کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عوامل موثر بر بازار امروز
بازارسرمایه امروز را با عرضه های جدی آغاز کرد .لغو عرضه بلوکی ذوب آهن ، نماد این شرکت را با عرضه مواجه خواهد کرد.دلیل بنیادی خاصی برای عرضه های امروز وجود ندارد . مگر شناسایی سود برخی سرمایه گذاران و خروج از سهم . گزارش های 9 ماهه می تواند محرک بازار باشد بویژه آنکه شپدیس، کرمانشا، شازند، شیراز، کچاد ، فولاد و کالسیمین با احتمال تعدیل عایدی مواجه هستند.
مذاکرات گروه 5+1 در 23 آذرماه نیز چشم انداز نسبتا مثبتی دارد . دور جدید تحریم ها نیز از بهمن آغاز خواهد شد که می تواند بر تصمیم سرمایه گذاران موثر باشد .نرخ ارز دربودجه 92 حدود 2000 تومان پیش بینی می شود و این یعنی خداحافظی با ارز 1226 تومانی .
در خصوص شبندر تصویب شده 6.5 درصد از سهام آن بابت رد دیون به بانک ملت تخصیص داده شود. قیمت این بلوک بر اساس قیمت تابلوی بورس به علاوه 10 درصد تعیین شده است .
والله من خودم هم به نام یه فرد دیگه خریدم و سبد مال اونه =))
جديدا" شغل شریف سبدگردانی را پیشه کردیم و از شغل اصلی باز مانده ایم
دکتر حالا جدی یه بار هم به حرف من گوش کن اگر ضرر کردی من ضررتو نقدا" میدم
مرده و حرفش
یه سهم میگم همتا نداره .......
گوشتو بیار جلو بگم ;;)
راستی اول شماره کارتتو بگو ;):d
...سلام بابك صبح بخير...پستتو الان رويت كردم...تو ميگي سبد گرداني منچند بار از اين افعال قبيحه انجام دادم واقعا باز خورد هيجان انگيزي داره....
....هيچوقت صفحه مسنجرت از فحش و حرفهاي باربطو بي ربط خالي نيست...ايرادي نداره رفيقمونه...:d
....ببين بابك...چيزي كه تو شوخي ميگيري من جدي ميگيرما...يعني يهو ميگي بخر من سنگين ميپرم روش...
....اين پستتم يجا saveكنم بعدا كه ضرر كردم از زير پرداخت پولش در نري....
..بابك...تو پي ام به من بگو جمع كنيم بزنيم زيرش ببريم بالا داغش كنيم بندازيم به بقيه....اوكي؟...:d:d:d
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر