امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • ali123456123456
    Banned
    • شهریور ۱۳۹۱
    • ۲۸

رفتیم تو صف قشرین و قشیر...

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • اسفند ۱۳۸۹
      • ۱۶۷۵

[quote=masoud;۲۰۳۸۹۱]عجب دل و جراتی داری ، بابا غلمان که دیگه معاینه نداره ، اسمش با خودشه ، کجاشو میخوای معاینه کنی ...؟ از اعتماد به نفسش خوشم اومد ، یه جورایی شبیه ا.ن خودمونه ...
      تو بازاری که ترس بر تحلیل مستولی شد منطق نداره .. هر چی کمتر بخری بیشتر برد کردی ، مگه اینکه ناخواسته با از ما بهتران بر بخوری ...[/quote
      ...من کوچیکتم...خوب چون غلمانه باید معاینات دوره ای بشه....از جهت حفظ سلامت عمومی...
      ...نه بابا اگر شانس ماست از عالم بالا فقط عزراییله که حالو احوال مارو میپرسه.....
      ...الان این رفیق من تو مسنجر داره منو به تختو تابوت میبنده که این مپنا چی بود انداختی به من باید پولشو بدی....میخواین شمارو بصورت ان لاین بهش متصل کنم ببینید چیا به من میگه....شاید رگ غیرتتون ورم کرد خواستید پولشو بدید سا
      کت شه...
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۱۶۷۵

در اصل توسط صبا پست شده است مشاهده پست
        سلام دکتر این متادون چه کرده حرفه ی شدین منظورم خرید قثابته در هر صورت ورودتونو به این دنیای شیرین خوش امد میگم حتما سود میکنید فقط ۱ کم صبر

...سلام صبا جان من فدات ....ببین فقط من این مطلبو بگم اگر کسی در دوران ترک مخدر با متادون باشه و مثلا بر حسب اتفاقی متادون دورو برش نباشه بلایی به سرش میاد که ترک های یابویی (اصطلاحیه که خوداشون برا ترک های خود جوش و بسیجی وار بدون استفاده از متادون بکار میبرند)پیشش گردو بازیه....متادون مخدریه با نیمه عمر طولانی که خدا نکنه کسی به خودش اعتیاد پیدا کنه....
        ...این قوت قلبی که میدیو لطفی که داری باعث شادیه ارواح طیبه منه....چاکریم....جبران گنیم...یه سوت متادون مهمون خودمی..;):x
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• کیوان
          ستاره دار (۱)
          • خرداد ۱۳۹۰
          • ۵۳۲۱

در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پست
          امروز یه مقدارنقدینگی جورشد با اجازت زدم توفاذر ومداران ومقداری هم کروی افزودم بنظرت کیوان کارم بیست بوده یانه؟
          فاذر: در تایم روزانه rsi نزولی را شکسته ولی در تایم هفتگی روند نزولی را قبلا یکبار شکشته بود اما نتوانسته بود در پولبک بر آن تثبیت کند و الان دوباره در حال واکنش در آن منطقه هست.
          در ضمن در روند صعودی سهم یک منطقه حائلی وجود دارد که هر وقت سهم میخواد صعود کنه باید یک نبردی در اونجا انجام بده! بین محدوده ۱۷۰ تا ۲۱۵.
          در کل سهم تا قیمت ۲۳۳ پتانسیل رشد داره بعد از اون باید دید چه نیرویی بوجود میاد ولی من ترجیح میدم برم روی سهمهای روانتر.

مداران: من هنوز اطمینان از پایان اصلاح پیدا نکردم! در گام اول سهم باید بره بالای ۲۱۰ تثبیت بشه و اگر بشه فعلا تا ۲۴۰ و حداکثر تا ۲۶۰ میتونه رشد کنه.

کروی: شنبه و یکشنبه در قیمت ۲۴۵ تا ۲۵۰ حواست خیلی به سهم باشه! مطمئن نیستم اما به نظرم سهم بر میگرده تا ۲۱۵ و تازه اگر اونجا محکم بشه من به شخصه میتونم به ادامه روند صعود امیدوار بشم ولی اگر اونجا رو به پایین بشکنه که..... :(

تمام اینها دیدگاهها و نظرات شخصی من هست و میتونه تحلیل اشتباهی باشه.
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • فروردین ۱۳۹۰
            • ۲۲۷۰

در اصل توسط arash boursy پست شده است مشاهده پست
            تو فباهنر خبریه؟
            فعلا مترصدش هستم ببینم چه میکنه فکر کنم یه چند روز دیگه وقتشه که بپریم توش
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Aiming
              ستاره دار(۱۸)
              • تیر ۱۳۹۱
              • ۲۶۴۱

فرآور و قهگمت زیر نظرند تا ببینیم چجوری میشن ....... میرن تو سبد یا نه

منتظر بازگشایی شیران :x
              کم کم سبدم داره کلا پترویی و پالایشی میشه
              :">
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• صداقت2
                عضو فعال
                • شهریور ۱۳۹۱
                • ۷۰۴

در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پست
                فاذر: در تایم روزانه rsi نزولی را شکسته ولی در تایم هفتگی روند نزولی را قبلا یکبار شکشته بود اما نتوانسته بود در پولبک بر آن تثبیت کند و الان دوباره در حال واکنش در آن منطقه هست.
                در ضمن در روند صعودی سهم یک منطقه حائلی وجود دارد که هر وقت سهم میخواد صعود کنه باید یک نبردی در اونجا انجام بده! بین محدوده ۱۷۰ تا ۲۱۵.
                در کل سهم تا قیمت ۲۳۳ پتانسیل رشد داره بعد از اون باید دید چه نیرویی بوجود میاد ولی من ترجیح میدم برم روی سهمهای روانتر.

مداران: من هنوز اطمینان از پایان اصلاح پیدا نکردم! در گام اول سهم باید بره بالای ۲۱۰ تثبیت بشه و اگر بشه فعلا تا ۲۴۰ و حداکثر تا ۲۶۰ میتونه رشد کنه.

کروی: شنبه و یکشنبه در قیمت ۲۴۵ تا ۲۵۰ حواست خیلی به سهم باشه! مطمئن نیستم اما به نظرم سهم بر میگرده تا ۲۱۵ و تازه اگر اونجا محکم بشه من به شخصه میتونم به ادامه روند صعود امیدوار بشم ولی اگر اونجا رو به پایین بشکنه که..... :(

تمام اینها دیدگاهها و نظرات شخصی من هست و میتونه تحلیل اشتباهی باشه.
                اصلاح مداران را تا چند می دانید. مقاومت ۲۰۰ تومان را نتوانست رد کند و فعلا در گیرسطوح ۱۸۰ تا ۱۹۰ است. اگر خبر خوبی نرسد تا چه قیمتی اصلاح می کند و زمان خرید پله ای را از چه زمانی جایز می دانید؟
                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (۱)
                  • خرداد ۱۳۹۰
                  • ۵۳۲۱

در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پست
                  اصلاح مداران را تا چند می دانید. مقاومت ۲۰۰ تومان را نتوانست رد کند و فعلا در گیرسطوح ۱۸۰ تا ۱۹۰ است. اگر خبر خوبی نرسد تا چه قیمتی اصلاح می کند و زمان خرید پله ای را از چه زمانی جایز می دانید؟
                  خب پس بگذارید من ابتدا در مورد شاخص رایانه بگویم .
                  به نظر من شاخص رایانه که در حال حاضر ۱۵۸۱ است به طور یقین ۱۵۳۰ را خواهد دید. در آنجا اگر از این نقطه عبور کند انتظار ریزشهای بیشتری را باید انتظار کشید اما با توجه به سایر پارمترها احتمال واکنش و برگشت شاخص در این نقطه را بیشتر میبینم و البته شاخص در مسیر بازگشت با ۲ مقاومت درگیر خواهد بود که در صورت واکنش در مورد آن نقاط صحبت خواهم کرد.
                  و در مورد مدارن آنرا تا حدودی پیرو الگوی شاخصش میبینم اما مدارن میتواند این منفی فعلی را به صورت فلت طی کند. در حال حاضر حمایتهای سهم ۱۸۴ و ۱۷۷ میباشند.
                  در صورت اخبار بد سهم تا ۱۳۵ استعداد ریزش دارد اما با توجه به شاخص آن فعلا اینرا منتفی میدانم. اگر هم سهم الان بخواد رشد کند همان حداکثرهایی که گفتم را در بهترین حالت خواهد دید و مجدد اصلاح کرده تا محدوده ۱۹۰ پایین میآید تا با نقطه برخورد در شاخص هماهنگ شود.
                  من بهترین حالت ورود را پس از طی مراحل و نوسانهای فوق در حدود محدوده زمانی ۸ تا ۱۰ مهر ماه و در همین محدوده خرید ۱۸۰ تا ۱۹۰ میدانم با حد ضرر ۱۷۵. پس خرید در این قیمت از ریسک پایینی برخوردار هست و با دید میانمدتی بسیار خوب است. از دید کوتاه مدت هنوز کمی زمان باقیست.
                  باتشکر

نظر

• PASHA
                    عضو فعال
                    • اسفند ۱۳۸۹
                    • ۱۲۹۴

بازپس گرفتن تمام قشیرهایی که فروخته بودم با حدود
                    ۲۰٪ بالاتر (این هم از ...)
                    رو قندی ها ریسک جواب میده
                    شراز هم مثل قبل نگذاشتند رنج خوب بزند این دربان داره .
                    بالا بره فروختمش آنهم اگر...
                    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • آبان ۱۳۹۰
                      • ۶۲۹۱

خرید سنگین واتی

نظر

• PASHA
                        عضو فعال
                        • اسفند ۱۳۸۹
                        • ۱۲۹۴

خرید ذوب با توجه به جو
                        برای نوسانگیری
                        اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• mobina
                          عضو فعال
                          • مرداد ۱۳۹۱
                          • ۳۳۳

تعويض قثابت با قبيرا
                          وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (۱)
                            • خرداد ۱۳۹۰
                            • ۵۳۲۱

فکر نمی کردم بازار امروز از اول وقت مثبت بشه !!! @-)

شراز و شبندر چرا دارن رو مثبت معامله میشن حالا؟! اینا که قرار بود یکم استراحت کنند ما اضاف کنیم !! :p

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • اسفند ۱۳۹۰
                              • ۶۹۵۱

در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پست
                              خرید سنگین واتی
                              به به عطا جون خوش اومدی
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • آبان ۱۳۹۰
                                • ۶۲۹۱

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پست
                                به به عطا جون خوش اومدی

مصطفی جون دیشب خدا خدا میکردم که کاش اول صف خرید بیوفتم یکمی به منم برسه
                                امروز که اول وقت اینجوری دیدم دیگه امان ندادم بهش
                                حالا با بازگشایی شیران بازی تازه شروع میشه.
                                :x

نظر

در حال کار...