خرید شپترو
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمردان قبیله سرخ پوست درايالات متحده آمريكاي از رییس جدید می پرسن: آیا زمستان سختی در پیش است؟
رییس جوان قبیله که هیچ تجربه ای در این زمینه نداشت، جواب میده «براي احتياط برید هیزم تهیه کنید» بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: «آقا امسال زمستون سردی در پیشه؟»
پاسخ: «اینطور به نظر میاد»، پس رییس به مردان قبیله دستور میده که بیشتر هیزم جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: «شما نظرقبلی تون رو تایید می کنید؟»
پاسخ: «صد در صد»، رییس به همه افراد قبیله دستور میده که تمام توانشون رو برای جمع آوری هیزم بیشتر جمع کنند. بعد دوباره به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: «آقا شما مطمئنید که امسال زمستان سردی در پیشه؟»
پاسخ: بگذار اینطوری بگم؛ سردترین زمستان در تاریخ معاصر!!!
رییس: از کجا می دونید؟
پاسخ : چون سرخ پوست ها دیوانه وار دارن هیزم جمع می کنن!!
خیلی وقتها ما خودمان مسبب وقایع اطرافمان هستیم ..
وقت نمی کنم زیاد مطلب بزنم
در ان سال قیمت هیزم بالا وبالا تر رفت و قیمت لباس های پشمی هم همچنین و...
فکر کنم در ان سال همه زمستان سختی را گذراندند ویا لااقل فکر می کردند که زمستان سختی است
وسالها بعد سرخپوستهایی که حالا پیرتر شده بودند و هواشناسان در خاطرات خود می گفتند ان سال چه زمستان سختی را گذرانده اند
شاید درجایی که همه کورند باید نابینا بود تا ....هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postسلام دکتر
وقت نمی کنم زیاد مطلب بزنم
در ان سال قیمت هیزم بالا وبالا تر رفت و قیمت لباس های پشمی هم همچنین و...
فکر کنم در ان سال همه زمستان سختی را گذراندند ویا لااقل فکر می کردند که زمستان سختی است
وسالها بعد سرخپوستهایی که حالا پیرتر شده بودند و هواشناسان در خاطرات خود می گفتند ان سال چه زمستان سختی را گذرانده اند
شاید درجایی که همه کورند باید نابینا بود تا ....
با جمله آخرت موافقم... کتاب های جورج اورول هم در این راستا حرف های جالبی دارند... البته که این خاطرات ممکنه تلقینی باشه از سوی...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
ارای اوباما ورامنی بصورت لحظه ای
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
خرید فملیکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
این باراک حسین اوباما اگر بدونه چقدر برای پیروزیش حرص خوردیم از عذاب وجدان سکته می کنه! ولی بی شوخی با حرف هایی که این زد، فکر کنم از همین فردا دنبال دور جدید تحریم ها میره!
نظر
-
واردات خودرو موقتا ممنوع شد/ تصمیم رفع ممنوعیت با کارگروه ارزی
دولت تصمیم گرفت به منظور جلوگیری از ارزبری کالاهای لوکس، واردات خودرو را موقتا ممنوع کند، این در شرایطی است که هم اکنون سیستم ثبتسفارش بر روی کلمه "خودرو" قفل است.
نظر
-
در اصل توسط iranchekad پست شده است View Postواردات خودرو موقتا ممنوع شد/ تصمیم رفع ممنوعیت با کارگروه ارزی
دولت تصمیم گرفت به منظور جلوگیری از ارزبری کالاهای لوکس، واردات خودرو را موقتا ممنوع کند، این در شرایطی است که هم اکنون سیستم ثبتسفارش بر روی کلمه "خودرو" قفل است.
نظر
-
خرید کاذر - قشیر-5
این آهنگ امروز دانلود کردم میزارم شما هم دانلود کنید فیض ببرید:D
مصطفی صندل http://uploadkon.ir/uploads/Mustafa....aydi-Eksik.mp3جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
به گزارش فارس، ماراتن چند ماهه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سرانجام با ابقای اولین رئیسجمهور سیاهپوست آمریکا در کاخ سفید به پایان رسید تا چهار سال دیگر جهان شاهد همان سیاستهایی باشد که چهار سال است با آنها آشناست.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
دوستان فعلا دولت کلید کرده رو خودرو سازی چون نماد اقتدار صنعت یه کشور خودوسازیش هستش برای بهتر نشون دادن وضعیت هم شده به صنعت خودرو توجه اجباری خواهد شد فعلا هم که واردات خودرو رو ممنوع کردن سایپا رو بخرید که از هفته بعد خبرها یکی پس از دیگری خواهد امد;)
در ضمن خبر توقف واردات هنوز کامل داغ نشده که تو این دو روز تعطیلی قشنگ داغ میشه:dآخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/11/07, 11:21.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نظر