رفتیم تو صف قشرین و قشیر...
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
[quote=masoud;203891]عجب دل و جراتی داری ، بابا غلمان که دیگه معاینه نداره ، اسمش با خودشه ، کجاشو میخوای معاینه کنی ...؟ از اعتماد به نفسش خوشم اومد ، یه جورایی شبیه ا.ن خودمونه ...
تو بازاری که ترس بر تحلیل مستولی شد منطق نداره .. هر چی کمتر بخری بیشتر برد کردی ، مگه اینکه ناخواسته با از ما بهتران بر بخوری ...[/quote
...من کوچیکتم...خوب چون غلمانه باید معاینات دوره ای بشه....از جهت حفظ سلامت عمومی...
...نه بابا اگر شانس ماست از عالم بالا فقط عزراییله که حالو احوال مارو میپرسه.....
...الان این رفیق من تو مسنجر داره منو به تختو تابوت میبنده که این مپنا چی بود انداختی به من باید پولشو بدی....میخواین شمارو بصورت ان لاین بهش متصل کنم ببینید چیا به من میگه....شاید رگ غیرتتون ورم کرد خواستید پولشو بدید ساکت شه...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط صبا پست شده است View Postسلام دکتر این متادون چه کرده حرفه ی شدین منظورم خرید قثابته در هر صورت ورودتونو به این دنیای شیرین خوش امد میگم حتما سود میکنید فقط 1 کم صبر
...سلام صبا جان من فدات ....ببین فقط من این مطلبو بگم اگر کسی در دوران ترک مخدر با متادون باشه و مثلا بر حسب اتفاقی متادون دورو برش نباشه بلایی به سرش میاد که ترک های یابویی (اصطلاحیه که خوداشون برا ترک های خود جوش و بسیجی وار بدون استفاده از متادون بکار میبرند)پیشش گردو بازیه....متادون مخدریه با نیمه عمر طولانی که خدا نکنه کسی به خودش اعتیاد پیدا کنه....
...این قوت قلبی که میدیو لطفی که داری باعث شادیه ارواح طیبه منه....چاکریم....جبران گنیم...یه سوت متادون مهمون خودمی..;):x[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postامروز یه مقدارنقدینگی جورشد با اجازت زدم توفاذر ومداران ومقداری هم کروی افزودم بنظرت کیوان کارم بیست بوده یانه؟
در ضمن در روند صعودی سهم یک منطقه حائلی وجود دارد که هر وقت سهم میخواد صعود کنه باید یک نبردی در اونجا انجام بده! بین محدوده 170 تا 215.
در کل سهم تا قیمت 233 پتانسیل رشد داره بعد از اون باید دید چه نیرویی بوجود میاد ولی من ترجیح میدم برم روی سهمهای روانتر.
مداران: من هنوز اطمینان از پایان اصلاح پیدا نکردم! در گام اول سهم باید بره بالای 210 تثبیت بشه و اگر بشه فعلا تا 240 و حداکثر تا 260 میتونه رشد کنه.
کروی: شنبه و یکشنبه در قیمت 245 تا 250 حواست خیلی به سهم باشه! مطمئن نیستم اما به نظرم سهم بر میگرده تا 215 و تازه اگر اونجا محکم بشه من به شخصه میتونم به ادامه روند صعود امیدوار بشم ولی اگر اونجا رو به پایین بشکنه که..... :(
تمام اینها دیدگاهها و نظرات شخصی من هست و میتونه تحلیل اشتباهی باشه.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postفاذر: در تایم روزانه rsi نزولی را شکسته ولی در تایم هفتگی روند نزولی را قبلا یکبار شکشته بود اما نتوانسته بود در پولبک بر آن تثبیت کند و الان دوباره در حال واکنش در آن منطقه هست.
در ضمن در روند صعودی سهم یک منطقه حائلی وجود دارد که هر وقت سهم میخواد صعود کنه باید یک نبردی در اونجا انجام بده! بین محدوده 170 تا 215.
در کل سهم تا قیمت 233 پتانسیل رشد داره بعد از اون باید دید چه نیرویی بوجود میاد ولی من ترجیح میدم برم روی سهمهای روانتر.
مداران: من هنوز اطمینان از پایان اصلاح پیدا نکردم! در گام اول سهم باید بره بالای 210 تثبیت بشه و اگر بشه فعلا تا 240 و حداکثر تا 260 میتونه رشد کنه.
کروی: شنبه و یکشنبه در قیمت 245 تا 250 حواست خیلی به سهم باشه! مطمئن نیستم اما به نظرم سهم بر میگرده تا 215 و تازه اگر اونجا محکم بشه من به شخصه میتونم به ادامه روند صعود امیدوار بشم ولی اگر اونجا رو به پایین بشکنه که..... :(
تمام اینها دیدگاهها و نظرات شخصی من هست و میتونه تحلیل اشتباهی باشه.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postاصلاح مداران را تا چند می دانید. مقاومت 200 تومان را نتوانست رد کند و فعلا در گیرسطوح 180 تا 190 است. اگر خبر خوبی نرسد تا چه قیمتی اصلاح می کند و زمان خرید پله ای را از چه زمانی جایز می دانید؟
به نظر من شاخص رایانه که در حال حاضر 1581 است به طور یقین 1530 را خواهد دید. در آنجا اگر از این نقطه عبور کند انتظار ریزشهای بیشتری را باید انتظار کشید اما با توجه به سایر پارمترها احتمال واکنش و برگشت شاخص در این نقطه را بیشتر میبینم و البته شاخص در مسیر بازگشت با 2 مقاومت درگیر خواهد بود که در صورت واکنش در مورد آن نقاط صحبت خواهم کرد.
و در مورد مدارن آنرا تا حدودی پیرو الگوی شاخصش میبینم اما مدارن میتواند این منفی فعلی را به صورت فلت طی کند. در حال حاضر حمایتهای سهم 184 و 177 میباشند.
در صورت اخبار بد سهم تا 135 استعداد ریزش دارد اما با توجه به شاخص آن فعلا اینرا منتفی میدانم. اگر هم سهم الان بخواد رشد کند همان حداکثرهایی که گفتم را در بهترین حالت خواهد دید و مجدد اصلاح کرده تا محدوده 190 پایین میآید تا با نقطه برخورد در شاخص هماهنگ شود.
من بهترین حالت ورود را پس از طی مراحل و نوسانهای فوق در حدود محدوده زمانی 8 تا 10 مهر ماه و در همین محدوده خرید 180 تا 190 میدانم با حد ضرر 175. پس خرید در این قیمت از ریسک پایینی برخوردار هست و با دید میانمدتی بسیار خوب است. از دید کوتاه مدت هنوز کمی زمان باقیست.
باتشکر
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
بازپس گرفتن تمام قشیرهایی که فروخته بودم با حدود
20٪ بالاتر (این هم از ...)
رو قندی ها ریسک جواب میده
شراز هم مثل قبل نگذاشتند رنج خوب بزند این دربان داره .
بالا بره فروختمش آنهم اگر...اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
نظر