کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
شايعه 1500 تومني قندي ها هم يک موتور محرک براي شروع رالي بعدي قندي ها رو فراهم کرد ، البته بعيد مي دونم که دولت 1500 رو قبول کنه (شايد به مرگ گرفتن تا به تب راضي بشن)
کاشي ها هم امروز پر قدرت تر ظاهر شدن ، دوستان معاملات اين گروه رو هم زير نظر داشته باشن
پاشا جان دست ما رو هم بگیر
تبریک میگم خرید خوبی داشتی .
بنده نوازی می فرمایید
ما که انگشت کوچیکه شما هم نیستیم .
شما که الان چندین ماه است که رو قندی هستید وواقعا هم توصیه ها وراهنمایی هایتان هم عالی بوده است .
ماکه همه اینها را از صدقه سر شما وسایر اساتید
چون پرریسک واقای محمدی وبابی عزیزو....وهمه دوستان . .. داریم .
ما به همه آنها ارادت داریم .وهمیشه متشکر
ما همیشه شاگرد ومشتری اول درسهای شما بودیم از آنوقت که شما وبلاگ ... داشتید .(یادش بخیر)
عجب سهم هایی معرفی می شدند .
درکل من همه اینها را به لطف دوستان دارم ومدیون همه آنها هستم .
درکل بسیارمتشکرم .برایتان آرزوی موفقیت وسلامتی دارم .@};-@};-@};-
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
اههههههههههه لعنت به این اینترنت سرعت مزخرف
اشتباهی فروش گذاشتم ...هر جه حذف زدم...حذف نشد رو -5 فروش رفت:(
دیگه تو مافرت با نت ایرانسا هیچ کاری نمیکنم :(( :(
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر