خرِیــد کخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاک :d
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط dowpal پست شده است View Postبله... اما
جواب اهداف چی شد ؟
وقت کنم یه پیام خصوصی میدم
ممنون
عذر می خوام بابت تاخیر اما تحلیل بنیادی خیلی در هدف ها و روندهای کوتاه مدت قدرتمند نیست بلکه ارزش مند بودن یک سهم را مشخص می کنه و استراتژی Hold,Buy,Sell را مشخص می کنه
الان کسعدی قطعا در موقعیت خرید و نگهداری قرار داره. با توجه به پی به ای فعلی گروه به شخصه انتظار دارم مثل قندی ها بازی خود را تکرار کنند و با پذیرش این فرضیه هنوز اول راه هستیم... قطعا مقاومت ها در طول مسیر وجود دارند اما تا زمانی که سهم ارزشمند باشه نگهداری اون توصیه میشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postبا اجازه ميثم خان همسفر شدن در غبشهر ، ميثم خان كمتر از 2000 بفروشي من مي دونم و تو :d///
نظر
-
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postميثم جان الان 30% نقدم يه چيزي بگو بخريم ، اتا هم كه رفته دنبال كخاك، كخاك به نظرم شناوري پايين دارهف مي ترسم توش گير كنم .... اتا سهم خوب معرفي كن ;;)///
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
عذر می خوام بابت تاخیر اما تحلیل بنیادی خیلی در هدف ها و روندهای کوتاه مدت قدرتمند نیست بلکه ارزش مند بودن یک سهم را مشخص می کنه و استراتژی Hold,Buy,Sell را مشخص می کنه
الان کسعدی قطعا در موقعیت خرید و نگهداری قرار داره. با توجه به پی به ای فعلی گروه به شخصه انتظار دارم مثل قندی ها بازی خود را تکرار کنند و با پذیرش این فرضیه هنوز اول راه هستیم... قطعا مقاومت ها در طول مسیر وجود دارند اما تا زمانی که سهم ارزشمند باشه نگهداری اون توصیه میشه
متاسفانه خریدارا فقط دوس دارن از صف خرید بخرند!!
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسهم هایی که در اینده تعدیل دارن : کنور - شاراک- شبندر- غبشهر -خیلی سهم های دیگه هست . گروه روی هم هست که این دفعه من بتونم بدون ضرر خارج بشم یعنی 100 میلیارد هم بهم بدن دیگه وارد گروه روی نمیشم حالا یا بازیگرانش بد هستن یا مدیران .......مدیرانش واقعا بی لیافتن به نظرم مخصوصا کروی در پیت ..........ذوب اهن رو هم امروز بررسی میکنیم تا شبنه ببینیم میارزه خرید یا نه ...باید رفت تو سهم هایی که پر حجم معامله میشه یا اینکه تعدیل داره .....بقیه فایده نداره ........[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
نظر