
        • ۴۱۵

در اصل توسط bourse پست شده است مشاهده پست
        شما همونی نیستی که صبح تا شب میومدی تو تاپیک شصفها آیه یاس میخوندی !!! چی شد تو این دو سه روزه یکدفعه تحریم ها بی اثر شد ؟ :-/ خدا همه رو به راه راست هدایت کنه
        بله من بودم همون موقع که بازگشایی میشدوبعضی هابه به وچه چه میکردن ومیگفتن ۱۴۰۰و۲۰۰۰و۲۵۰۰من گفتم ۹۰۰تومان بازمیشه ودرهرقیمتی بازبشه صف فروش میشه که همینجورهم شداونروزتوپیک قیمت بودوتاحالا۲۱درصدپایین اومده نکنه توقع داشتی اونموقع میخریدم
        اونروزوقت فروش بودوحالااحساس کردم اصلاحش تموم شده ووقت خرید
        فقط بخاطربالارفتن دلارخریدم وهیچوقت هم ازفردادادنمیزنم آی شصفهابخریدکه میشه ۳۰۰۰تومان بازارخودش تشخیص میده بالابره یاپایین
        درضمن هرکس توخریدوفروش مختاره وبادلایل خودش خریدمیکنه نه باتبلیغ دیگران

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • شهریور ۱۳۹۰
          • ۱۳۴۹

در اصل توسط برزیل پست شده است مشاهده پست
          بله من بودم همون موقع که بازگشایی میشدوبعضی هابه به وچه چه میکردن ومیگفتن ۱۴۰۰و۲۰۰۰و۲۵۰۰من گفتم ۹۰۰تومان بازمیشه ودرهرقیمتی بازبشه صف فروش میشه که همینجورهم شداونروزتوپیک قیمت بودوتاحالا۲۱درصدپایین اومده نکنه توقع داشتی اونموقع میخریدم
          اونروزوقت فروش بودوحالااحساس کردم اصلاحش تموم شده ووقت خرید
          فقط بخاطربالارفتن دلارخریدم وهیچوقت هم ازفردادادنمیزنم آی شصفهابخریدکه میشه ۳۰۰۰تومان بازارخودش تشخیص میده بالابره یاپایین
          درضمن هرکس توخریدوفروش مختاره وبادلایل خودش خریدمیکنه نه باتبلیغ دیگران

نمیدونم پست های منو خوندی یا نه ولی من خودم با اینکه به بنیادی سهم کاملا اعتقاد داشتم اولین کسی بودم که نمودار سهم را گذاشتم و گفتم یه اصلاح موقت داریم و بعدش مجددا سهم رشد میکنه ولی از این دارم میسوزم چرا یه عده مثل جنابعالی اون روز اثر تحریم ها را برای این شرکت بزرگ کرده بودن اونم شرکتی که تحریم های هوایی و دریایی کمترین ضربه را میخورد و داشتن جو منفی الکی میدادن حالا سوال اینجاست واقعا شما که میگفتید تحریم ها کمر این سهم را میشکنه چطور شده حالا که خریدید این جوری تغییر موضع دادید یعنی تو این چند روزه شرایط این همه تغییر کرده !!!! نکن برادر بخدا این کارا آخر عاقبت نداره .

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • آذر ۱۳۹۰
            • ۲۲۱۲۳

دوستان شبندر رو چرا نمیشه فروخت؟؟؟ تو انلاین یکی از دوستان ما میگه امکان فروش شبندر وجود ندارد!!!!!!!!!!

بورس دستوری که میگن اینه!!!!! ;)
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • آذر ۱۳۹۰
              • ۲۲۱۲۳

الان درست شد .... میشه فروخت. نشون میده همه به نوسان ۲.۵ درصدی راضین ........
              ///

نظر

• امیر2309
                عضو فعال
                • فروردین ۱۳۹۰
                • ۲۱۲۷

خطا ميده

محدودیت در ذخیره سفارش
                , پیام خطا:ثبت قيمت به عنوان بهترين مظنه بازار ، طبق دستورالعمل اعمال محدوديت وجود ندارد.
                نوع عمل:جدید :: ویرایش
                حداکثر دامنه نوسان بهترین مظنه:۰ درصد
                وضعیت نماد:مجاز/محفوظ
                www.mahak-charity.org

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • آذر ۱۳۹۰
                  • ۲۲۱۲۳

خرید قصفها .......... بریم مجمع باهاش دیگه یه سودی بگیریم حداقل........
                  ///

نظر

• برزیل
                    Banned
                    • مرداد ۱۴۰۵
                    • ۴۱۵

در اصل توسط bourse پست شده است مشاهده پست

نمیدونم پست های منو خوندی یا نه ولی من خودم با اینکه به بنیادی سهم کاملا اعتقاد داشتم اولین کسی بودم که نمودار سهم را گذاشتم و گفتم یه اصلاح موقت داریم و بعدش مجددا سهم رشد میکنه ولی از این دارم میسوزم چرا یه عده مثل جنابعالی اون روز اثر تحریم ها را برای این شرکت بزرگ کرده بودن اونم شرکتی که تحریم های هوایی و دریایی کمترین ضربه را میخورد و داشتن جو منفی الکی میدادن حالا سوال اینجاست واقعا شما که میگفتید تحریم ها کمر این سهم را میشکنه چطور شده حالا که خریدید این جوری تغییر موضع دادید یعنی تو این چند روزه شرایط این همه تغییر کرده !!!! نکن برادر بخدا این کارا آخر عاقبت نداره .
                    عزیزدل من ازون ادمایی که شمافکرمیکنیدنیستم که به قصدخریدسهمی اون روبکوبم بعدازخریدهم تبلیغش رونمیکنم
                    برای راحتی خیال شماهم شبندرهم شصفهاروفروختم وخلاص>:d<

نظر

• حامد24
                      عضو فعال
                      • اسفند ۱۳۸۹
                      • ۲۵۳۲

فروش شبندر با ۲.۵ درصد سود b-)
                      یل یاتار ، طوفان یاتار
                      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• برزیل
                        Banned
                        • مرداد ۱۴۰۵
                        • ۴۱۵

هرجورنگاه میکنم دراین بورس روبایدتخته کرد هیچ امیدی نمیبینم>:)

نظر

• بابي چارلتون
                          عضو فعال
                          • اردیبهشت ۱۳۹۰
                          • ۹۹۳

خريد کهرام و کساوه :-ss =d> :-$

فعلا همين جور داريم ميانگين کم مي کنيم ، شايد رالي بعدي با باز شدن کچيني يا به مجمع رفتن کساوه باشه

نظر

• برزیل
                            Banned
                            • مرداد ۱۴۰۵
                            • ۴۱۵

در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پست
                            فروش شبندر با ۲.۵ درصد سود b-)
                            بیچاره کسایی که الان دارن شبندررومیفروشن اونهم باضرر
                            عرضه اولیه اصل۴۴:-q خاک توسرتون بااین مدیریتون

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • آذر ۱۳۹۰
                              • ۲۲۱۲۳

حساب کردم ۱۵ درصد ضرر کردم .............. حالا این ۱۵ درصد مگه جبران میشه تو این بازار..........

تازه هنوز پلوله باز نشده !!!!!!!!!!!!!۱۱۱۱۱۱۱۱ امیدوارم تا دو سه ماه دیگه باز نشه :d تا این شاخص لعنتی اصلاحش تموم بشه ..............

سبدم این شد : ۶۰ درصد قصفها ۲۰ درصد پلوله ۲۰ درصد هم قشیر ..............

یه مقدار هم کشیدم بیرون که چند ماهی بتونیم خوش بگذرونیم باهاش =))و دست و بالمون خالی نباشه ........... لامسب تو کمتر از ۱۰ روز ۱۵ درصد ضرر کردن خیلیه ............
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۱/۰۴/۰۵، ۰۹:۲۱.
                              ///

نظر

• حامد
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۸۹
                                • ۱۴۹۰

ولساپاح افزودم
                                راستي به تقدمهاش سودتعلق ميگيره؟
                                زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                                اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

در حال کار...