کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام. ممنون از اعلام خریدتون. میشه بپرسم رو چند وارد شدید. فکر می کنید به سمت 120 نمیره ؟ راستش منم دارم وسوسه میشم رو 149 بگیرم . تا 1 یا 2 روز دیگه بدیم بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در پاسخ به سوال امروز چه کردید؟
باید عرض کنم : حرص خوردم کالری سوزاندم و توفیق اجباری شد که گوشت تنمان ریز ریز آ ب شود و نیازی به رژیم و دکتر و دارو نباشد:dx-X-(
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
سلام. ممنون از اعلام خریدتون. میشه بپرسم رو چند وارد شدید. فکر می کنید به سمت 120 نمیره ؟ راستش منم دارم وسوسه میشم رو 149 بگیرم . تا 1 یا 2 روز دیگه بدیم بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خرید کمی فسربح برای نوسان.
عجب بازار جالبی داریم. چرا وقتی تفاوت سهم و حقش حدود 172 تومنه رو منفی کامل حقو میدن؟
شاید تا آخر وقت صفم بشه؟ از این بازار هرچی بگی برمیاد.
البته بقیه ی سهامم رو منفی، چند روزه تا 10-15 درصد تو ضررم ولی خب بامید روزای خوب بازارو نظاره میکنیم.
دست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد
منم فسربح خريدم با تحليل اختلاف قيمت حق تقدم و سهم ، افزايش قيمت جهاني سرب . اگر بالا رفت مي فروشم و شايدم نگهداري كنم تا به سهم تبديل شه
فسربح هاي ديروز را با ضرر فروختم خيلي خطرناك است اوضاع فعلا دارم نقد مي شوم و مقداري سرمايه را هم خارج مي كنم كه دود نشود فعلا نوسان زود است به نظر بنده !
[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
خرید کمی فسربح برای نوسان.
عجب بازار جالبی داریم. چرا وقتی تفاوت سهم و حقش حدود 172 تومنه رو منفی کامل حقو میدن؟
شاید تا آخر وقت صفم بشه؟ از این بازار هرچی بگی برمیاد.
البته بقیه ی سهامم رو منفی، چند روزه تا 10-15 درصد تو ضررم ولی خب بامید روزای خوب بازارو نظاره میکنیم.
اشتباه بنده را تكرار نكن همشهري بعد از 10 - 15 درصد ضرر خارج شو به تاپيك اشتباهات من مراجعه كنيد . موفق باشيد.
[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
اشتباه بنده را تكرار نكن همشهري بعد از 10 - 15 درصد ضرر خارج شو به تاپيك اشتباهات من مراجعه كنيد . موفق باشيد.
در نظر دارم فردا از سهامم خروج کنم و سهامی که رو به بالاست رو بخرم و یک مقدار پولم خارج کنم.
والا هرچی فکر میکنم میبینم دلم به سهمی نمیره. پیشنهاد شما چیه؟
دست در دست هم دهیم به [B][I]مهر[/I][/B]
مـیـــــــــهـن خــویــش کنیـم آبــاد
از اونجائي كه روم خيلي زياده و هميشه توي تجهيزاتي ها ضرر كردم ولي باز هم براي تقويت روي خودم يك مقدار در 4 درصد منفي فاراك خريدم تا به اميد خدا با ضرر مجدا" خارج شوم ;;):">:d
حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر