کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازگشايي نماد معاملاتي وساپاح
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي حق تقدم شركت سرمايه گذاري سايپا با توجه به اعلام مهلت پذيره نويسي، بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد . مديريت بازار ;)
گفتند که فباهنر معمولا نوساناتش حول و حوش 100 هست و رشدش به نسبت سهمهای بهتری که الان در بازار هست خیلی کمتره !
ولی نمودارش....
شرکتهاي صادراتي در سال 91 کولاک خواهند کرد.
اگه شصفها سود 41 توماني را کرد 415 تومان
اگه ابادان سود 30 تومني را کرد 120 تومان
اگه شفارا سود 39 توماني را کرد 120 تومان
اگه شاراک سود 35 توماني را کرد 120 تومان
اگه شپديس...
اگه شفن.....
اگه باما.....
و اگه هاي ديگه همه در قبال فروش ارز صادراتي انهاست.
امسال فباهنر مي تواند از محل فروش 60 ميليون دلار به قيمت 1926 تومان 94 تومان به ازاي هر سهم تعديل مثبت دهد.يعني بالاي 100 تومان سود بسازد.
ايا اين سهم 98 توماني ارزش خريد ندارد.ايا ممکن نيست فباهنر هم مثل شصفها و... بشود/
پس شما هم نظر مثبت داشتید! من از ابتدای صبح قصد خرید کردم دوستان فاند منصرفم کردند! :( ولی تکنیکالش خوبه هااا
در مورد بنیاد سهم علاوه بر بحث دلارو این حرفا باید عرض کنم حتما همیشه به ارزش بازار شرکت توجه کنید و اون رو با دارایی ها، برند و.... مقایشه کنید.قطعا در بلند مدت همگرا خواهد بود. ارزش بازار باهنر الان 40 میلیارده! فقط پول یکی از چندتا خط تولیدش انقدر می ارزه! قطعا ارزش شرکت کمتر از 200 میلیارد نیست... حالا می مونه یه صبر مناسب واسه نگهداری فقط...
هرچی سهم خریده بودم فروختم فکرکنم وقت استراحت باشه فقط صف فاراک روندادن که اونم شاید...
بنظرم وقت خریدنیست الته تصمیم باشماست و نتیجه مذاکرات فنی معلوم میکنه کی درست عمل کرده
نظر