اين پولدارا با قدرت پوليشون ببين چه ميكنند پارسان صف فروش هه هه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا توجه به نزدیکی توقف سهم و حق طبیعیست که نوسانگیران بخوان خارج بشن و انتظار چندانی رو الان نمیشه ازش داشت و طبق انتطار الان حق ارزانتر از سهم قرار گرفت(با توجه به نزدیکی به توقف)زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
قروش والبر
.............................در حال سقوطدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
فروش پارسان بدون سود و ضررکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Postتاریخ توقفش کیه؟!!!!!!!! کدال باز نمیشه واسم! بریم مجمع;)
بعد از مجمع هم
مهلت حق تقدم تا 6مرداد است که 6مرداد میافته جمعه یعنی عملا در 4مرداد متوقف میشود.
البته اینها در صورتیست که حق تقدم تمدید نشه که در صورت تمدید متفاوت خواهد بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا توجه به مجمع روز چهارشنبه در پایان معاملات روز دوشنبه این هفته فاراک و حق تقدم ان متوقف میشوند
بعد از مجمع هم
مهلت حق تقدم تا 6مرداد است که 6مرداد میافته جمعه یعنی عملا در 4مرداد متوقف میشود.
البته اینها در صورتیست که حق تقدم تمدید نشه که در صورت تمدید متفاوت خواهد بود.
نظر
-
در اصل توسط atashgah پست شده است View Postبه نظرتون حقها رو تبدیل به سهم کردن کار درستیه؟
اما در کل در مورد نگهداری یا فروش اون نظری ندارم و صرفا گفتم اگر قصد نگهداری دارین.
من خودم هم صرفا از نوسان حق استفاده کردم و الان هیچ کدومشو ندارم.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
نظر