ديدم بازار داره خين و خين مالي ميشه پله آخر خگستر را به تاخير انداختم. اما تا رفتم بانك و برگشتم ديدم مرغ از قفس پريد ...........
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postديدم بازار داره خين و خين مالي ميشه پله آخر خگستر را به تاخير انداختم. اما تا رفتم بانك و برگشتم ديدم مرغ از قفس پريد ...........
نظر
-
در اصل توسط analiya پست شده است View Postميتونم بپرسم چرا خگستر ؟ مگه خبري توشه ، خوب الان همه خودرويي ها تو كف قيمتن ؟ چرا خگستر ؟ ممنون ميشم اگه پاسخ بديد
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postنگاه ميان مدت:
نگاه بلند مدت:
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postخگستر هم امروز به خط روند صعودي واكنش نشون داد
بايد ببينيم فردا چه ميكنه.
اگر مفست شد كه نوش جانمان اگر پايينتر رفت ازش خارج ميشيم
امروز هم خوب حمايت شد
حد ضرر: بسته شدن قيمت زير 220. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقا حامد این بارش برای شونه های ما سنگینه
اما کبافق شنبه بدون صف میبنده
تازه اگز بازم دیدم ساتا داره تعلل میکنه با قیمت شنبه بازم من سود میکنم اگر بفروشم
امروز قرار بود رنج بشه
اما گویا ترسیدند سازمان گیر بده و سهم بره تو حاشیه
الانم که صف فروش چیدند تا اون بنده خدا هایی که می خوان بفروشند اول وقت لنگش نکننددر اصل توسط باربد پست شده است View Postبچه هایی که تو مسنجر باهام در تماسند میدونند امروز سنگین فسرب خریدم
اما چون خریم تکمیل نشده بود الان اطلاع رسانی میکنم
منم خالي كردم ديگه نخريدم ولي مرتب زيرنظرم بود وافسوس ...دريغ ازكمي دلوجرعت
اتفاقا منم با تمام توانم وارد فسربح شدم چون قيمتشو مناسب ديدم اميدوارم كوتاه مدت سودي چشمگيرنصيب سهامداراش بكنه
ايديhamedhoseini13زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط analiya پست شده است View Postميتونم بپرسم چرا خگستر ؟ مگه خبري توشه ، خوب الان همه خودرويي ها تو كف قيمتن ؟ چرا خگستر ؟ ممنون ميشم اگه پاسخ بديدزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postباربد جان من از700 تا 1800 چندين بارروكبافق پياده سوارشدم واخرين بارزمانيكه دايي مهدي باضررخارج شد
منم خالي كردم ديگه نخريدم ولي مرتب زيرنظرم بود وافسوس ...دريغ ازكمي دلوجرعت
اتفاقا منم با تمام توانم وارد فسربح شدم چون قيمتشو مناسب ديدم اميدوارم كوتاه مدت سودي چشمگيرنصيب سهامداراش بكنه
ايديhamedhoseini13
الان که ایدیتو دیدم شناختم
اسم وایدیمو تو سایت نزن اما ماله منم با 007 تموم میشهآخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/06/16, 11:55.
نظر
-
دوستان چرا زیاد کسی خرید و فوش هاشو اعلام نمیکنه ؟؟ یعنی کل بچه های بورسی فقط روزی همین چنتا معامله رو دارن البته قصد جسارت ندارم اما خوبه که دوستان خرید فروشاشون رو اعلام کنن...برای استفاده سایر دوستان....
راستی همونطوری که نوشتم من شصفهای 380 تا 383 تومانی را فروختم اما از محل اون و یه مقدار نقدی که داشتم دو روز آخر 2 تا سهم خوب خریدم فردا پله آخر خرید هامه به محض انجام مینویسم اگه دوستان تمایل داشتن استفاده کنن....
نظر
-
خرید خزامیاد:Dبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
نظر