امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ...فروش شپارس خرید شبندر....
    دکتر زود دادی رفت البته شکر خدا که ضرر نکردی توش... فقط حدود 300 هزار تا اردر خرید هیدن تو منفی کامل نشستند واسه خرید!
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      اضافه کردن شپارس 182
      خرید همین جورکی آس پ! همین جوری برا بیکار نبودن رو 3970
      ای سیـــد زبل :)) همینجوری واسه بیکاری اره :دیـــ
      نمیدونم چرا انقد دارن طولش میدن تکون نخورده یه هفتس ولی را بیفته بدجوری را میفته هاا یه کله 480 میزنه حس میکنم، خشکه خشک شده سهم، فعلا که کسی نیومده سمتش تا ببینیم تا قبله مجمع کجا میبرنش ...
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
        بابا دکتر داریم چرا خالی کنیم در ضمن سینه با پشت بازو میزنن بیا خودم بهت برنامه بدم بابا ;)
        ...شپارس دوباره صف فروش شد....وقتی از سال 74 سهامدار باشید و شاغل در بورس یواش یواش یه چیزایی دستتون میاد....فقط در من یکم پروسه طولانی شد...چیزی نزدیک به دودهه....:d:d:d
        ....نه داداشم سینه رو با جلو یا زیر بغل میزنن....میخوای استیل بهم بریزه...

...فکر کنم شپارسو بشه رو 168 خرید....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

باز یکی سهم فروخت شرکتا ورشکست شدن!
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

دکتر زود دادی رفت البته شکر خدا که ضرر نکردی توش... فقط حدود 300 هزار تا اردر خرید هیدن تو منفی کامل نشستند واسه خرید!

...شوخی نکن سید....کجا نشسته بودن ما که ندیدیم چیزی....خوب عزیز تو که اون پشتایی میبینی به ما هم که جلو نشستیم بگو بدونیم....بخرم الان یعنی دوباره....؟؟؟؟...چیکارکنیم.
            ..
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

خرید 500هزار حق خکاوه که با حق های ناشی از افزایش سرمایه فعلا شده 750هزار سهم . جون می ده برا نوسان گیری . یقین من این است که می شه تا 500درصد از این حق تقدم سود گرفت . سهامدار عمده بطور جدی از حمایت می کنه تا قیمت سهم را بالای 100تومان برسونه.
              خرید غپینو در صف فروش. فردا احتمال ضعیف 2280 را ببینه و بر می گرده. تا سقف قبلیش. اگر فردا هم منفی شد اضافه می کنم.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                خرید 500هزار حق خکاوه که با حق های ناشی از افزایش سرمایه فعلا شده 750هزار سهم . جون می ده برا نوسان گیری . یقین من این است که می شه تا 500درصد از این حق تقدم سود گرفت . سهامدار عمده بطور جدی از حمایت می کنه تا قیمت سهم را بالای 100تومان برسونه.
                خرید غپینو در صف فروش. فردا احتمال ضعیف 2280 را ببینه و بر می گرده. تا سقف قبلیش. اگر فردا هم منفی شد اضافه می کنم.
                با سلام

در خصوص حق اگر قصدتان نگه داشتن هست اشتباه کردید دوست من ، و بعیده که بتونید گرونتر هم بفروشید و هر روز منفی کامل رو خواهد خورد

سایپا که سهامدار عمده هستش تعهد کرده همه حقها رو بخره و خب کاملا" واضحه که میخواد حق ها رو هر چه ارزونتر بخره

خریدن حق 100 درصد اشتباهه

اونهایی برد میکنند که بتونند دستور خریدشون رو راس 8:30 صبح بگذارند و خود سهمو بخرند وگرنه در حق خکاوه هیچ خبری از نوسان توسط سهامدار اصلی نخواهد بود

سهامدارهای حقیقی هستند که دارن نوسان میگیرند و سایپا هم از خداشه که حق ها معامله بشه و توسط خودش خریداری نشه

قطعا" روزهای پایانی که حق تقدم ها زمانشان به پایان می رسد در قیمتهای بسیار ناچیز هم خریداری نخواهد داشت

دوستانی که حق خکاوه رو میخرند خیلی خیلی مواظب باشند
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

موافقم بابک جان، خود سهم خیلی خوبه الان و جو خوبی روش راه انداختند اما حق یکم ترسناکه با این قیمت ها... مگه اینکه بخوان قیمت سهم رو بالای 110 تومان بیارند مثلا که در اون صورت بیشترین بازدهی از آن حق ها خواهد بود

نظر

• hose
                    عضو عادی
                    • Nov 2012
                    • 44

فروش وملت 518 در ضرر
                    خريد كروي 2960

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

موافقم بابک جان، خود سهم خیلی خوبه الان و جو خوبی روش راه انداختند اما حق یکم ترسناکه با این قیمت ها... مگه اینکه بخوان قیمت سهم رو بالای 110 تومان بیارند مثلا که در اون صورت بیشترین بازدهی از آن حق ها خواهد بود

سید عزیز من به این شق قضیه بیشتر اعتقاد دارم . الان خرید خود سهم کمی مشکل است . گمان می کنم با این وضعیت رفع گره معاملاتی را هم ببیند.من که موفق به خرید نشدم با اینکه راس 8.30 اینتر زدم.

از حسن نظر دوستان خصوصا بابک 52 هم تشکر می کنم.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20670

اضافه کردن پاسا ......... فروش کنور .........خرید شبندر
                        ///

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

خرید 50000 خکاوه

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

غپینوامروزخریدنیه...خیلی هاخریدشون روبرای روزشنبه برنامه ریزی کردن ولی بردبااونیه که یک مقدارزودتراقدام کنه...فکرنمی کنم خریدغپینوتوقیمت امروزهیچ ریسکی داشته باشه....یک آمارجالب ازمعاملات غپینو بدم خدمت دوستان..تاقبل ازمعاملات امروزنزدیک به143میلیون سهم غپینوبامیانگین قیمت262تومن درفصل پاییزمعامله شده....دقت کنین دوستان143میلیون سهم یعنی اگه اشتباه نکنم حدوددوبرابرشناوراین سهم به قیمت262تومن ازاول مهرتاکنون معامله شده....

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

فروش 50% مپنا ها... گندش بزنند که یه گره هم نتونست درست بره
                              50% بقیه هم میگذاریم اون هدفی که اسی خان محمدی فرمودند می فروشیم;)

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

فروش 50% مپنا ها... گندش بزنند که یه گره هم نتونست درست بره
                                50% بقیه هم میگذاریم اون هدفی که اسی خان محمدی فرمودند می فروشیم;)
                                :( 8% هم شد گره ! من نفروختم ولی جای بدی مونده
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X