کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید کمی وساپا در 1019ریال
فکر کنم بخاطر حق تقدم هاش بره بالا
حق تقدم هاشم که نوسان عالی خواهد داشت و منتظرمممم
حق فاراک که خوب بوده از وقتی اومده;)
اگر موقع بازشدن حق ها قیمت وساپا در همین حدود 102 103 باشه اونوقت حق تقدم بالاتر قیمت خواهد خورد.
زیر 10تومان به نظرم قیمت نمیخوره
خرید حق فاراک در 280 ریال به قصد نوسان برای انمین بار از زمان بازگشایی!!
خرید کطبس در 300و کمتر
برا خود فاراک خوب صفی زدن عرضه هم که خیلی کم شده حقش فردا اگر بشه 8مثبت یا کمی کمتر فروخت احتمالا ردش کنم مگر خود سهم همچنان صف خوبی باشه
کطبس هم به 300واکنش نشون داد و حجم خوبی امروز خورده فکر کنم 300فعلا کفش بود بعد از سقوط اخیر!
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي حق تقدم شركت صنايع پتروشيمي كرمانشاه جهت عرضه 346ر965ر134حق تقدم استفاده نشده با محدوديت هر دستور خريد حداكثر 000ر100 عدد ،( بدون محدوديت نوسان قيمت )آماده انجام معامله مي باشد. لازم به ذكراست تنها كارگزار معرف (ناظر)حق تقدم استفاده نشده مجاز به فروش مي باشد وخريداران، حق فروش حق تقدم استفاده نشده را نخواهند داشت(قابليت معامله مجددرا ندارد). همچنين كارگزارخريدار موظف به پرداخت وجه پذيره نويسي حق تقدم خريداري شده مي باشد، لذا خواهشمندست كارگزاران محترم نسبت به اين موضوع دقت نمايند.مديريت بازار
حامد جان اینا حقهای استفاده نشده بود
وقتی خود کروی هست و قیمتش مفته خرید حق جایز نیست
انشاا... که این 2 3 روزه میانگین کروی را تونستی بیاری پایین
کروی قیمتش این قیمتا نیست،بازار ما تاخیر فاز دارد و دیر می فهمد
1- سايت بورکس فيل....شد.
براي وارد شدن به سايت بدون نياز به فندق شکن از آدرس زير وارد شويد. ( بدون آوردن www در ابتدا ) pro.bourex.com 2- ساعت 10 شب است, اما هنوز سايت tse به روز نشده و معاملات و تحرکات حقوقي ها و آمار خريد و فروشهاي سهامداران آپديت نشده است! 3- امروز در مجمع شفن , 200 تومان سود تقسيم شد. 4- احتمالا دانايان پارس در افزايش سرمايه وساپا شرکت نکند و برگه هاي حق تقدم خودش را عرضه کند. 5- تايد واتر امروز براي مجمع ساليانه روز سه شنبه 13 تير متوقف شد و پيشنهاد هيئت مديره تقسيم 50 تومان سود است.
با معاون حتايد صحبت ميکردم؛شرکت قصد افزايش سرمايه يکصد ميليارد توماني در نيمه اول سال را دارد.
دو زير مجموعه حتايد ( حبندر و رهياب ) ظرف دو ماه آينده در فرابورس عرضه خواهند شد.
احتمالا رشد و رالي سهم بعد از مجمع شروع شود.
معاون حتايد صراحتا گفت که با هماهنگي به عمل آمده با شرکت تجلي سامانه, سهم را تا P/E ؛ 7 و 8 بالا خواهيم آورد و قيمت سهم را تا زمان افزايش سرمايه رشد خواهيم داد. 6- پالايش نفت شيراز روز چهارشنبه 14 تير عرضه خواهد شد و سهميه هر ايستگاه معاملاتي 90 هزار سهم و سهميه آنلاين 1000 سهم است. 7- بزودي مجوز صکوک ولساپا صادر خواهد شد. 8- در خبرها داشتيم که گام دوم هدفمندي يارانه ها از دستور کار دولت خارج شد و افزايش قيمت ها در فاز دوم هدفمندي منتفي شد.
خب فعلا خریدهای دیروز جواب داده(حق فاراک و کطبس)
اون جذابیتی که در حق هایی که خود سهم نزدیک قیمت اسمیه در هیج جا نیست البته با پذیرش ریسکش.
اگر اصلا معامله نکنیم و فقط منتظر باشیم در مواقع مناسب اینارو شکار کنیم بیشترین بازده رو دارن منتها برای افراد ریسک پذیر.
بیصبرانه منتظر بازگشایی حق وساپا در قیمت مناسب هستم تا در خدمتش باشم!کاش فقط زیاد بالا قیمت نخوره که برنامه هامون بهم نریزه;)
نظر