عجب شکاری کردیم ذوب رو ..........:d البته هنوز معلوم نیست ولی فردا یا مثبته یا صف خرید ...........منفی هم یه 5 درصد احتمال بهش میدیم ........و برای خرید پله دوم اماده ایم ......
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
کاملا" موافقم
دوستان که نقدند کمی صبر کنند
چهارشنبه قیمتها دیدنیه خریدن داره
توصیه به خرید خبهمن ح:
1) گزارش خوب فملی
2) جو خوب گروه خودرو
3) قیمت خیلی کم
فقط نوسان حق خیلی بازی داره
دوستان مواظب باشن
من هم امروز کمی خبهمن ح برداشتمما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
امروز تو دلم فقط به کار گذارم بد و بیراه گفتم:d
چون سفارش تلفنی رو قبول نکرد و نزدیک بود صف فروش بپره و عقب بمونم
دوستان من از کارگذاری تدبیرگران فردا استفاده میکنم
و ان لاینمم از اونجاست
دوستان کسی کارگذار بهتری سراغ نداره که هم ان لاینش خوب باشه
هم وقتی سفارش تلفنی داریم انقد ناز نکنه و گاهی ادم تحقیر بشه
خواهشا دوستان که مدت زیادی با کارگذاری ها کار کردن جواب بدن
من واقعا از این کارگذاری خسته شدمدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postتعيين كارگزار ناظر در نماد معاملاتي بتك1
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ با توجه به گشايش نماد معاملاتي سهام شركت كارخانجات كابل سازي تك (بتك1) در روز سه شنبه مورخ 1391/08/16، در بازار پايه فرابورس ايران، مقتضي است كارگزاران محترم نسبت به تعيين كارگزار ناظر براي مشتريان خود در سامانه پس از معاملات در نماد ذبتك ، در اسرع وقت اقدام فرمايند. مديريت بازار فرابورس ايران
این عرضه اولیه است؟
نظر
-
من یه چیزیو نمیفهمم بورس چرا منفی شد امروز؟؟؟الان همه شرکتها دلار خودشونو رو 1800تومن بستن ولی هنوز دلار2800 تومنه تو بازار حالا رو چه حسابی امروز قیمتها باید منفی باشه هنوزم 1000تومن سود بیشتری دارن میکنن خلاصه این سوال کلی ذهن منو مشغول کرده اگه کسی جوابی داره مارو از گمراهی در بیاره...
نظر
-
در اصل توسط memr پست شده است View Postمن یه چیزیو نمیفهمم بورس چرا منفی شد امروز؟؟؟الان همه شرکتها دلار خودشونو رو 1800تومن بستن ولی هنوز دلار2800 تومنه تو بازار حالا رو چه حسابی امروز قیمتها باید منفی باشه هنوزم 1000تومن سود بیشتری دارن میکنن خلاصه این سوال کلی ذهن منو مشغول کرده اگه کسی جوابی داره مارو از گمراهی در بیاره...
رییس جوان قبیله که هیچ تجربه ای در این زمینه نداشت، جواب میده «براي احتياط برید هیزم تهیه کنید» بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: «آقا امسال زمستون سردی در پیشه؟»
پاسخ: «اینطور به نظر میاد»، پس رییس به مردان قبیله دستور میده که بیشتر هیزم جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: «شما نظرقبلی تون رو تایید می کنید؟»
پاسخ: «صد در صد»، رییس به همه افراد قبیله دستور میده که تمام توانشون رو برای جمع آوری هیزم بیشتر جمع کنند. بعد دوباره به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: «آقا شما مطمئنید که امسال زمستان سردی در پیشه؟»
پاسخ: بگذار اینطوری بگم؛ سردترین زمستان در تاریخ معاصر!!!
رییس: از کجا می دونید؟
پاسخ : چون سرخ پوست ها دیوانه وار دارن هیزم جمع می کنن!!
خیلی وقتها ما خودمان مسبب وقایع اطرافمان هستیم ..
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمردان قبیله سرخ پوست درايالات متحده آمريكاي از رییس جدید می پرسن: آیا زمستان سختی در پیش است؟
رییس جوان قبیله که هیچ تجربه ای در این زمینه نداشت، جواب میده «براي احتياط برید هیزم تهیه کنید» بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: «آقا امسال زمستون سردی در پیشه؟»
پاسخ: «اینطور به نظر میاد»، پس رییس به مردان قبیله دستور میده که بیشتر هیزم جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: «شما نظرقبلی تون رو تایید می کنید؟»
پاسخ: «صد در صد»، رییس به همه افراد قبیله دستور میده که تمام توانشون رو برای جمع آوری هیزم بیشتر جمع کنند. بعد دوباره به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: «آقا شما مطمئنید که امسال زمستان سردی در پیشه؟»
پاسخ: بگذار اینطوری بگم؛ سردترین زمستان در تاریخ معاصر!!!
رییس: از کجا می دونید؟
پاسخ : چون سرخ پوست ها دیوانه وار دارن هیزم جمع می کنن!!
خیلی وقتها ما خودمان مسبب وقایع اطرافمان هستیم ..
سید جان ، خیلی قشنگ بود
حالا جدی جدی زمستان سردی در پیشه؟:d;)=))
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام و احترام
سید جان ، خیلی قشنگ بود
حالا جدی جدی زمستان سردی در پیشه؟:d;)=))
همه حرف تفکر سیستمی که اساس و پایه مدیریت نوین رو تشکیل میده همینه که وقایع رو بصورت یک کل نگاه کرد و اجزا رو نباید منفک از هم نگاه کرد و ضمنا عامل بسیاری از شکست ها و ناراحتی ها خود ما هستیم نه عوامل محیطی...
در مورد زمستان هم، به نظرم کمی سرد هست اما اگه خودمون سردترش نکنیم میشه راحت ازش گذشت و به بهار رسید;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر