کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان ممكنه يه مقدار بيشتر توضيح بديد؟
تحليلتون چيه؟
دوست من اولا بازار ارز یک بازی خطرناک هست. این بازار در حال حاضر درگیر جنگ قدرت شده ، به شدت احساسی و هیجانی عمل میکنه ، پیک قیمتی هم بالاست همه اینها ریسک ورود به این بازار را زیاد میکند. (اخبار پشت پرده مبنی بر جمع آوری نقدینگی سرگردان از دست ملت هیجان زده میباشد و .... )
اما در نقطه مقابل بازار بورس فعلی پس از ورود حجم نقدینگی بالا به این بازار و شکست مقاومتهای شاخص ، لا اقل ما منتظر این چند روز منفی بودیم و حتی روزهایش را هم پیش بینی کردیم (من فقط فکر اینکه قندی ها هم منفی شوند را نکرده بودم!) روند بازار را هم در این چند روز که زیر نظر داشتم به وضوح بر سطوح پیش بینی شده و قابل انتظار حرکت میکرد ، خلاضه کلام اصلاح جهت صعودی دیگر برای شخص من مسجل شده. فردا تعدیل وضعیت بازار را شاهد خواهیم بود و از اول هفته آینده بار دیگر باید صفهای خرید آنچنانی را شاهد باشیم و .....
باز هر کس بر فکر و تحلیل خود وارد هر بازاری میخواهد بشود بهتر است ، شاید هم من اشتباه کنم.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
بنده با توجه به اینکه سهم عمده ای از سبدم رو سکه تشکیل میده (خرید از قبل نه این بازار هیجانی) ولی اصلا تو این بازار نه خرید میکنم نه فروش ..... کلا ورود تو هر بازار هیجانی بسیار خطرناکه و دوستان به این نکته دقت داشته باشند که ورود به بازار ارز و سکه در حال حاضر بسیار پر ریسک ارزیابی میشه...
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
درخبرها داشتیم کخ قیمتهای جهانی شکر با افزایش همراه شدند .
درشهرنیز شایعه افزایش قیمت شکر شنیده می شود فعلا درجایی تایید نشده است به طوررسمی
ولی گویا کسبه خودجوش اقدام به افزایش قیمت کرده اند .
همانند روغن که کمیاب شد تا قیمت جدیدش آمد .
به نظر من شاید امسال افزایش نرخ نگیرند ولی برای سال بهد چاره ای ..
باید دید
سخنان دیرز پریزیدنت که همه چیز را مشخص کرد .
پریزیدنتی که یادش رفته بود که اینجا قدرت دست یکی دیگه هست .
نه مردم و...
بنده خدا خیلی لفظ مردم را هم به کار برد .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر