در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
بچه ها اینجا کسی فملی نخریده؟؟؟؟؟تعجب میکنم این فملی رفت که بره ها !!!!امروز میگن غوغایی بوده در بورس کالا این محصولات فملیدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
چرا من با دكوثر جابجاش كردم راستي نظرت رو كطبس چيه اصلاش تا كجا ميتونه باشه:-/ اخه امروز يه لحظه صفو برداشتن منم دنبالش رو منفي گرفتم (جو گير شدم ):dدر اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستبچه ها اینجا کسی فملی نخریده؟؟؟؟؟تعجب میکنم این فملی رفت که بره ها !!!!امروز میگن غوغایی بوده در بورس کالا این محصولات فملی
نظر
-
حداکثر تا ۳۱۰ تا ۳۰۴ میتونه اصلاح کنه و بعد میره برای شکست ۴۰۰ !در اصل توسط saidiy پست شده است مشاهده پستچرا من با دكوثر جابجاش كردم راستي نظرت رو كطبس چيه اصلاش تا كجا ميتونه باشه:-/ اخه امروز يه لحظه صفو برداشتن منم دنبالش رو منفي گرفتم (جو گير شدم ):dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
من همیشه از کطبس خوشم میومده هرچند خیلی کم وارد معاملاتش شدم اما از اون جمله سهمهای باکلاس بازار و بهنظرم ارزندستدر اصل توسط saidiy پست شده است مشاهده پستچرا من با دكوثر جابجاش كردم راستي نظرت رو كطبس چيه اصلاش تا كجا ميتونه باشه:-/ اخه امروز يه لحظه صفو برداشتن منم دنبالش رو منفي گرفتم (جو گير شدم ):dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
ارادت به پاشاي عزيز :*در اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پستخرید قشهد
راست می گویند رستگارمی کنند آدم رو این قندی ها
هرچند به نظرم ریسک زیادی دارند ولی خوب می خرند ومی فروشند
=))
نظر
-
لذت بردن ار خريد سهام قندي( قپير- قزوين) در قيمت هاي بسيار مناسب ديروزدر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است مشاهده پستارادت به پاشاي عزيز :*
=))
سپاس از جناب پرريسک عزيز.
نظر
-
قپیرا هم خرید شد دوباره ۱۱۹۰۰در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است مشاهده پستارادت به پاشاي عزيز :*
=))
بابی جان
خیلی مخلصیم .
یا دلار بخر یا قندی همینه دیگه .ولی رشد شان خیلی شارپ آدم را به وسوسه می اندازه .
هربار که می فروشی فقط داغش ...
خلاصه اگر سفته بازی هم هست .
بازی اش
برد- برد است واین خوبه .
ولی باید ریسکش هم به جان خرید .
راستی شراز را هم دادیم رفت .
فروشنده سمجی داره که به هرقیمتی راضی به فروشه ..مال خودش .
این می خواهد تک خوری کنه .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر

نظر