در اصل توسط حامد24 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postدوستانی که سهام قندی میخرن به هیج وجه نگران نباشند ما با واقعیت سر و کار داریم واقعیت اینکه بازر کلا مریضه و اینا به زور دارن دیگر سهمها رو مثبت میکنن تا شاخص مثبت بشه تنها گروهی که نگرانی نداره همین گروه قنده از هر لحاظ که بخواهیم حساب کنیم این گروه نگرانی چندانی نداره
ولی با این همه سعی کنید که بهترینها رو تو این گروه (که فعلا فرصت خرید میدن) رو انتخاب کنید
ویا 2دلار پایین نیاید
قندی ها هم افت چندانی را ندارند .
کماینکه جو درمیان مدت و 2دلارهم همگام با اینهاست .
البته سعی کنید همیشه سهم های خوب و با فاندخوبش را بخرید که اگر ....آخرین ویرایش توسط PASHA؛ 2012/08/14, 10:35.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
در اصل توسط مهران پست شده است View Postنظر تون راجع به قپيرا چيه
قپیرا هم سهم خوبی است ودراین مدت اخیر هم رشد خوبی را کرده بود .
شاید نیاز به استراحت داشت وشاید هم بلوک های این چند وجابه جایی هایی دراین سهم باعث این شده است .
کما اینکه استادحامد 24 هم گفتند نگرانی چندانی را ندارند .
بازار همیشه مثبت نمی مونه .
ونظرمن هم این است که سهامدار جز همیشه باید میان مدت به بازار نگاه کند .
هرچند بازار را الان همه نوسانی می دانند . وفقط به صرف نوسان خرید می کنند ومیان مدت را بد می دانند .
ولی درمورد قندی ها شاید عکس این باشد
یک چیز دیگرهم این است که بازده رویایی سال قبل قندی ها را بهتر فراموش کنید .وقانع تر باید باشید .
البته اگر ابزارهای جدید حق خرید وفروش
را که می خواهند به بازار وارد کنند باعث رونق بیشتر بورس نیز خواهد شد .
به همراه وثیقه قراردادن سهام برای دریافت وام
باید دید این موضوع ها چقدر به واقعیت نزدیک وبه تحق می پیوندند .
درکل اطلاعات شرمنده اطلاعات من کم بود وروی قپیرا هم بررسی ته به حال روی آن نداشته ام .ودرکل نگرانی نداره اگر
حد ضرر و سایر جوانب را درنظر گرفته باشید .ان شاءا.. که سود می کنید .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postمن خودم سهم قندی زیاد ندارم .
قپیرا هم سهم خوبی است ودراین مدت اخیر هم رشد خوبی را کرده بود .
شاید نیاز به استراحت داشت وشاید هم بلوک های این چند وجابه جایی هایی دراین سهم باعث این شده است .
کما اینکه استادحامد 24 هم گفتند نگرانی چندانی را ندارند .
بازار همیشه مثبت نمی مونه .
ونظرمن هم این است که سهامدار جز همیشه باید میان مدت به بازار نگاه کند .
هرچند بازار را الان همه نوسانی می دانند . وفقط به صرف نوسان خرید می کنند ومیان مدت را بد می دانند .
ولی درمورد قندی ها شاید عکس این باشد
یک چیز دیگرهم این است که بازده رویایی سال قبل قندی ها را بهتر فراموش کنید .وقانع تر باید باشید .
البته اگر ابزارهای جدید حق خرید وفروش
را که می خواهند به بازار وارد کنند باعث رونق بیشتر بورس نیز خواهد شد .
به همراه وثیقه قراردادن سهام برای دریافت وام
باید دید این موضوع ها چقدر به واقعیت نزدیک وبه تحق می پیوندند .
درکل اطلاعات شرمنده اطلاعات من کم بود وروی قپیرا هم بررسی ته به حال روی آن نداشته ام .ودرکل نگرانی نداره اگر
حد ضرر و سایر جوانب را درنظر گرفته باشید .ان شاءا.. که سود می کنید .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postمثم جان تو نبودی که میخواستی دیروز فولاد بخری ؟
عجب پیش بینی داشتیا ;)
امروز قبل از خرید قپیرا دنبال بشهاب بودم ....چند باری سفارش گذاشتم 229 تومن ندادن و گرنه یه بزخری کره بودیم امروز ........خلاصه ندادن رفتم قندی خریدم..............نمیدونم چی شد باز قندی خریدم :d بشهاب تو این قیمت به زور میفروشن ............انشالله روزهای بعد بشهاب رو اگه بزارن بز خری کنیم خوبه ...........سهم خوب فراونه تو بازار .........:D
دلیل منفی شدن قندی ها فک میکنم اعتباری یه عده خریدن و حالا باید بفروشن ........حیف شد قپیرا صفش جمع نشد .......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/14, 11:27.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدلیل منفی شدن قندی ها فک میکنم اعتباری یه عده خریدن و حالا باید بفروشن ........حیف شد قپیرا صفش جمع نشد .......یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
برای دست گرمی و کاهش میانگین کربن اضافه کردم در 699 ریالإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
چرا این تایپیک امروز مظلوم مانده است .
نمی دانیم اینروزها بخاطر مثبت بودن سهام ها مثبت باشیم ویا اینکه
بخاطر پایین آمدن قیمت سهام وبالارفتنش مثلا فولاد 240 به 190 والان 211 رسیده نارحتی داره ویا خوشحالی .
شاید هم هردو .
ولی درهرحال خوب است . به قولی از هیچی که بهتره
مثل دلاری که از 1900 تا نردیک های2300 رفته والان رو 2100 جاخوش کرده وهمه می گویند دلار پایین امده .
خلاصه تواین کشور هیچکدام از روزها بهم مربوط نیستند مخصوصا درذهن آدم .
همه دوست داریم همه چیز را فراموش کنیم و خودمان را به آنراه بزنیم .
اینها را گفتم که بگویم که من امروز کمی (3000 تا)قشیر
امید وارم صف فولاد همچنان پابرجابماند وبازار را نگهدارد .
به نظرمی رسد سازمان بورس بازار وشاخص به ریش فولاد بسته است .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
نظر