بزرگترين حسن قشير اينه كه توي اين روزا چشم به راه عرضه به اندازه حجم مبنا نخواهيم بود
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
دوستان نال ونفرین کردن هیچ فایدهای ندارد یک پیشنهادی دارم بیایید جمع شویم و به نزد رهبر برویم و با رهبر در ارتباط با شعا امسال و وضعیت بورس وافت شدید سهام صحبت کنیم باور کنید رهبر اطلاع چندانی از وضعیت بورس ندارد اگر این کار سودی هم نداشته باشد ( که البته دارد ) ضرری هم ندارد وگرنه توی خانه نشستن فایده ای ندارد
نظر
-
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدوستان نال ونفرین کردن هیچ فایدهای ندارد یک پیشنهادی دارم بیایید جمع شویم و به نزد رهبر برویم و با رهبر در ارتباط با شعا امسال و وضعیت بورس وافت شدید سهام صحبت کنیم باور کنید رهبر اطلاع چندانی از وضعیت بورس ندارد اگر این کار سودی هم نداشته باشد ( که البته دارد ) ضرری هم ندارد وگرنه توی خانه نشستن فایده ای ندارد
بورس که دیگه ارزنی اهمیت نداره.ضمن اینکه توقع بیجایی هست.چرا که مملکت تحریم است و شما نمیتوانید توقع داشته باشید که بورس رو مصنوعی نگه دارند.بورس هم باید روند منطقی خودش رو طی کنه تا جذاب باشه.
مطمئن باشید که هیچ کس حاضر نخواهد بود در مملکتی که تحریم های فلج کننده داره گردنش رو میشکنه بیاد و بورس رو بالا ببره.
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postکار خاصی نکردم
فقط یک مقدار و در حد مجاز ماه مبارک به مسولین اقتصادی فحش دادم
اللهم العن ال............ و اعوانه و انصاره و العن ال........ و اعوانه و انصاره بحق محمد و ال محمد .
بجای نقطه چین نام هر کس را که دوست داری قرار بده.
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدوستان نال ونفرین کردن هیچ فایدهای ندارد یک پیشنهادی دارم بیایید جمع شویم و به نزد رهبر برویم و با رهبر در ارتباط با شعا امسال و وضعیت بورس وافت شدید سهام صحبت کنیم باور کنید رهبر اطلاع چندانی از وضعیت بورس ندارد اگر این کار سودی هم نداشته باشد ( که البته دارد ) ضرری هم ندارد وگرنه توی خانه نشستن فایده ای ندارد
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postکار خاصی نکردم
فقط یک مقدار و در حد مجاز ماه مبارک به مسولین اقتصادی فحش دادم
استغفرالله ربی و اتوب الیه
بابا ماها چقدر خنگیم و ناشکر
اینا دارن به وعده هاشون عمل میکنن
مگه قرار نبود ارزونی بشه تا همه بتونن خرید کنن
خب شده دیگه
قلرست 4600 تومنی شده 1600 تومن
خگستر 330 تومنی شده 130 تومن
ایران خودرو 230 تومنی شده 130 تومن باز بگین ایران خودرو گرون فروشه 45 درصد تخفیف داده دیگه
سایپا که دیگه از ایران خودرو هم بهتر عمل کرده 400 تومن بوده کرده 100 تومن
تازه پتروشیمی ها رو هم میخوان ارزون کنن
تلفن همراه 6000 تومن بوده کردن 4000 تومن
تلفن ثابت 340 تومن بوده شده 210 تومن
کنتور در خونتون بوده 1850 شده 1150
راه آهن بالاس بوده 1700 تومن شده 700
تازه شما به این آمار دارو و ساختمون و کامپیوتر و الکترونیک و هزارتا کوفت و زهر مار دیگه رو اضافه کن
ای خدا چرا یک عده دارن از گرونی مینالن
اینایی که من دیدم که همه ارزون شده
خدایا ملت ما جنبه ارزونی رو ندارن دوباره اینا گرون کن
بگو الهی آمین
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postکوتاه بیا دوست عزیز این جه حرفیه که می زنی. حضرت ایشان ولی امر مسلمین جهانند ! ، مگه میشه از بورس اطلاع چندانی نداشته باشند؟ خیلی هم بهتر از من وشما می دانند چه خبر است.;)
اگه رهبری نبود اینا تا حالا مردم رو تیکه و پاره کرده بودن
در خیلی از مسائل رهبری جلوشون رو میگیره
جسارت نشه اما بهتره کمی واقع بین باشیم و چون اوضاع خرابه همه رو با هم یکی نکنیم
نظر
-
در اصل توسط taze vared پست شده است View Postالبته من خودم از منتقدین این دولت هستم اما با نظر شما هم مخالفم
اگه رهبری نبود اینا تا حالا مردم رو تیکه و پاره کرده بودن
در خیلی از مسائل رهبری جلوشون رو میگیره
جسارت نشه اما بهتره کمی واقع بین باشیم و چون اوضاع خرابه همه رو با هم یکی نکنیم
خانه از پای بست ویران است
خواجه در بند نقش ایوان است.
فراموش نکرده ایم که سال 88 زمین و زمان را به هم دوختند تا این دولت سوگلی نظام بماند چرا که نظراتشان به هم نزدیکتر از دیگران بود.اما امروز همه چیز برای مردم آشکار شده است.
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postخانه از پای بست ویران است
فراموش نکرده ایم که سال 88 زمین و زمان را به هم دوختند تا این دولت سوگلی نظام بماند چرا که نظراتشان به هم نزدیکتر از دیگران بود.اما امروز همه چیز برای مردم آشکار شده است.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postخانه از پای بست ویران است
فراموش نکرده ایم که سال 88 زمین و زمان را به هم دوختند تا این دولت سوگلی نظام بماند چرا که نظراتشان به هم نزدیکتر از دیگران بود.اما امروز همه چیز برای مردم آشکار شده است.
بیشتر ارا شون از مناطق محروم بوده
اون بحث تقلب فقط یک شانتاژتبلیغاتی بود و هیچ بنیه ای نداشتآخرین ویرایش توسط taze vared؛ 2012/08/04, 14:12.
نظر
نظر