اضافه کردنه قپیرا
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
قشهد فروخته شد ولساپا خرید شد ولغدرم اضافه شد
ولغدر سال 89 به خاطر وضعیت خاور 40% بمن ضرر زد/:) احتمالا با اوضاع جدید خاور این سهمم متحول میشه;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدلیلش تعویض بود........واینکه دو روز بود سهم صف فروش بود ....منتها امروز خوب میخریدن .....گفتیم بدیم بره ...البته خریدار هم پای این سهم هست ........اگه میتونید نگه دارید که نگه دادارید........امسال به اندازه سود فعلی قصفها سود اعلام میکنه ...و سال دیگه همین موقع این سهم رو حداقل دو برابر قیمت الان میخرن .........خرید های این روزهای من بیشتر جنبه ی نوسان گیری داره ...چون یه مقدار پول لازم دارم باید با سرعت بیشتری حرکت کنیم به سود پایین هم قانعیم ....... ....البته اگه بشه و بزارن .............
ولی هنوز تثبیت نشده در کل رو اعصابه.
ممنون از جوابتمن درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postقشهد فروخته شد ولساپا خرید شد ولغدرم اضافه شد
ولغدر سال 89 به خاطر وضعیت خاور 40% بمن ضرر زد/:) احتمالا با اوضاع جدید خاور این سهمم متحول میشه;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با اینکه همه میدونن پالایشگاه تهران به کسی نمیرسه اما بازم فشار فروش برای خرید این سهم برای فردا زیاده بابا به کسی نمیرسه شتران الکی سهماتون رو مفت ندید برهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
فروش قشهد با کمی ضرر
خرید ذوب
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
فروش قزوین با سود مناسب و رند کردن تعداد سهم های سبدم.
دوست دارم همه مضرب 1000 باشند:d
در نتیجه خرید کروی فملی وتوکا فاسمین کرماشا
جانم به این فلزات!
امروز سید یاسر هم نیومده بفهمیم کروی ها رو کی بهمون انداخته>:d<
یاسر جان از قطار جا نمونی!!! انقد نوسان می گیری که آخرش همه رفقا رو کروی دار کنی الا خودت.
خلاصه که دوستت داریم"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط khodshokufaei پست شده است View Postفروش قزوین با سود مناسب و رند کردن تعداد سهم های سبدم.
دوست دارم همه مضرب 1000 باشند:d
در نتیجه خرید کروی فملی وتوکا فاسمین کرماشا
جانم به این فلزات!
امروز سید یاسر هم نیومده بفهمیم کروی ها رو کی بهمون انداخته>:d<
یاسر جان از قطار جا نمونی!!! انقد نوسان می گیری که آخرش همه رفقا رو کروی دار کنی الا خودت.
خلاصه که دوستت داریم
1- در روند نزولی فروش در ابتدای معاملات و خرید در انتهای زمان معاملات
2- همراهیی با رنج های مثبتی که زده میشه. در این صورت مقدار زیادی در منفی می خرم و در مثبت می فروشم اما همیشه تعداد قبلیم رو نگه می دارم
به نظرم منفی بازی کروی خیلی ادامه دار نیست و ارزش ریسک خارج شدن و ورود مجدد رو نداره... ترجیح میدم در منفی فردا یا شنبه پله دوم بخرم و تکمیل کنم ;;)
انداختنی بودن کروی اندازه انداختنی بودن فولاد مبارکه 250 تومانی بود;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخود شکوفایی جان! سر کلاس بودم برادر، تازه رسیدم پای سیستم. بچه ها می شناسند معمولا بلندمدتی کار می کنم تا نوسانی اما روی سهم هایی که دارم 3 جور نوسان میگیرم معمولا
1- در روند نزولی فروش در ابتدای معاملات و خرید در انتهای زمان معاملات
2- همراهیی با رنج های مثبتی که زده میشه. در این صورت مقدار زیادی در منفی می خرم و در مثبت می فروشم اما همیشه تعداد قبلیم رو نگه می دارم
به نظرم منفی بازی کروی خیلی ادامه دار نیست و ارزش ریسک خارج شدن و ورود مجدد رو نداره... ترجیح میدم در منفی فردا یا شنبه پله دوم بخرم و تکمیل کنم ;;)
انداختنی بودن کروی اندازه انداختنی بودن فولاد مبارکه 250 تومانی بود;)
اما شماره 2 ریسکش زیاد نیست؟ یه مقدار بیشتر درباره اش توضیح می دی؟ چه میکنی که ایمنی رو بالا ببری. ؟"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
چرا زیاد هست اما قبل از انجامش حتما چندین روز نوع معاملات رو مد نظر قرار میدم و با توجه به اون نوسان می گیرم. قیمت خرید در کف قیمت و ترجیحا در انتهای جمع شدن صف فروش ها هست که ریسکش خیلی کم میشه این طوری. هرچند بارها ضرر کردم اما بارها هم سود کردم و برایند مثبت بودهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر