فروش کالسیمین بالای 680. اینبار به من یکی ضرر نزد. امیدوارم خریدار هم سود بکنه.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
اضافه کردم مجدد خبهمنح
فروش نیمی از ذوب 305 و اضافه کردن شبندر
خرید فایرا از صف فروش
کشرقم گویا تا گزارش جدید روندش هندلی شده!جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
خرید کشرق برای سبد اشنایان .......اینده این گروه درخشان است ولی صبر هم باید کرد ........;)
کشرق زغال شویی رو بزنه تا سال دیگه سال 93 سال خوبی برایش خواهد بود قطعا .......///
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....خريد كالسيمين 6750...تا خريدم 3 تومن اومد پايين....:(
تا حالا شده سهمی بخری همون روز پایین نیاد :)
خوشم می اید همیشه هم اعلام می کنی. یکم کرماشاه بخر تا ما فیض ببریم !سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
درود بر عزیزان عزیز!
امروز برای تفریح کمی فولاد دادیم به صف (احتمالا همون کی که 340 بهمون فروخت الان خریدار بوده!)
کمی کروی رو سبک کردیم
منتظرم بازم کفرا اضافه کنم
وسپه های 158 تومانی رو هم با آرامش فراوان تقدیم صف کردیم
الان 20 درصد نقد هستم... پیشنهاد هلو کسی نداره؟ من پول نقد تو دستم وول میزنه و نمی مونه آخه:pإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر عزیزان عزیز!
امروز برای تفریح کمی فولاد دادیم به صف (احتمالا همون کی که 340 بهمون فروخت الان خریدار بوده!)
کمی کروی رو سبک کردیم
الان 20 درصد نقد هستم... پیشنهاد هلو کسی نداره؟ من پول نقد تو دستم وول میزنه و نمی مونه آخه:pوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر عزیزان عزیز!
کمی کروی رو سبک کردیم
الان 20 درصد نقد هستم... پیشنهاد هلو کسی نداره؟ من پول نقد تو دستم وول میزنه و نمی مونه آخه:pتمام سال من بی تو...
نظر
-
دوستانی که میخواهند وتوصا بخرند عجله نکنند
در قیمتهای پایینتر هم فرصت خرید میده
امروز فایرا رو هم به همین خاطر حمایت کردند و احتمالا" فردا هم در همین قیمتها معامله بشه ولی
از شنبه هم فایرا و هم وتوصا رو میشه ارزونتر خرید
فعلا" فایرا وضعیت بدهی اش و وضعیت صادرات آلومینیومش یه کم سر در گمهThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر