کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
کاملا درسته بابک جان اما من سر این سهم های چموش یه فرصت هایی رو از دست دادم که باعث شده به خرید های پله ای به فاصله حدود 10 درصدی روی بیارم. احتمال زیاد همون محدوده 260 تومانی که حمایت سهمه همراه میشه با جمع شدن صف فروش فسرب و احتمالا شروع رالی جدید گروه;)
کاملا درسته بابک جان اما من سر این سهم های چموش یه فرصت هایی رو از دست دادم که باعث شده به خرید های پله ای به فاصله حدود 10 درصدی روی بیارم. احتمال زیاد همون محدوده 260 تومانی که حمایت سهمه همراه میشه با جمع شدن صف فروش فسرب و احتمالا شروع رالی جدید گروه;)
با سلام
کاملا" درسته
خرید پله ای رو قبول دارم
ولی وقتی یه نفر یقین داشته باشه که فردا قطعا" ارزونتر می تونه بخره ، به نظر من خرید پله ای اشتباهه
کروی سهم عالیه برای بلند مدت
به نظر من کاذر خیلی بهتره
باید یه سهمی رو بخرید که در حال زدن استارت صعودیه
وگرنه در ارزشمندی کروی و گروهش حرفی نیست ولی فعلا" نزولی هستند
به نظر من خرید سهمهای صعودی در اولویت هستند و یه سهامدار موفق باید حداکثر استفاده رو از شایعات بازار ببره
الان همونطور که شما هم عرض کردید جو مثبت رو خودرویی هاست
یا حق
کاذر فراموش نشه :d
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
فروش الباقی شبندر .............اضافه کردن غبشهر ...........شدم 60 درصدی روش ....فردا کی میخواد حجمو بده !!!!!!!
میثم جان شبندرهات رو فرختی؟؟؟20-30% درصدش رو نگه می داشتی ... انشالله که تو غبشهر هم سود کنی قربونت :x امروز تماشای معاملات مثبت شبندر شراز و فولاد >:D<
[QUOTE=shimab;216657]میثم جان شبندرهات رو فرختی؟؟؟20-30% درصدش رو نگه می داشتی ... انشالله که تو غبشهر هم سود کنی قربونت :x
[B]امروز تماشای معاملات مثبت شبندر شراز و فولاد >:D
انشالله که همه سود کنن .......اره من کلا خارج شدم تا بعد معامله بلوکی ..........
نظر