کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آره واقعا
متاسفانه این روش روز به روز داره متداول تر میشه.
یه روز میان از یه سهم چارت میزنن و به به و چه چه و فرداش میگن من از بازار خارج شدم!
این وسط خیلیا که به اون نام کاربری اعتماد کردن میرن تو ضرر
بنده هم از این حر کت خوشم نیومد ..
یک تحلیل حداقل یک هفته ای باید دوام بیاره ..نمیشه که دو روزه همه چی برعکس بشه ..تا دیروز گروه فلان خوب بود امروز همان گروه بد وفردا دوباره همان گروه لیدر بازار ...
بنده خودم هم نزدیک بود به تحلیل ها خودم شک کنم چون به بعضی دوستان واقعا احترام قائل هستم وبه تحلیل هاشون...این دوستان به نظرم باید در تحلیل ها وگفتارهای خود نهایت دقت رو بکنن..
خدا رو شکر رو تحلیل خود ماندم ورفتم طرف گروه قند کاشی وپالایشگاه وچند تا تک سهم ..تا اینجا عالی بوده ..از این به بعد هم همچنان سعی می کنم بیشتر تحلیل ها خود رو دنبال کنم چون تا اینجا درست تر بوده ..
امیدوارم بتونی شفارس رو همین قیمت جایگزین کنی ..260 رو بشکنیم دیگه پایین بیا نیستیم ...ومی شکینم ..
ما هم تو شنبدر وشراز در کنار شما هستیم ...امروز کمی بندری زدیم ....
دوباره اگه فرصت بده میام جعفر جان ..........من تعداد زیادی هم نداشتم شفارس ....قرار بود پله سنگین رو بعد از 6 ماهه اضافه کنیم .....شبندر 8 درصد بالاتر یه چندتاشو رد میکنم احتمالا......البته شانس ما شفارس هم صف خرید شد امروز و اگه رو این قیمت ها فرصت بده جایگزین میکنم.. ...یه روزایی میگم نکنه شفارس ببنده بالای 400 باز کنه بعد بزنم تو سرم که 100 درصد سودبپره به همین راحتی ........:d هواشو دارم البته اگه نبنده .......تا قبل 9 ماهه وقت هست برای شفارس ..البته اگه 6 ماهه تعدیل نده ......
خودمون را تو شبندر و شراز خفه کرديم.
امروز اکثر بزرگان بورس که اسمشون را نمي برم وارد شراز و شبندر شده اند.
تو سايتهاي مختلف بورکس و تالار و ......يک سر بزنيد متوجه مي شيد.
بزودي شتران هم وارد بورس ميشه.
بزودي بلوک شراز بفروش مي رسه
بزودي بلوک شبندر را برا فروش اماده مي کنند
بزودي بايد شراز و شبندر تعديل بدهند
دوباره اگه فرصت بده میام جعفر جان ..........من تعداد زیادی هم نداشتم شفارس ....قرار بود پله سنگین رو بعد از 6 ماهه اضافه کنیم .....شبندر 8 درصد بالاتر یه چندتاشو رد میکنم احتمالا......البته شانس ما شفارس هم صف خرید شد امروز و اگه رو این قیمت ها فرصت بده جایگزین میکنم.. ...یه روزایی میگم نکنه شفارس ببنده بالای 400 باز کنه بعد بزنم تو سرم که 100 درصد سودبپره به همین راحتی ........:d هواشو دارم البته اگه نبنده .......تا قبل 9 ماهه وقت هست برای شفارس ..البته اگه 6 ماهه تعدیل نده ......
اون غپینوهای دیروز رو که رو منفی کام خریدخ بودیم دادیم رو مثبت کامل رفت ثاخت هم چون خیلی زیاد بود برای شناسایی سود رو 270 نصف کردیم بقیه سهمها رو هم نگه داشتیم
بنده هم از این حر کت خوشم نیومد ..
یک تحلیل حداقل یک هفته ای باید دوام بیاره ..نمیشه که دو روزه همه چی برعکس بشه ..تا دیروز گروه فلان خوب بود امروز همان گروه بد وفردا دوباره همان گروه لیدر بازار ...
بنده خودم هم نزدیک بود به تحلیل ها خودم شک کنم چون به بعضی دوستان واقعا احترام قائل هستم وبه تحلیل هاشون...این دوستان به نظرم باید در تحلیل ها وگفتارهای خود نهایت دقت رو بکنن..
خدا رو شکر رو تحلیل خود ماندم ورفتم طرف گروه قند کاشی وپالایشگاه وچند تا تک سهم ..تا اینجا عالی بوده ..از این به بعد هم همچنان سعی می کنم بیشتر تحلیل ها خود رو دنبال کنم چون تا اینجا درست تر بوده ..
خسته نباشی ما بانظرشما همراه با غرب کرمانشاه وقندهای معروف و شزار و ... هرانچه شما درلیست داریدهمراه هستیم تا......
اون غپینوهای دیروز رو که رو منفی کام خریدخ بودیم دادیم رو مثبت کامل رفت ثاخت هم چون خیلی زیاد بود برای شناسایی سود رو 270 نصف کردیم بقیه سهمها رو هم نگه داشتیم
مهدی دیروز چنتا رو منفی کامل گیرت اومد؟
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
مصطفی جون دیروز کمترین قیمتی که غپینو تجربه کرد باعثش من بودم 30000 تا تو کمترین قیمت دادم رفت از بس تو این مدت رو اعصابم را رفته بود که فقط هدفم این بود که از شرش خلاص بشم :(
امروز دقایق آخرمن هم یک پالایشگاهی خریدم....شبریز....آیاممکنه یکشنبه هم شبندروشرازصف خریدباشن
وشبریزصف فروش؟...به نظربعیدمیرسه وفکرکنم اونایی که توشبریزمی خواستن شناسایی سودکنن تاحالااین کارروکرده
باشن گرچه رفتارشبریزچندان قابل پیش بینی نیست....کسی شبریزخریده؟....
یوسف جان شبریز شناوری بسیار بسیار کمی داره
از حقوقی های زیر 1% می توان به اعتضاد غدیر و سر ارزش آفرینان اشاره کرد
حتی شخص حقیقی که در مجمع شرکت کرده بود 7میل سهم داشت
این سهم سهامداری می خواد
آره واقعا
متاسفانه این روش روز به روز داره متداول تر میشه.
یه روز میان از یه سهم چارت میزنن و به به و چه چه و فرداش میگن من از بازار خارج شدم!
این وسط خیلیا که به اون نام کاربری اعتماد کردن میرن تو ضرر
داداش مصطفی متاسفانه بعضی از دوستان هم فقط برا تبلیغ کلاسای 250 هزارتومنیشون (به قول خودشون کار فرهنگی) میان تو این سایتا و دیگه مثل قبل مجانی هم اطلاعات در نمی دن و دلیل اینو هم گردن بچه ها می ندازن که موقع ضرر چرا یقه ی ما رو گرفتن. یکی نیس بگه داداش گل همین فروم نویسی شما رو گنده کرد. وگرنه شما کی بودین. خداست که به بنده ش عزت می ده و اگه بخواد ذلت.
یا رب مباد که گدا معتبر شود
گر معتبر شود زخدا بی خبر شود
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر