قشکر هم
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید قشهد ......بعد از قشیر و قصفها عشق من قشهد .........قشهد بهترین قندی در دو سال اینده =)) تبلیغات شروع شد........:d ولی جدا قشهد جز 4 قندی برتره ..... از نظر میزان تولید .......;)ا
البته قندی ها شاید اصلاح کنه.............ولی با این جو باز خیلی اصلاح نداره به نظرم و میشه پایین تر از قیمت های امروز هم خرید بعضی هاشون رو///
نظر
-
فروش حتوکا به صف خرید
صف خریدا داره یک به یک حذف میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
امروز بعد ازمدتها
کمی فخوزخریدم وبجایش فولاد فروختم .
اینروزها اگر کسی ضررنکنه برنده است واگرکسی هم که سود بکنه که خیلی برنده است .
خلاصه بازی پرریسک و همانند کشتی با یک گاوخشمگین و غیرقابل پیش بینی .
این روزها بیشتر منتظر وضعیت سوریه هستم تا وضعیت بهتری برای ترید پیدا بکنم .
کلا بازار سهام هم براساس آينده به جلو می رود نه براساس حال وسود های اعلامی و پی بر ای
هایی که ماالان داریم می بینیم .
ولی اینرا خیلی خوب می دانم که مطمئنا امروز بسیار بهتراز فردا وفردا بسیار بهتر از پس فردا خواهد بود .
پس قدر امروزهایتان را بدانید .
من شانس نوسانگیری نداریم .شاید هم زرنگ نیستیم ویا حس بازی خوانی نداریم
ویا شاید بچه های بالا را کم می بینیم .
مقداری هم کنوردارم که فعلا حاضر به فروش به ضرر نیستیم .
به نظرمن با توجه به شرایط پیش رو با توجه به اینکه اکثرسهم ها دارای نقد شوندگی خوبی هم هستند به سازمان بورس که دراین قسمت هستند نیز باید دست مریضاد گفت .
وبه کسانی هم دراین بازار ها دست به سرمایه گذاری وخط را قبول می کنند نیز مدال باید داد .
مدالی باارزش تر ازمدال المپیک
ولی چه کنیم که هیچ چیز دراین کشور در سرجایی که باشد نیست .
امیدوارم دراینماه خداوند همه مارابیامرزد وبه همه ما رحم بکند .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
فروش شیرانهای 2100 تومنی با قیمتی که باورم نمیشد.#-o
تقریبا چیزی توی سبد نمونده.:(
یکم واتی.
رفقا و عزیزان،قیمت غلات و حبوبات صعودیه.
اینو از من یادگاری داشته باشید.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر