فروش 5 درصد شبندر ..............رفتیم شفارس بخریم کی اومد بالای 299 خرید؟؟ اون پایین نشسته بودیم با خیال راحت .........
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
سید یاسر...امضات منو کشته س بالام... :dتحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postسید یاسر...امضات منو کشته س بالام... :d
اون امضا هم مال اون موقع ها بود که بافقم شده بود 900 تومان نه مال الان که داره میترکونه بالام جان;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاون "کاف" کشته س رو باید صحیح بصورت قزوینی تلفظ کنی البته:d منو هم تبدیل میشه به منه (میم و ه هر دو با فتحه):d
اون امضا هم مال اون موقع ها بود که بافقم شده بود 900 تومان نه مال الان که داره میترکونه بالام جان;)
یاسر... شبندر روی 2161 هنوزم حجم بالاس؟ میخوام ردش کنم بره بموتو بخرم... نظرت چیه؟تحلیل رایگان
نظر
-
امروز غپینو متاسفانه گیر ما نیامد و رفت برای 220-230 تومان ولی به جاش یه نور چشمی دیگه شکار زدم به اسم کنترل خوردگی تکین کو انشالله این سهم یه 40% سود میرسونه هدف 350 تومان دارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postامروز غپینو متاسفانه گیر ما نیامد و رفت برای 220-230 تومان ولی به جاش یه نور چشمی دیگه شکار زدم به اسم کنترل خوردگی تکین کو انشالله این سهم یه 40% سود میرسونه هدف 350 تومان دارهتحلیل رایگان
نظر
-
در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Postنوکرتم... دارمت آینه بغل بوق خفن... زیاد غلیظش نکردم تاپیک خالی نشه... :d
یاسر... شبندر روی 2161 هنوزم حجم بالاس؟ میخوام ردش کنم بره بموتو بخرم... نظرت چیه؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
گذاشتم توی منفی کامل سنگین خرید رتکو بکنم ولی کسی نمیده می خوام قیمت پایین خرید بکنم ولی میترسم مثل غپینو اینم از دستم بپره گیر نیاد شاید مجبور شدم آخر وقت توی مثبت جمعش کنمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
با توجه به صف شدن سایپا و وساپا به نظرم نوبت به ولساپا برسه دیگه کم کم;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
خرید ثنوسا اول وقت
خرید موتوژن (کپی برداری از پریسک)
کسرا هم که چند روز پیش خریدم
قشکر را هم 730 خریدم 770 را رد کند کمی دیگر میخرمآخرین ویرایش توسط محمد صالحی؛ 2012/09/25, 11:54.**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
نظر