بی خیال 15٪ نقدینگیمون شدیم غبشهر تو این قیمت وسوسه برانگیز بود خریدم
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
وبوعلی از صف فروش خرید شدکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
خرید غبشهر از صف فروشکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
نظر
-
فروش نصف غدامکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
نظر
-
خرید خاور
خرید بوعلی
خرید صندوق بازنشستگیالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...بابا چی چی رو امروز چیکار کردید اعصاب مصاب نداریم..غبشهرو صف خرید گنید ببینم...x-(
با سلام
جناب دکتر موقع بازگشایی سری قبل باید می خریدید
اونهم زیر 1000 تومان
الان دیگه سفته بازان مجددا" برگشتند رو قندی ها
از قندی به روغنی و بالعکس ;)The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...بابا چی چی رو امروز چیکار کردید اعصاب مصاب نداریم..غبشهرو صف خرید گنید ببینم...x-([B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
...سلام بابک عزیز حال شریف...
...اخه اونم دارم لاکردار ولی بسته است....بابک از قثابت خبری نداری....
...من همیشه وقتی میرسم که فواره در حال سقوطه...کاریش نمیشه کرد اینم برا خودش یجور استراتژیه....
...حالا جدا بابک همه رفتن رو قندی....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط keyvan1 پست شده است View Postمهربان جان . یه کم مهربان باش . من هم امروز رو 16900 خرید داشتم . البته آخر از صف برداشتم تا میانگین رو بیارم پایین
....حالا کیوان میدونی چی جالب بود....
...دیدم شپدیس یه 300هزار تا مونده که صف خرید شه اینم همینطور بود البته با اختلاف نرخ بالاتر//....شپدیس و زدم زیرش اینم همینطور ....
...وقتی که غبشهر رو خریدم یه لحظه به فکرم رسید که چه جالب میشه یدفه بریزه بیاد پایین....
....20 دقیقه بعد دیدم همینطوری شده....حال میکنی کف بینی رو....:d[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
....حالا کیوان میدونی چی جالب بود....
...دیدم شپدیس یه 300هزار تا مونده که صف خرید شه اینم همینطور بود البته با اختلاف نرخ بالاتر//....شپدیس و زدم زیرش اینم همینطور ....
...وقتی که غبشهر رو خریدم یه لحظه به فکرم رسید که چه جالب میشه یدفه بریزه بیاد پایین....
....20 دقیقه بعد دیدم همینطوری شده....حال میکنی کف بینی رو....:d[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
نظر