امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید نصف شبندرهای فروخته شده ..........خرید کمنگنز ...........اگه سود نداشت توش شخص حقیقیش این چند روز 400 -500 میلیون تومن نمیخرید ........شاید هم من اشتباه میکنم .....سال قبل همین مبالغ رو روی قیمت 700 تا 900 خرید .......>:)///
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postبه به آقا دکتر ......
دکتر تجویزیی در مورد مپنا نداری:d
...مخلصیم شاهین جان....فکر کنم خریده باشی....والا تا 212میره بالا میریزه تا 180 اینجورا....من جای تو بودم خودمو برا ده 12 تومن ضایع نمیکردم میفروختم شاهین....بعد نگی نگفتی....مهربان 17 ساله از تهران....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Postامروز روز پرکاری بود
خرید
فاسمین قیمت 700
رکیش قیمت 860
کچینی منفی کامل
قزوین منفی کامل
فروش
فباهنر
شمواد
آ س پ
فسپا
...تو که صبح فسپا خریده بودی کی فروختی؟؟؟...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post..سلام چطوری محمد....مدتهاست که خریدو فروشاتو دنبال میکنم و درس عبرت میگیرم....:d
...تو که صبح فسپا خریده بودی کی فروختی؟؟؟...
مخلص دکتر جون ما ارادت فراوان داریم خدمت شما
خریدم دیدم سهم بی هیجانی هستش
نه بزن بزنی نه بکش بکشی...خلاصه ما هم عشق هیجان و استرس هستیم...ردش کردیم رفتلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
خرید فایرا
خرید فاسمین
خرید فرآور
فروش شدوص اول وقت (خرید دیروز اول وقت :دی ، دیروز مشخص بود که یه عده میخوان یه بلاهایی سرش در بیارن منم گفتم قاطیشون بشم)
فروش مقداری از وساپای ننه مرده! ( خسته م کرد دیگه! هر وقت کامل خارج شدم بهتون میگم، جون بعد خارج شدن من احتمالا رشدش شروع بشه !)
فردا هم اگه فولاد اگه احیانا زیر 420 اومد اضافه میکنم ، من فکر میکنم تا 445 مشکلی برا صعود نداشته باشه و بعدش 510
ذوب هم اگه منفی کامل دادن میگیرم!آخرین ویرایش توسط پلنگ صورتی؛ 2012/12/10, 18:59.
نظر
نظر