کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
با یه فلاسک چای نشستن پای سیستم،و نظاره گر منفی خوردن یکی یکی سهم های خود...
می نالیدیم که چرا بورس تعطیل شده شنبه .........ما که تعطیل باشه بیشتر سود میکنیم !!!!! تا هی ور بریم به سبد و دستکاری کنیم !!!
امروز فک میکردم مثبته بازار بعد 3 روز تعطیلی !! .............نگو بدترین روز بورس بوده در این چند هفته اخیر !!!!!!!!
من میگم که سازمان همه ی نماد ها رو برای بررسی بیشتر اطلاعات یک دفعه ببنده خیال همه رو راحت کنه ...........
واقعا فولاد خوب زد تو پرشون ............تا بستن دو ساعت بعد باز شد .......و به قول یه بنده خدایی فولاد بهشون گفت اگه یه چند روز دیگه سازمان دندون رو جیگر بزاره ما خودمون گزارش 9 ماهه رو میدیم !!!!!!
به خاظر جوی که درست کردن باعث میشن که یه عده الکی الکی سهمشون 4 الی 10 درصد منفی بخوره ..........:( و یه عده هم که سریع میخوان از بازار خارج بشن تا یه چیزی میشه !!!!! البته حق هم دارن .....
تو روزای منفی مطلق مثل امروز اصلا نباید پای معاملات نشست. یه بار موقع شروع معاملات و یه بار موقع بسته شدن کافیه. وگرنه باید 180 دقیقه حرص و جوش چیزی رو بخوریم که قادر به تغییرش نیستیم و چه بسا وسوسه به فروختن سهمهای ارزشمندمون در زیان سنگین بشیم. گذر از این شرایط، زیاد نه، فقط یه مقدار صبر می خواد.
منظورتون رو متوجه نشدم!؟
اگر منظورتون اینه که تعداد کم خریدم و فروختم و انتظار معاملات سنگین تر از من داشتید باید خدمتتون عرض کنم که الان نقدینگی چندانی ندارم
کلا امروز 9هزار حق تقدم خریدم و فروختم و مجدد همون تعداد رو در 601ریال جایگزین کردم و مثل شماها پولدار نیستم!!
اگرم منظورتون از انتطار اینه که الکی گفتم خریدمو و فروختم باید بگم که چه نیازی به این کار است؟؟
دوست گرامی سوتفاهم نشه. منظور تعداد پایین معاملات بود ولاغیر .
کشرق موقعیت خوبی برای خرید داده زغال سنگ هنوز افزایش قیمت نگرفته هر 20 درصد افزایش 100 درصد سود کشرقو افزایش میده خبرهایی هم بگوش میزسه که افزایش قیمت زغال سنک حتمیه و بزودی اعلام میشه...
نظر