امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • فروردین ۱۳۹۰
    • ۲۲۷۰

امروز میانگین کل سهمها رو قشنگ اوردم پایین قشهد ثباغ شراز در برابر این همه روز بازار مثبت دو روز بازار منفی چیزی نیست میانگین ها رو بیارید پایین با این دلار ۳۲۵۰ تومان فقط شاخص ۴۰۰۰۰ میتونه جوابگو باشه
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • فروردین ۱۳۹۰
      • ۲۲۷۰

اهان یه نکته دیگه در منفی بودن زوری بازار شک نکنید دلار ۳۲۵۰ شبندر صف فروش!!!دلار ۳۲۵۰ قندیها صف فروش دلار ۳۲۵۰ فلزات صف فروش و در اخر دلار ۳۲۵۰ کاشیها صف فروش!!!!فردا به احتمال غریب به یقین بازار جور دیگری باشد
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • خرداد ۱۳۹۰
        • ۴۹۴۴

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پست
        اهان یه نکته دیگه در منفی بودن زوری بازار شک نکنید دلار ۳۲۵۰ شبندر صف فروش!!!دلار ۳۲۵۰ قندیها صف فروش دلار ۳۲۵۰ فلزات صف فروش و در اخر دلار ۳۲۵۰ کاشیها صف فروش!!!!فردا به احتمال غریب به یقین بازار جور دیگری باشد
        مهدی جان من هم یه برگه سهم هم نفروختم و فردا اضافه خواهم کرد قطعا... اما واقعا رمقی برای آدم نمیگذاره این دلار... روزی ۱۰ درصد داره میره بالا.. اونوقت برای اینکه سبد ما ۵ درصد بره بالا باید ۱ماه صبر کنیم و استرس تحمل کنیم!
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
          ستاره دار (۱)
          • خرداد ۱۳۹۰
          • ۵۳۲۱

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پست
          امروز حسرت خوردم از ایرانی بودنم، سرافکنده شدم از اینکه ایرانی هستم...
          امروز پشیمون شدم از apply نکردنم و ماندن در این خراب شده....
          امروز پشیمونم از اینکه می دونستم دلار صعودیه اما دلم راضی نشد سرمایم رو تو دلار بندازم...
          امروز خودم رو یک احمق می دونم که همچین تفکراتی همیشه داشتم...
          امروز وطن پرستی، وفادارای، دیگر خواهی و... رو دیگر ارزش نمی دونم... می خندم به خودم با رویاهایی که داشتم...
          امروز گریه کردم به حال خودم و وطنم...
          امروز فکر کردم، فکر کردم تا بلکه چاره ای پیدا کنم اما نشد...
          امروز...امروز... باز هم خدا را شکر کردم، باز هم امیددارم به فردا...
          یاسر جان با کلمه کلمه های درد دلهات شریکم و هم درد :(

امروز حسرت خوردم از ...
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• داروساز
            عضو فعال
            • اسفند ۱۳۹۰
            • ۶۰۵

=D>
            در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پست
            یاسر جان با کلمه کلمه های درد دلهات شریکم و هم درد :(

امروز حسرت خوردم از ...

نظر

• fiona
              کاربر فعال
              • فروردین ۱۳۹۰
              • ۴۰۵

امروز حسرت خوردم از ایرانی بودنم، سرافکنده شدم از اینکه ایرانی هستم...
              امروز پشیمون شدم از apply نکردنم و ماندن در این خراب شده....
              امروز پشیمونم از اینکه می دونستم دلار صعودیه اما دلم راضی نشد سرمایم رو تو دلار بندازم...
              امروز خودم رو یک احمق می دونم که همچین تفکراتی همیشه داشتم...
              امروز وطن پرستی، وفادارای، دیگر خواهی و... رو دیگر ارزش نمی دونم... می خندم به خودم با رویاهایی که داشتم...
              امروز گریه کردم به حال خودم و وطنم...
              امروز فکر کردم، فکر کردم تا بلکه چاره ای پیدا کنم اما نشد...
              امروز...امروز... باز هم خدا را شکر کردم، باز هم امیددارم به فردا...
              بنده هم وضعیت مشابهی داشتم امروز اشک تو چشمام جمع شد
              واقعا چه به سر مملکت دارن میارن !!

نظر

• MOSTAFA
                عضو فعال
                • مرداد ۱۴۰۵
                • ۹۸۹

امروز ریختم به هم
                امروز تاسف خوردم
                امروز فحش دادم به باعث و بانیش واقعا اینه خدمت به مردم شهید پرور !!!
                و در کنار اینا همه سهمامو اول وقت با ضرر کمی فروختم :( به جز سیمان بهبهان

نظر

• شادمان
                  عضو عادی
                  • مرداد ۱۴۰۵
                  • ۴۳

جمله ای که به ذهن من آمد اینه

ای بیچاره سهامدار

نظر

• mohammad.
                    عضو عادی
                    • مرداد ۱۳۹۰
                    • ۱۲۹

یه وقتی به مردم میگفتم هدف مندی یارانه ها یعنی حداقل ۱۰۰ درصد تورم ولی مردم خوش باور میگفتند نه بابا , مملکت آباد میشه و مثل کشورای توسعه یافته کنترل مخارجمون رو خودمون به دست میگیریم علاوه بر اینکه به هر نفر ۴۰ تومن میدند ....... اون روز میخندیدم به این کم خردیشون ولی حالا دارم تاسف میخورم به حالشون که هنوز با خریدن یه مقدار طلا و دلار به جای ناراحتی از گرون شدنش دارند خوشحالی میکنند که سود کردند امان از اینکه به همون اندازه که یارانه بهشون دادند و ۱۰ برابر روی قیمتها گذاشتند الان هم همین ترفند رو دارند اجرا میکنند .

فعلا زندگی در تاجیکستان و قرقیزستان و این کشورا شرف داره به زندگی در این مملکت ( دیگه غیرت ملی باقی نگذاشتند که بخوام ازش مایه بذارم ...... )
                    [COLOR="#۰۰۰۰FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (۱)
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۵۳۲۱

مهدی جان من هم یه برگه سهم هم نفروختم و فردا اضافه خواهم کرد قطعا... اما واقعا رمقی برای آدم نمیگذاره این دلار... روزی ۱۰ درصد داره میره بالا.. اونوقت برای اینکه سبد ما ۵ درصد بره بالا باید ۱ماه صبر کنیم و استرس تحمل کنیم!
                      موضوع همینه.
                      یک مساله دیگر هم هست که من هرچقدر هم از بورس سود بگیرم بازهم به نسبت رشد تورم کشور بسیار از سطح نرمال زندگی عقب افتاده ام.
                      حالا اونی که همین یک ذره سرمایه هم نداره و فقط مصرف کننده است چه خاکی تو سر خودش و خانواده اش بریزه !!

مغز من دیگه کشش هضم این فجایع را نداره....

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • آذر ۱۳۹۰
                        • ۲۲۱۲۰

در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پست
                        موضوع همینه.
                        یک مساله دیگر هم هست که من هرچقدر هم از بورس سود بگیرم بازهم به نسبت رشد تورم کشور بسیار از سطح نرمال زندگی عقب افتاده ام.
                        حالا اونی که همین یک ذره سرمایه هم نداره و فقط مصرف کننده است چه خاکی تو سر خودش و خانواده اش بریزه !!

مغز من دیگه کشش هضم این فجایع را نداره....
                        اقا اینجوری فایده نداره ...........فردا اگه دلار اومد زیر ۳۰۰۰ که اومد .......نیومد بریزیم تو خیابون ها ...........اقا ما حاضریم پاشیم بیایم تهران به والله حاضریم .........این چه وضعیه مسخرشو در اوردن ..........اگه زدن کشتنمون هم جانم فدای ملت ........
                        ///

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • مرداد ۱۳۹۰
                          • ۵۶۵۰

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت نعمت از کفت بیرون کند
                          اینه عاقبته طمع
                          عاقبته ناشکری
                          این مردم حقشونه
                          خدا اون بالا جای حق نشسته
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• shimab
                            عضو فعال
                            • فروردین ۱۳۹۱
                            • ۴۲۲

دوستان تو یکی از سایتها یه مطلبی می خوندم در چین کارگر مفته مفته از در و دیوار کارگر می باره یعنی تمام شرکت های اروپایی و آمریکایی یکی از اولویت های سرمایه گذاریشون چین است؟ چرا ؟ چون درآمد ماهانه یک کارگر چینی بدبخت و مفلوک ۵۰۰ دلار در هر ماهاست یعنی ظالم ترین و کثیف ترین سیستم قانون گذاری حقوق کارگری در دنیا. چرا این حرفها را گفتم؟؟
                            دوستان سال قبل من نزدیک ۱۰۰۰ دلار درآمد ماهیانه داشتم الان درآمد ماهیانه من شده ۴۰۰ دلار .... ایها الناس برده داری نوین و مدرنیته به این می گن ....
                            یاثر جان من و امثال من نمی تونیم دلار و سکه سرمایه گذاری کنیم تنها راه کسب درآمد حلال همین بورسه ... ولی چرا برای سود ۵% یک ماه صبر کنیم در صورتیکه برای سود ۳۰% کافی بود دلار بخریم ...
                            فقط می تونم بگم متاسفم متاسفم متاسفم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۱۵۰۱۷

خدا یا ملت رو بکش یا دلار رو ارزون کن بابا ما سود توی بورس نخواستیم دلار ارزون بشه تا مردم بتونن زندگی کنن
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (۱)
                                • خرداد ۱۳۹۰
                                • ۵۳۲۱

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
                                خدا یا ملت رو بکش یا دلار رو ارزون کن بابا ما سود توی بورس نخواستیم دلار ارزون بشه تا مردم بتونن زندگی کنن

ملتو چرا ؟! بگو باعث و بانیشو ، اونهایی که ملت را چپاول کردند بکشه ما همه راحت شیم.

نظر

در حال کار...