فایرا به سوی صف خرید.
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
منهم ذوبو خریدم ببینم این تمام چی دیده تواین صهم ههدر اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پستخرید سنگین ذوبزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
مثه اینکه حرکتشوشروع کرددر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستمنهم ذوبو خریدم ببینم این تمام چی دیده تواین صهم ههزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستدوستانی که میخواهند وتوصا بخرند عجله نکنند
در قیمتهای پایینتر هم فرصت خرید میده
امروز فایرا رو هم به همین خاطر حمایت کردند و احتمالا" فردا هم در همین قیمتها معامله بشه ولی
از شنبه هم فایرا و هم وتوصا رو میشه ارزونتر خرید
فعلا" فایرا وضعیت بدهی اش و وضعیت صادرات آلومینیومش یه کم سر در گمه
با سلام
این هم از صف فروش وتوصا
البته دارن در این قیمتها جمع میکنند
ولی همانطور که گفتم نسبت به دیروز ۱۲۵۱ هم معامله شد و خرید امروز بهتر از دیروز بود
به نظر من صف فایرا هم دوام نخواهد داشت
و فایرا فقط به دید میان مدت ارزشمند است و ورود به آن یه کم زود استThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
کمی سبک کرد فولاد و کروی و کگل
نقد به بیش از ۲۵ درصد رسیده فعلا;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سید جان واسه فولاد اندکی صبر پیشه کن برادردر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستکمی سبک کرد فولاد و کروی و کگل
نقد به بیش از ۲۵ درصد رسیده فعلا;;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دادا بقیش رو نگه می دارم یکم وزنش تو سبد بالا رفته بود آخه;)در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است مشاهده پستسید جان واسه فولاد اندکی صبر پیشه کن برادر
همش تقصیر این محسن مختاریه همه موج شماری هاش ترسناک شده گفتم بد نیست یه ۳۰ درصدی نقد باشیم:dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
۶۰۰۰ تا کفرا اضافه کردیم. میانگین رسید به ۳۹۰ فعلا
۵۰۰۰ تا هم رایان اضافه شدآخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ ۱۳۹۱/۰۹/۰۸، ۱۰:۳۲.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
کیوان جون چند روزه در کمینم نامردا زیاد نمیدن تو منفی. فکر کنم کفش همین جاها باشهدر اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستخرید خساپا
مونده بودم بین وبیمه و خساپا کدومو بخرم قرعه انداختم هرکدوم زودتر جنبید فعلا که خساپا خریدم ولی دلم رو وبیمه هم گیرهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید ذوب ۲۹۵ تومان به خاطر فروش رفتن محصولاتش در بورس کالا به رقابت و البته همون قدر که فروش رفته تقاضا وجود داره که متقاضی محصولات ذوب بودنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خرید شمواد ۲۰۰ تومن
فروشندش که ۵۰ درصد سود کرد
ببینیم به خریدارشم ۵۰ درصد میده تا یک ماهه دیگهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر

نظر