خرید یک پله کرماشا
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
...مخلصیم شاهین جان....فکر کنم خریده باشی....والا تا 212میره بالا میریزه تا 180 اینجورا....من جای تو بودم خودمو برا ده 12 تومن ضایع نمیکردم میفروختم شاهین....بعد نگی نگفتی....مهربان 17 ساله از تهران....
نه دکترم عزیزم نخریدم خیلی وقته دورو بر تجهیزاتیا نرفتم دیدم تو فیس برادر کاظم نادرعلی:d تحلیلشو گذاشته هویجوری خواستم نظرتو بدونم اسسسسسدا دارم..
دکتر بنظرت آب گرم و عسل و چند قطره آب لیمو برای سرما خوردگی خوبه (این فرمول یادگاری مادر بزرگه )جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
خروج از وساپا در دقایق اول.. اون 100 هزارتا حجمو من دادم. سهمی که 2 بار تاحالا فرصتهای طلایی خودشو جهت صعود از دست میده 150 هم بشه برام ارزشی نداره. چون خواب پولم کلی ضرر بهم زده...همشو امروز به قپیرام اضافه کردم. باید اینکارو دیروز میکردم تو منفی قپیرا اضافه میکردم. امروز مجبور شدم به دلیل رقابت بالا تو 1256 خرید کنم...فعلا هم که صف خرید شده و میریم تا هفته بعد 1400 را ببینه !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
-
-
خرید کهرام.
بازم گذاشتیم توصف.
اردرهای دوستانو هنوز نذاشتیم تا بلکه عرضه بالا بره;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
میثم جان کاش به جای ثشرق به حرفت گوش میدادم ثباغ رو میخریدم!!! رو اخر روندش عوض شد در مورد پترو ها شپترو مارون و شپدیس دارم تعویض صلاح میدونی؟بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
نظر