خرید بیمه دی
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
آقا با باز کردن امروز روی ها بری بنده مسجل شد که برای سوار شدن برو بچز دستوری بازار منفیه و به زودی دوباره جهش خواه داشت....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postآقا با باز کردن امروز روی ها بری بنده مسجل شد که برای سوار شدن برو بچز دستوری بازار منفیه و به زودی دوباره جهش خواه داشت....
شورشو دیگه در آوردن با این به ظاهر مدیریت بازارشون. در روال طبیعی سهم به زور میخوان اعمال نظر کنند !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط r.p.s پست شده است View Postواقعا برای من ثابت شده که این مسولین بورس از اخلال گران اقتصادی هستن. وقتی این دولت با دولت دیگه تعویض بشه اینا رو باید با اردنگی بیرون انداخت
=))=d>
در کل بين تحليل گران دو ديد وجود داره ، يک سري از تحليل گران به اصلاح بازار معتقد هستند و حتي چارت هاي خود را نيز گذاشته اند ، و يک ديد ديگر ، اين اصلاح را فرصت خريد مي دانند براي صعودي انفجاري
بايد ديد کدام يک از اين تحليل ها فِيل مي شود ؟؟؟
يک سري از نظرات هم امروز بود در مورد بازگشايي گروه روي در اين جو منفي ، به خاطر تسويه حساب ابطال خريد و فروش هاي روز آخر و سوار شدن همان هايي که مي بايست سوار مي شدند :-$
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postخيلي جالب نوشتيد دوست عزيز
=))=d>
در کل بين تحليل گران دو ديد وجود داره ، يک سري از تحليل گران به اصلاح بازار معتقد هستند و حتي چارت هاي خود را نيز گذاشته اند ، و يک ديد ديگر ، اين اصلاح را فرصت خريد مي دانند براي صعودي انفجاري
بايد ديد کدام يک از اين تحليل ها فِيل مي شود ؟؟؟
يک سري از نظرات هم امروز بود در مورد بازگشايي گروه روي در اين جو منفي ، به خاطر تسويه حساب ابطال خريد و فروش هاي روز آخر و سوار شدن همان هايي که مي بايست سوار مي شدند :-$ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postبابی جان من خودم به اصلاح از امروز معتقد بودم و هستم اما اینکه کل بازار با هم بره بالا و با هم بیاد پایین بی معنیه. نه اسم اونو میگذارم صعود و نه اسم اینو میگذارم اصلاح. اون میشه جو! این میشه دستور!
کیوان دیگه دور و بر بانکتون شلوغ نیست؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر