کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش پکویر و نصف کمنگنزهام و خرید سنگین غبشهر ................توی این بازار مثبت سهم با پی بر ای 3 خیلی کم گیر میاد .........;)
سهم های در پیت صف خریدن .........بازار جو گیر شده .........:d چنان تو پاچشون بره بعدا ......;) برن شبریز بخرن 1000 تومن .......ما هم غبشهر میخریم1090 تومن :)) ......ببینیم چه کسی سود بیشتری میبره هم تو معالات بازار هم تو مجمع ....;)
خودمم ناراحتم .......شبندر -فاسمین-شبهرن - کنور همه ی عزیزانم (سهام های خوبم ) رو از دست دادم .سهامی که کار هر کسی نبود به موقع بخره ........و 10 درصد عقب افتادم .........:(
خلاصه اینکه فقط سهامداری کنید که پول زیادی وارد بازار شده و در گردشه ...........سهم های درپیت رو باید با سهم هایی شاخص تعویض کرد و سهم با پی بر ای بالا رو با سهم با پی بر ای پایین ........
این حجم پول در گردشی که من میبنم تا عید بازار رو گل و بلبل میکنه ........به نظرم همه ی گروه ها بالا بیان ............حتی بانکی ها و ساختمانی ها و بعد از معدنی ها و پتروشیمی ها و فلزات نوبت به گروه بانکی یا گروه ساختمانی خواهد بود .........چون این پول فعلا بیرون برو نیست و باید سهام با پی بر ای پایین هم بالا بره ........
خودمم ناراحتم .......شبندر -فاسمین-شبهرن - کنور همه ی عزیزانم (سهام های خوبم ) رو از دست دادم .سهامی که کار هر کسی نبود به موقع بخره ........و 10 درصد عقب افتادم .........
خلاصه اینکه فقط سهامداری کنید که پول زیادی وارد بازار شده و در گردشه ...........سهم های درپیت رو باید با سهم هایی شاخص تعویض کرد و سهم با پی بر ای بالا رو با سهم با پی بر ای پایین ........
میثم جان
خداوکیلی ناراحت شدم
اگر من الان تو سبدم کنور یا شبندر دارم تا حدود زیادی مدیون تو و تحلیلهای نابت هستم
مطمئنم خیلیهای دیگه هم همینطور
خدا بهت برکت بده و تن سالم.
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
میثم جان
خداوکیلی ناراحت شدم
اگر من الان تو سبدم کنور یا شبندر دارم تا حدود زیادی مدیون تو و تحلیلهای نابت هستم
مطمئنم خیلیهای دیگه هم همینطور
خدا بهت برکت بده و تن سالم.
اگه اینا تو سبد بود همش با هم 4 درصد مثبت بود ..........خوب هر چی قسمت باشه همونه ..........;) ما رفتیم آ.س.پ خریدیم .......اینارو فروختم .........منی که طرف ساختمانی ها نمیرفتم زد به سرم سه شنبه ا.س.پ خریدم ....قسمت ما نبود.....;) البته 20 درصد سود تقسیم کرد ...اگه خوب باز بشه خوبه ....;)
ممنون لطف داری ...شما هم همیشه در سلامت و سود باشید ...... شبندر و کنور انتخاب خودت بوده ;)
نظر