در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خريدسه باره ولساپا
اولش مي خواستم تجهيزاتي بخرم بعدديدم اگر اتفاقي بيفتد اولين سهمي كه منفي مي شود و فرصت خروج كمتري را مي دهند همين تجهيزاتي هاهستند پس ريسك نكردم
كلا اين روزها اگر اتفاق خاصي نيفتد هرچي بگيري (نه همه) مثبت است اي كاش مي تونستيم شاخص را مي خريديم :dويا هز اين سهم هايي كه روزي 5 درصدراپرمي كنند چه كنيم ديگه بايد قانع بوداشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
خروج از شبریز با ضرر
مزخرف ترین سهمی بود که تا حالا خریده بودم......
ایشالا خریدار سود کنه>:d<وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام بر دوستان به علت سر درد دیر بیدار شدم دیدم بر و بچه بورسی همه سهمارو درو کردن....
بنده هم 3000 تا قشکر خریدم و شدم 25000 تا....
سپس 15000 تا فولاد یزد برداشتم.....
با توجه به فروش های دیروز فولاژ..امروز فولای و 50% ولغدر نقدینگی نسبتا خوبی دارم فردا میخوایم با دوستان عزیز یه صفایی به یه سهم زیر خاکی بدیم...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخب دیروز فولاژ رو فروختیم امروز هم فولای....دستشون درد نکنه بازدهی خوبی دادن....
با توجه به فروش های دیروز فولاژ..امروز فولای و 50% ولغدر نقدینگی نسبتا خوبی دارم فردا میخوایم با دوستان عزیز یه صفایی به یه سهم زیر خاکی بدیم...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
من امروز خیلی خوشحالم
چرا؟
حتما فکر میکنید برا اینکه بازار کمی برگشته؟
نه خیر.به خاطر اینکه امروز آزمون مصاحبه تخصص رو هم دادم و خیالم از همه چیز راحت شد فقط میمونه انتظار تا نتایج قطعی.
البته یک کار دیگه هم کردم و اون اینکه کلی دعا به جون بچه های گروه کردم و خدا رو از همه بابت شکر.
پر سود باشید <:-p <:-pفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
نظر