در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
خرید شفن با دید مجمع ............................;)
به بد ختی پول جور کردم ..............:d نامردا یه سهم باز برای ما نزاشتن............احتمالا شفن هم به زودی ببنده برای تعدیل ........:))///
نظر
-
میثم جون چرا شپترو نخریدی؟!در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید شفن با دید مجمع ............................;)
به بد ختی پول جور کردم ..............:d نامردا یه سهم باز برای ما نزاشتن............احتمالا شفن هم به زودی ببنده برای تعدیل ........:))
نظر
-
شفن مجمع رفته.در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید شفن با دید مجمع ............................;)
به بد ختی پول جور کردم ..............:d نامردا یه سهم باز برای ما نزاشتن............احتمالا شفن هم به زودی ببنده برای تعدیل ........:))
نظر
-
عطا جان میدونی چرا شپترو صف رو دادن؟اگه شما میدونی بگو بعد من میگمدر اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستمیثم جون چرا شپترو نخریدی؟!
نظر
-
شپترو مگه صف خرید نبود ؟ فک نمیکردم صف رو بدن ............شپترو گفتم بهت دست نزن تا ببنده برای تعدیل .......;) ۲۰۰ تومن نسازه .............۱۵۰ تومن رو میسازه امسال مشکلی نداره ........در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستمیثم جون چرا شپترو نخریدی؟!
نمیدونم چرا صفشو دادن ...........شاید باز اخباری چیزی اومده
این پترو ها گزارش به گزارش تعدیل میدن ...........و اصلا به درد نوسان نمیخورن فقط باید با دید میان مدت و بلند مدت خریدش..........به موقع تعدیل میدن وبالا باز میشن .........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۱/۰۵/۰۳، ۱۰:۲۵.///
نظر
-
نمیدونم والاه فکرم به جایی نمیرسه تو بگو دوست عزیز؟! ;;)در اصل توسط taze vared پست شده است مشاهده پستعطا جان میدونی چرا شپترو صف رو دادن؟اگه شما میدونی بگو بعد من میگم
نظر
-
بازارکلا شل شده =ریسکدر اصل توسط امیر۲۳۰۹ پست شده است مشاهده پستدوست دارم كپشير و رنج كنم بنظر فروشنده نداره ولي چون چند بار رفته بالاي ۱۵۰ برگشته خيلي دودلمزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
میثم جون امروزم اضافه کردمدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستشپترو مگه صف خرید نبود ؟ فک نمیکردم صف رو بدن ............شپترو گفتم بهت دست نزن تا ببنده برای تعدیل .......;) ۲۰۰ تومن نسازه .............۱۵۰ تومن رو میسازه امسال مشکلی نداره ........
نمیدونم چرا صفشو دادن ...........شاید باز اخباری چیزی اومده
نمیدونم چرا شپترو منو یاد شفن ۶۰۰ تومانی میندازه که فقط با گره میرفت بالا
نظر
-

نظر