کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز روی گروه غذایی کار میکنم میخوام تمام سبدم رو در هفته دیگه به سمت این گروه سوق بدم
با خبر شنیده شدن توقف فعالیت کشتیرانی دانمارکی باید منتظر قحطی بود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با سلام خريدهاي امروز :
1- خريد كرمانشاه : علت بقول حاج كاظم نادر علي در سايت بوركس 6 ماه 88 تومان سود ساخته در 6 ماه دوم هم 82 ميسازد كل سود 91 برابر است با 170 حساب pe با دوستان
2- خريد پترو اراك : علت 6 ماه اول 120 ميسازد 6ماه دوم بالاي 300 كل سود 91 حدود 400 قيمت سهم 750 محاسبه pe با دوستان
3- خريد بموتو .........................معرفي استاد پر ريسك سهمي بود كه در 360 صف خريد بود منفي امروزش دلچسب البته اميدوارم فروشندگان جبران كنند ضررشان را
4- خريد قشهد ...................يك سهامدار جديد هم اضافه شد علت ديگر افزايش نرخ فروش درب كارخانه و جو + بر روي گروه
من هم امروز قشهد خریدم میتونید بفرمائید که چرا این جوری رشد میکنه. همه مثبتم الا این قندی مگه چه اشکالی داره؟ در مورد سهامدار جدید هم اگه اطلاعی دارید بفرمائید ممنونم.
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
من هم امروز قشهد خریدم میتونید بفرمائید که چرا این جوری رشد میکنه. همه مثبتم الا این قندی مگه چه اشکالی داره؟ در مورد سهامدار جدید هم اگه اطلاعی دارید بفرمائید ممنونم.
.............................
با سلام همانطور كه عرض كردم علت خريدم در نماد قندي علي خصوص انتخاب قشهد تنها و تنها اعتقاد جناب پر ريسك بر اين سهم بود و نظر ايشان است كه اين سهم جز ليدرهاي قندي است و بنده استراتژيم در سهام قندي سهاميست كه شناور پايين دارند و كمتر اسير جو سفته بازي ميشوند و اكثر به اتفاق دوستان تحليلگر اعتقاد دارند كه وضع كارخانه هاي قندي غرب كشور به مراتب برتر از كارخانه هاي شرق كشور است در ضمن قيمت فروش شكر در بودجه اين سهم از ديگر سهام پايين تر است كه افزايش نرخ شكر توان صعودي اين سهم را 2 چندان خواهد كرد
من هم امروز سه مرحله خریدم
داره کنترل میشه و بازیگر داره
خواهید دید بیشتر از بقیه بازدهی نداشته باشه کمتر هم نداره
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
.............................
با سلام همانطور كه عرض كردم علت خريدم در نماد قندي علي خصوص انتخاب قشهد تنها و تنها اعتقاد جناب پر ريسك بر اين سهم بود و نظر ايشان است كه اين سهم جز ليدرهاي قندي است و بنده استراتژيم در سهام قندي سهاميست كه شناور پايين دارند و كمتر اسير جو سفته بازي ميشوند و اكثر به اتفاق دوستان تحليلگر اعتقاد دارند كه وضع كارخانه هاي قندي غرب كشور به مراتب برتر از كارخانه هاي شرق كشور است در ضمن قيمت فروش شكر در بودجه اين سهم از ديگر سهام پايين تر است كه افزايش نرخ شكر توان صعودي اين سهم را 2 چندان خواهد كرد
فکر میکنم پرریسک چندین بار قشیر را بعنوان لیدر قندی و جایگزین قزوین در فهرست پیشنهادی خودش اعلام کرد !
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
فکر میکنم پرریسک چندین بار قشیر را بعنوان لیدر قندی و جایگزین قزوین در فهرست پیشنهادی خودش اعلام کرد !
کیوان جان این سهم در واقع در صدر همه قندیها هست ولی خوب شخص حقیقی که 3 میل داره کمی بازی در اورده ...
امروز هم مرحله اول طرح توسعه از 30 هزرا تن به 40 هزارتن به نظر افتتاح شده ودر مرحله بعد افزایش تولید تا 70 هزار تن اونم با سرمایه یک سوم قپیرا ولی تولید در حد قپیرا ..خدایش این سهم طلاست ولی خوب بازار کمی مردد هست ولی خوب این تردید هم کم کم رفع خواهد شد شای از هفته دیگر...
چند صباحیست که سایه سنگین سکوت در سرا و صورت و سیرتمان سیطره یافته؛
شاید شکوه و شعر و شور شب های عاشقی فراموشمان شده؛
خانه مان عجیب خزان زده و خالی ز خرمیست؛
می مانیم و می گوییم و می گرییم و گاه گاه زندگیمان مه گرفته و بارانیست...
با سلام عرض کردم یکی از لیدرها......................................طیق شنیده های غیر موثق شنبه سهامدار یک درصدی جدید گویا قرار است ستگین بخرد البته احتمال دارد بلو ک بزند و بعد شزوع حرکت
کیوان جان این سهم در واقع در صدر همه قندیها هست ولی خوب شخص حقیقی که 3 میل داره کمی بازی در اورده ...
امروز هم مرحله اول طرح توسعه از 30 هزرا تن به 40 هزارتن به نظر افتتاح شده ودر مرحله بعد افزایش تولید تا 70 هزار تن اونم با سرمایه یک سوم قپیرا ولی تولید در حد قپیرا ..خدایش این سهم طلاست ولی خوب بازار کمی مردد هست ولی خوب این تردید هم کم کم رفع خواهد شد شای از هفته دیگر...
ممنون پرریسک جان بابت توضیحاتت ;)
اون حقیقی 3 میل بازی اولش که خرید 3 میل بود ! بازیش هم به گمونم دیگه تموم شده باشه! خصوصا با نوع معاملات امروز قشیر حتی اگر بازیش نیمه تمام مانده باشه دیگه صرف نمیکنه.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
سید یاسر غمتو نبینم برادر.
خوب داداش گلم مگه تو این مملکت سران زر و زور می ذارن سودهای بزرگ به ما مردمان عادی برسه؟ 4000 سال تمدن شناخته شده در رده اول جهانی داریم به هرجاش نگاه می کنیم ارباب ثروت و قدرت رسیدن و زدن تو سر این مردم صبور و زحمتکش و حق شون رو بالا کشیدن. امروز هم مثه همیشه.
غضه نخور عزیزم جاش از شنبه فلزاتی که این هفته سهامداران احساسی به مفت تقدیم کردن با یه سود کوچولو پسشون میدیم و همه شاد و خوشبخت می شیم و به قول بهروز وثوقی - تو قیصر - ملائکه ها تو بهشت بادمون می زنن!!!>:d<
دعا هم می کنیم حضرات سرمایه دار چاق تر و چاق تر بشن. گوشت شتران هم بچسبه به تنشون :d
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
ولی صف فروش میشه و میشه فردا ارزانتر از امروز خرید
شما همیشه به صف فروش هم گروهی هاش نگاه کنید
تا وقتی صف فروش فسرب و .. رو جمع نکنن وضعیت همینه که هست
کروی رو خیلی قبول دارم ولی فعلا" برای ورود زود است
این نظر منه
تا ببینیم چی میشه
موفق باشید
بابک جان ضمن خسته نباشید و تبریک واسه پیش بینی و تحلیل دقیقی که روز دوشنبه از اوضاع روزهای آخر هفته کروی کردی مایلم نظرتون رو در مورد اوضاع سهم در هفته آینده بدونم. امروز خبرای خوشی از قیمته های سرب و روی به گوش می رسید. احتمال نمی دین هفته آینده فاسمین فسرب و کروی استارت بزنن؟؟
جالبه که فراموش نکنیم استاد پرریسک هم جاهایی اشاره به آینده مثبت فاسمین داشتن. به نظر شما کدوم یک ارجحند؟؟
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
بابک جان ضمن خسته نباشید و تبریک واسه پیش بینی و تحلیل دقیقی که روز دوشنبه از اوضاع روزهای آخر هفته کروی کردی مایلم نظرتون رو در مورد اوضاع سهم در هفته آینده بدونم. امروز خبرای خوشی از قیمته های سرب و روی به گوش می رسید. احتمال نمی دین هفته آینده فاسمین فسرب و کروی استارت بزنن؟؟
جالبه که فراموش نکنیم استاد پرریسک هم جاهایی اشاره به آینده مثبت فاسمین داشتن. به نظر شما کدوم یک ارجحند؟؟
با سلام و عرض ادب
حقیقت امر این موضوع رو که من پیشبینی کردم روی حساب تجربه است و به علت این چند سالی است که در بورس بوده ام و نه از روی نمودار
لذا اصلح است جهت ورود هر چه بهتر سوالتان را از دوستان محترم تحلیلگر( جناب آقای مسلم ، محسن مختاری ، پر ریسک ، mohsen mehrvarz ، شاهین محلوجی ، مصطفی مصری پور و مابقی دوستان تحلیلگر بپرسید )
ضمنا" باز من عقیده دارم با توجه به هفته پیش رو که تحریمهای جدید قطعی خواهند شد ، احتمال خریدن همه سهامها در اواخر هفته و در قیمتهای پایینتر وجود دارد ، چون بالاخره همه جور سهامدار داریم و یه عده از ترس ریختن بازار به دلیل تحریمها شروع میکنند به تخلیه سهمهاشون و خود این امر موجب قرمز شدن بازار میشه و به راحتی می توان سهمهای خوب را در آن زمان شکار کرد.
گرچه همانطور که گفتید این نوع سهامها به بازارهای جهانی مرتبط است ولی کلا" نظر من ورود به این سهم و فقط با دید میان مدت ( دو الی 3 ماهه) در اواخر همین هفته پیش رو است.
ضمنا" حواستون به صف فروش فسرب و ... باشه ، هر وقت اونها جمع شدند ، زمان ورود به کروی هم فرا رسیده است
به نظر من تا پابرجا بودن صف فروش فسرب ، جهت ورود به کروی اقدام ننمایید.
در خصوص فاسمین و کروی ، هر دو ارزنده اند ولی به شخصه کروی را مستحق افزایش قیمت بیشتری می دانم و به دید من کروی ارزنده تر است .
حال باز هم در این خصوص از همان افرادی که در فوق نام برده ام سوال فرمایید.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر