کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید وتوکا در 2106 ریال از محل فروش کهرام
کهرام تا 120 هنوز جا داره ولی من سودمو ازش گرفتم و سوار وتوکا شدم. حیف که اگر نقدینگی داشتم وتوکا را در 200 میشد سوار شد!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
اضافه کردن شراز در 3852 ریال
این فروشندگان شراز هم دیگه اخرش هستند
باید یک استفراغ درست می کرد باید صف فروش می شد بعدا جمعشمی کردند
خود سهامدارعمده اش هم نه می توانست بگذاره تو فروش ونه رنج مثبت می زد
آخرمسخره بازی
خود شبندرهم دلیل شد باآن گزارشش
حال ببینیم معامله بلوکی اش به کجامی رسه هرچند هفته بهد بازار به خوبی این هفته به نظرمن نخواهد بود .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
...سلام به دوست خوبو یار غارم .....مسعود تو از ذخایر الهی هستی برا روز مبادا....
...والا اخه این بابامون دیگه خیلی تابلو کرده تو کفم بیاریمش اینور بشونیمش رو صندلی داغ....:d...نه جان مسعود من اونور نمینویسم بگو دکتر سلام رسوند گفت برا معاینات دوره ای بیاد اینور میخوا مواقعا بدونم چرا این ایدی رو انتخاب کرده...
...مسعود همینجوری تریپی برش داشتم خواستم حرکتی زده باشم....
عجب دل و جراتی داری ، بابا غلمان که دیگه معاینه نداره ، اسمش با خودشه ، کجاشو میخوای معاینه کنی ...؟ از اعتماد به نفسش خوشم اومد ، یه جورایی شبیه ا.ن خودمونه ...
تو بازاری که ترس بر تحلیل مستولی شد منطق نداره .. هر چی کمتر بخری بیشتر برد کردی ، مگه اینکه ناخواسته با از ما بهتران بر بخوری ...
[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
خرید وتوکا در 2106 ریال از محل فروش کهرام
کهرام تا 120 هنوز جا داره ولی من سودمو ازش گرفتم و سوار وتوکا شدم. حیف که اگر نقدینگی داشتم وتوکا را در 200 میشد سوار شد!
امروز یه مقدارنقدینگی جورشد با اجازت زدم توفاذر ومداران ومقداری هم کروی افزودم بنظرت کیوان کارم بیست بوده یانه؟
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
فروش شبهرنهای با میانگین خرید 660 تومان و جایگزینی آن با قنیشا در 1536 تومان
=;
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
اضافه کردن شبندر شراز غمارگ خرید خاور به دید یه چند درصد مترصد خرید فباهنر
تو فباهنر خبریه؟
[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر