خرید فلامی
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید شفارس 415 و 419 تومنی برای یکی از دوستان،فروش تمحرکه با 2 درصد ضرر برای همون دوست!:d
نظاره ی شپارس و شدوص و کرماشا!این کرماشا ما رو دق خواهد داد آخر...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
دکتر شپارس رو چرا دادی رفت اخه ای بابا خوب بودها دکتر میری باشگاه بیا یه برنامه بدم بهت که بازوهات خسته شه این دستور های فروش رو نزاری تو سیستم میگم پشت بازو با جلو بازو بزن که هم شک بده هم جلوگیری کنه از این دستورها حمید صفاپورم رفته تو شبندر;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Postسلام اقای مهربان
ما هم خریدیم شپارس
..خوشوقتم خوشبخت جان....والا من فروختم....چون حمید روح خشن بچه تیزه منتظره برسه بالا 190 خالی کنه من از 187 خالی کردم...برا همین شاکی شده....ولی پایین نداره....;)[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
فروش قنیشا تو مثبت
راحت شدم از این قندیا ;)خدایا مرا ببخش بخاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه تو نبود...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدکتر شپارس رو چرا دادی رفت اخه ای بابا خوب بودها دکتر میری باشگاه بیا یه برنامه بدم بهت که بازوهات خسته شه این دستور های فروش رو نزاری تو سیستم میگم پشت بازو با جلو بازو بزن که هم شک بده هم جلوگیری کنه از این دستورها حمید صفاپورم رفته تو شبندر;)[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
فروش کهمدا فعلا....
خرید کمی ذوب کروی 292 از دستمون پرید:-wجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...زرنگ واستم تو خالی کنی بزاری تو بقچه من....برو بابا... تو واون رفیقت تیزو ناقلایید باید حواسا جمعتون باشه....من سینه روبا جلو میزنم پشت و با پا...6 ماهه میخوای برنامه بدی...خودم باا شاگرد علی اقا تمرین میکنم بدون هرگونه افزودنی مجازو غیر مجاز...(راستیاتش یکم امینو میخورم )....دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
اضافه کردن شپارس 182
خرید همین جورکی آس پ! همین جوری برا بیکار نبودن رو 3970إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر