وقتی گروه مثبته، این وتوکا درجا میزنه وقتی هم گروه منفی با کله میاد پایین! اه اه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postدوستانی که روی خبهمن ح نوسانگیری میکنند حواسشون به این خبر باشه
احتمالا" خودرویی ها با صف فروش روبرو خواهند شددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postنه بابک جان صف فروشی نخواهد بود اینها فقط برا زهره چشم گرفتن هستش مگه مغازه ویدئو کلوپ هست که برن در یه کارخونه رو پلمپ کنن!!!!!!!!!!نا سلامتی کارخانه هستش اونم خودرو سازی این خبرها فقط نشان از یه چیز هست به نظر من معامله روان خودرویی ها به خصوص ایران خودرو که فقط میتونه الارم مثبت باشه اینها چد سال میخوان در کارخونه خاور رو به دلیل نپرداختن غرامت به هوو داران و خانواده هایی که بابت این کامیون افراد خانوادشان را در تصادفات از دست دادن پلمپ کنن ایا تونستن؟!!!!این خبرها رو جدی نگیرید
با سلام
خبر منفی اثر خودشو میگذاره
درسته صحبت شما منطقیه
ولی خودتون بهتر می دونید که اکثر سهامداران خودرو از این پیرمردها ( مثل خود من :d) هستند و تا یه خبر بدی میشه صف فروش درست می کنند.
ببینید متاسفانه اینجا ایرانه و یه خبر منفی موجب صف فروش خواهد شد حالا هر چه قدر هم سهم ارزشمند باشد
ممنونThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
خبر منفی اثر خودشو میگذاره
درسته صحبت شما منطقیه
ولی خودتون بهتر می دونید که اکثر سهامداران خودرو از این پیرمردها ( مثل خود من :d) هستند و تا یه خبر بدی میشه صف فروش درست می کنند.
ببینید متاسفانه اینجا ایرانه و یه خبر منفی موجب صف فروش خواهد شد حالا هر چه قدر هم سهم ارزشمند باشد
ممنوندستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postسلام به همه دوستان گلم
بعد از یه مدت دوری از سایتها از امروز سعی میکنیم بیشتر فعال باشیم حداقل در مسابقات شرکت خواهیم کرد
یه سهم خریدیم باقلوا به قول بچه ها مثل پسهند 100 تومنی وکربن 70 تومنی و توصفش هم نشستیم تو کاشی هاست به نظرتون کدام کاشی ؟؟؟
خیلی مخلصیم. شما اگه حضورتون پررنگ باشه اندازه 10 تا کربن 60 تومان ارزش داره;)
راهنمایی نمی منید؟ حدس بزنیم؟;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postفکر کنم منظور جناب محمدی کهرام یا کسعدی باشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمن اگه بودم روی بنیادی تو این گروه فقط کسعدی رو انتخاب می کردم کما اینکه هنوز هم هستم با سهم... اما این کهرام از اون مارموز هاست! یکهو 100 درصد بازده میده نامرد:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postیاسر جان به نظرم باید هر دو تو سبد باشه هم کسعدی هم کهرام اما کسعدی رو اینجورکه بوش میاد باید دوبرابر کهرام داشت;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر