در اصل توسط aiming پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
سشنبه ای واتی برداشته بودم برای یه سبد دیگه امروز برای خودم همچین مشدی گولی برداشتم سنگین سنگین:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
کاملا با علی جون همدردیم.منو بگو که وغدیر رو فروختم که شراز بخرم یا به قندی هام اضاف کنم .ولی نشد که نشد.
با این حال منتظر ان شالله اصلاح احتمالی روزهای آینده شراز خواهم بود .
امروز فاذر رو هم به بالاترین قیمت فروشنده ایم .تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Postکاملا با علی جون همدردیم.منو بگو که وغدیر رو فروختم که شراز بخرم یا به قندی هام اضاف کنم .ولی نشد که نشد.
با این حال منتظر ان شالله اصلاح احتمالی روزهای آینده شراز خواهم بود .
امروز فاذر رو هم به بالاترین قیمت فروشنده ایم .
یک بار صف شد
صف را دادن
دوباره رفتیم تو صف
که . . .سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postفریب خوردیم امروز 388 اضافه نکردیم شراز را حالا باید 410 اضافه کنیم :(
روزهای قبل میانه بازار افت می کرد قیمت
فریب رشد قیمتهای جهانی !
وشایعه آزاد سازی قیمت سیمان ...
هرروز یک خبری می آید وصف هارا جابه جا میکند
هرچند اول وقت هم فرصت بود
فرصت زیاداست .
این صف های خرید مفت هم نمی ارزند .
بعضی موقع بالا خریدن ومطمئن خریدن بسیار بهتره .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postفریب چی ؟
فریب رشد قیمتهای جهانی !
فرصت زیاداست .
بعضی موقع بالا خریدن ومطمئن خریدن بسیار بهتره .
تو دو مرحله قبل 398 اضافه کردم بودم که تا 388 هم در میانه بازار امد
امروز هم فکر کردیم که . . .
برای اطمینان هم بازم تجربه کرماشا را تو ذهن داشتم
اونم دو مرحله اضافه کردم و برای دونفر دیگه هم خودم خریدم ولی مرحله سوم جا ماندم :(
فعلا شبندر مرحله اول خریدم
. . .
ایا صلاح است اضافه کنیم ؟سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postفریب چی ؟
فریب رشد قیمتهای جهانی !
فرصت زیاداست .
بعضی موقع بالا خریدن ومطمئن خریدن بسیار بهتره .
جزئیات عوارض جدید تعیین شده/
عوارض صادراتی برای توقف خامفروشی مواد معدنی تعیین شد
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: عوارض صادراتی سولفور مولبیدن ۲۵ درصد، کنستانتره سنگ آهن۵۰درصد، گندله سنگ آهن ۳۵ درصد، مس کاتد ۱۰۰درصد، مفتول مسی ۸۵ درصد، آهن قراضه و ضایعات فلزی به هر شکل و شمش حاصل از قراضه کلیه فلزات به میزان ۷۰ درصد قیمت پایه صادراتی محصول یادشده، تعیین شد.
وجیهاله جعفری در گفتگو با مهر با اشاره به راهکارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت برای جلوگیری از خامفروشی مواد معدنی، گفت: میتوان برای برخی از محصولات معدنی، عوارض صادراتی در نظر گرفت که البته قانون بودجه سال 90 کل کشور، ما را از اخذ عوارض از صدور مواد خام هم منع کرد. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: با این حال، تمام تلاش این وزارتخانه این است که تا حد ممکن بتوان از صادرات مواد معدنی به صورت خام جلوگیری کند، از همین رو در سال جاری دوباره، وضع عوارض صادراتی برای خامفروشی معدنی، احیا شد. وی با اشاره به اینکه مطابق تبصره 2 ماده 104 برنامه پنجم توسعه، عوارض ویژهای برای جلوگیری از صادرات مواد خام که با فرآوری میتواند دارای ارزش افزوده بالا باشد، وضع شده است، تصریح کرد: از این طریق میتوان وضع عوارض خامفروشی را به حداقل رساند و توجه فعالان این بخش را به ایجاد واحدهای فرآوری با ارزش افزوده بالا معطوف کرد. جعفری به برخی اقدامات و برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور جلوگیری از خامفروشی محصولات معدنی اشاره کرد و اظهار داشت: عوارض صادراتی برای سولفور مولبیدن به میزان ۲۵ درصد، کنستانتره سنگ آهن به میزان ۵۰درصد، گندله سنگ آهن به میزان ۳۵ درصد، مس کاتد به میزان ۱۰۰درصد، مفتول مسی به میزان ۸۵ درصد و وضع عوارض صادراتی برای آهن قراضه و ضایعات فلزی به هر شکل و شمش حاصل از قراضه کلیه فلزات به میزان ۷۰ درصد قیمت پایه صادراتی محصول یادشده وضع شده است. معاون معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به استفاده از تکنولوژیهای جدید برای استحصال مواد معدنی و تبدیل آن به محصولات فرآوری شده اشاره کرد و گفت: با اقداماتی که مراکز تحقیقاتی و پژوهشی طی سالهای اخیر انجام دادهاند و استقبالی که بخش خصوصی از به کارگیری تکنولوژیهای به روز کرده است، قدمهای بزرگی در راه جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی برداشتهایم. وی ادامه داد: تا چند سال پیش در زمان بهرهبرداری از معادن عناصری وجود داشت که باطله به حساب میآمد، اما امروز با ورود تکنولوژیهای جدید، در بسیاری از معادن همین باطلهها فرآوری شده و در صنایع مورد استفاده قرار میگیرند.اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postفکر کردم برای بلوک قیمت را منفی خواهند کرد که نشد
تو دو مرحله قبل 398 اضافه کردم بودم که تا 388 هم در میانه بازار امد
امروز هم فکر کردیم که . . .
برای اطمینان هم بازم تجربه کرماشا را تو ذهن داشتم
اونم دو مرحله اضافه کردم و برای دونفر دیگه هم خودم خریدم ولی مرحله سوم جا ماندم :(
فعلا شبندر مرحله اول خریدم
. . .
ایا صلاح است اضافه کنیم ؟
نظرشخصی من براین است که این سهم با توجه به جومعامله بلوکی اش بالا خواهد رفت .
من خودم برای نوسانگیری خریدم با فاندش زیاد کارندارم.
همه آنهایی که درمورد فاندش گفته می شود همه درست است
آنهایی هم که سنگین خریدند وبا فاند به جلومی روند رو میان مدت روش حساب بازکرده اند .
اگر جو بازار به همین روال امروز مثبت باشه
این سهم همانند سایرین بالاترهم می رود .
درمورد اضافه کردن نظری ندارم چون بازیگر این سهم نیستم
وهرچیزی هم گفته بشود حدس وگمان وفرضیاتی بیش نیست و
قابلیت اتکای زیادی را نداره .
البته باید خودت هم دست به پیش بینی بزنی وشرایط خودت را درمورد س .گ ات
درنظر بگیری و
بدون هیچ استرس وعجله ای عمل بکنی
زیاد درگیر خرید درکف وفروش درسقف هم نباش .
فقط به برنامه واستراتژی پایبند باش .
البته من کوچکتر ازآنی هستم که شما راراهنمایی بکنم وهمه اینها یک نظر می تونه باشه .
راستی ذوب را هم فروختم .تقریبا یر به یراشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر