در اصل توسط کیوان پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
خروج کامل از غمارگ و شراز.
غمارگ به خاطر مقاومت روانی 300 تومن
شراز به خاطر فروشنده هاش هرچقدر خریدار قیمتو میاره پایین انگار کل اونام میارن پاییین میفروشن.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postفروشندگان شراز خیلی جو گیر هستند! خیلی زود تسلیم میشن و سهمشونو منفی میدن!! از عدم ثباتش خوشم نیومد. تبدیلش میکنم به شبندر
اما تا رد كرديم مثبت شد اميدورام خريدار سودشو ببرهوقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
خبری شده که مپنا صف خرید شد ؟ چه عذابی داد از 500 تا اینجا ...
شاید این باشه :
بازگشايي نماد معاملاتي اوراق اجاره واسط مالي مهر در نماد صمپنا1
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي اوراق اجاره شركت واسط مالي مهر (با مسئوليت محدود)، به منظور تأمين مالي شركت مديريت پروژه هاي نيروگاهي ايران (سهامي عام)، در نماد صمپنا1 ،، پس از پرداخت اجاره بهاي سه ماهه اوراق، امروز چهارشنبه مور.خ 1391/06/29، آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
پ.ن : تاپیک مپنا رو پیدا نکردمآخرین ویرایش توسط MASOUD؛ 2012/09/19, 09:11.[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
شکار قپیرا در 1246 تومان البته پایین تر هم دادن ولی ترسیدم گیرم نیاد زود زدم تو گوششخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
شرازو تو مثبت دادم رفت پی کارش. شبندر هم که دوباره چسبید به سقف نشد در پایین اضافه کنیم!
من چه خوش خیال بودم فکر کردم امروز تا 202 تا 200 میاد پایین من هم یک چنگی به دل میزنم!
از فرصتها هم استفاده کردیم و هم به وتوکا و هم به قشکر افزودیمما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر