امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

در اصل توسط msrezayi پست شده است View Post
    سلام آقای رحمتی عزیز
    میبینم که در روزهای اخیر سود زیادی بردید که حکایت از صبوری و زکاوت شما داره از شما یه خواهش داشتم که سهام هایی رو که می خرید یا احتمال میدید در آینده رشد کنن و در سبد سهامتو هستن هم ذکر کنید که ما هم از تجربه شما قدیمیای بازار بورس استفاده کنیم.
    سلام دوست عزیز
    والا اگه بخوام سبدم بگم ناگزیر باید استراتژی معاملاتی خودم رو کمی توضیح بدم
    بنده همیشه بعد از گزارشات سه ماهه شرکت ها شروع می کنم به تحقیق راجع به گروه های پیشرو بازار و سهام برتر
    هیچ عجله ای هم واسه خرید ندارم. بعد از کلی تحقیق 90 درصد سرمایه ام رو به سه سهم اختصاص میدهم هر کدام 30 درصد.
    که امسال سه سهم پارسان ذوب و پسهند بود.پارسان متوسط خرید 580 بود و فروش910 ذوب متوسط خرید 142 و فروش 224 که هر دو رو زود فروختم و می تونستم بیشتر هم بفروشم و بالاخره پسهند که 222 خریدم و امروز فروختم.
    یه توصیه هم به دوستان عزیز دارم که به تحلیل های خودشون اطمینان داشته باشند. اشتباهی که بنده دوبار امسال انجام دادم یکی کرماشا بود 6 درصد ضرر کردم با 30 درصد سرمایه و دیگری شمواد که با گزارش مسخره مدیرانش اوایل شهریور از دستمون درش اوردن مثل کاری که الان می خوان با غمارگ بکنن
    ده درصد باقی مانده هم بازدهی بدی نداشته. خیلی سهم ها رو خریدم و فروختم از سفارس و قپیرا و قشیر و ومعادن و کالسیمین و.....بعضی ها سود کردم و بعضی ها رو ضرر مثل سفارس لعنتی که هشت درصد ضرر زد.
    ذوب رو خیلی وقته نقد کردم و و چند وقت پیش پارسان رو و امروز هم پسهند.
    با نقدینگی تدریجی این سهام غمارگ رو خریدم اولین پله 399 و پله دوم حدود360برداشتم تا این که سهم بسته شد.بعد از بازگشایی میانگین رو پایین آوردم. الان با میانگین 347 غمارگ رو دارم بیش از 25 درصد سرمایه. با وجود این که خودم سهامدارشم بدم نمیاد بیاد پایین و بیشتر بخرم چون به این سهم اطمینان دارم
    چند وقت اخیر هم چهار سهم قزوین و زمگسا و آ س پ و کچینی خریدم.البته خرید های دیگه هم داشتم که درصد خیلی پایینی داشتن و زیاد به حساب نمیان.
    قزوین هشت درصد سرمایه خریدم خوب سودی داد زمگسا پنج درصد این هم گل کاشت. الان هم آ س پ دارم قبل از مجمع خریدم با سود مجمعش واسم 314 تموم شده که یه مقدار تو ضررم ولی مطمئنا سهم پایینی نداره. کچینی رو میانگین 290 دارم این هم راه خوش رو پیدا میکنه به زودی انشاءالله. فعلا هم بیش از 60 درصد نقدم
    بنابر استراتژیم سه سهم رو بایستی انتخاب کنم تا فروردین بعدش می فروشم و میرم تو کار سکه. اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت معمولا سکه پایین میاد. و کمتر تو بورسم
    فعلا یکی از این سه سهم غمارگ هستش ولی این یکی رو فروردین نمی فروشم تا زمانی که زمینش رو بفروشه مثل پسهند که نفروختم. دو تا سهم دیگه باید انتخاب کنم فعلا تحقیق می کنم تا مطمئن بشم بعد تو خصوصی به عرضتون می رسونم.
    از دیگر دوستان که همگی استاد بنده هستن هم کمک بگیرید دوست عزیز
    واقعا بدون هیچ گونه اغراقی میگم که اینجا در این تالار ما بهترین ها رو داریم از همه لحاظ تکنیکال، بنیادی و خیلی از دوستان با تجربه که همگی با تمام وجود به بچه های تالار کمک میکنن. بنده از همین جا از تمام این عزیزان کمال تشکر را دارم.
    ارادتمند همگی دوستان
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• msrezayi
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 87

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
      سلام دوست عزیز
      والا اگه بخوام سبدم بگم ناگزیر باید استراتژی معاملاتی خودم رو کمی توضیح بدم
      بنده همیشه بعد از گزارشات سه ماهه شرکت ها شروع می کنم به تحقیق راجع به گروه های پیشرو بازار و سهام برتر
      هیچ عجله ای هم واسه خرید ندارم. بعد از کلی تحقیق 90 درصد سرمایه ام رو به سه سهم اختصاص میدهم هر کدام 30 درصد.
      که امسال سه سهم پارسان ذوب و پسهند بود.پارسان متوسط خرید 580 بود و فروش910 ذوب متوسط خرید 142 و فروش 224 که هر دو رو زود فروختم و می تونستم بیشتر هم بفروشم و بالاخره پسهند که 222 خریدم و امروز فروختم.
      یه توصیه هم به دوستان عزیز دارم که به تحلیل های خودشون اطمینان داشته باشند. اشتباهی که بنده دوبار امسال انجام دادم یکی کرماشا بود 6 درصد ضرر کردم با 30 درصد سرمایه و دیگری شمواد که با گزارش مسخره مدیرانش اوایل شهریور از دستمون درش اوردن مثل کاری که الان می خوان با غمارگ بکنن
      ده درصد باقی مانده هم بازدهی بدی نداشته. خیلی سهم ها رو خریدم و فروختم از سفارس و قپیرا و قشیر و ومعادن و کالسیمین و.....بعضی ها سود کردم و بعضی ها رو ضرر مثل سفارس لعنتی که هشت درصد ضرر زد.
      ذوب رو خیلی وقته نقد کردم و و چند وقت پیش پارسان رو و امروز هم پسهند.
      با نقدینگی تدریجی این سهام غمارگ رو خریدم اولین پله 399 و پله دوم حدود360برداشتم تا این که سهم بسته شد.بعد از بازگشایی میانگین رو پایین آوردم. الان با میانگین 347 غمارگ رو دارم بیش از 25 درصد سرمایه. با وجود این که خودم سهامدارشم بدم نمیاد بیاد پایین و بیشتر بخرم چون به این سهم اطمینان دارم
      چند وقت اخیر هم چهار سهم قزوین و زمگسا و آ س پ و کچینی خریدم.البته خرید های دیگه هم داشتم که درصد خیلی پایینی داشتن و زیاد به حساب نمیان.
      قزوین هشت درصد سرمایه خریدم خوب سودی داد زمگسا پنج درصد این هم گل کاشت. الان هم آ س پ دارم قبل از مجمع خریدم با سود مجمعش واسم 314 تموم شده که یه مقدار تو ضررم ولی مطمئنا سهم پایینی نداره. کچینی رو میانگین 290 دارم این هم راه خوش رو پیدا میکنه به زودی انشاءالله. فعلا هم بیش از 60 درصد نقدم
      بنابر استراتژیم سه سهم رو بایستی انتخاب کنم تا فروردین بعدش می فروشم و میرم تو کار سکه. اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت معمولا سکه پایین میاد. و کمتر تو بورسم
      فعلا یکی از این سه سهم غمارگ هستش ولی این یکی رو فروردین نمی فروشم تا زمانی که زمینش رو بفروشه مثل پسهند که نفروختم. دو تا سهم دیگه باید انتخاب کنم فعلا تحقیق می کنم تا مطمئن بشم بعد تو خصوصی به عرضتون می رسونم.
      از دیگر دوستان که همگی استاد بنده هستن هم کمک بگیرید دوست عزیز
      واقعا بدون هیچ گونه اغراقی میگم که اینجا در این تالار ما بهترین ها رو داریم از همه لحاظ تکنیکال، بنیادی و خیلی از دوستان با تجربه که همگی با تمام وجود به بچه های تالار کمک میکنن. بنده از همین جا از تمام این عزیزان کمال تشکر را دارم.
      ارادتمند همگی دوستان
      سلام
      از اینکه منو قابل دونستید و به من افتخار دادین متشکرم با عرض معذرت باید جمله شما رو کامل کنم در این تالار ما بهترین ها و با مرام ترین های بورس رو داریم
      منتظر انتخاب ها و نظرات بعدی شما هستم واقعا با این جوابتون کمک بزرگی به من کردید بازم ممنون.

نظر

• يوسف
        عضو جدید
        • Dec 2012
        • 11

با سلام من سهام بانگ گردشكري دارم آلان بفروشم بهتره يا نگهش دارم خوب البته زياد هم نيست ممنون ميشم راهنماييم بكنيد . قربانتان يوسف

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

درود؛

خرید مجدد سفارس روی 1220
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• fiona
            کاربر فعال
            • Apr 2011
            • 405

اضافه کردنه قشیر

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

خرید تعدادی غبشهر ..روی 1035 .......کنور بره بالا دوباره تعویض میکنیم به مرور زمان (-: غبشهر بدون حمایت بالا میره .....و در این حالت به زمان نیاز داره ..........2 ماه دیگه با دلار 1226 تومنی مرجع بای بای میکنیم ......البته فعلا تو همین قیمت ها نوسان کنه تا بعدا بیایم سراغش .....
              ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                درود؛

خرید مجدد سفارس روی 1220
                خرید مجدد فولاد (پله اول) روی 4860
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• نویان
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 112

رو پکویر زوم کردم فروشنده روی منفی نمیاد بخریم یا نه؟؟

نظر

• AAbas
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 165

پارسان بعد از 52 ميل معامله 8ميل تو صف نشستن! كل پرتفوى پارسان خوراكش گاز طبيعىيه خريد پترو با خوراك نفتا اشتباه بزرگيه مثل شاراك كه بالاتر از اين قيمتا نداره و اگرم بره كاره يسرى دلاله مثل وقتي كه تا 970 رفت!

نظر

• 2691
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 320

خريد فملي

نظر

• Hamidkhann
                        Banned
                        • Dec 2012
                        • 476

فروش فزرین به قیمت 11600

خرید شپدیس به قیمت 64800 (به قصد مجمع) (شپدیس: P/E=5.31 گروه پتروشیمی: P/E=6.07 و دو سه روز دیگه تقسیم سود و افزایش سرمایه داره. من با هیچ منطق فاندامنتال یا تکنیکالی نمیتونم توجیه کنم که چرا سهم صف خرید نیست، تنها استدلالم اینه که آخر ماه و موعد تسویه هاست).

افزودن شاراک به قیمت 8865

نظر

• آذرآبادگان
                          کاربر فعال
                          • Dec 2012
                          • 1140

اضافه کردن کروی
                          برداشتن اندکی فسرب از صف فروش:-/
                          یه کم پکرمان
                          افزودن کشرق در منفی:D
                          در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• saidiy
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 73

با سلام کسی از خریداران و فروشندگان قشکر خبری نداره
                            امروز چه خبر بود تو قندیا؟

نظر

• omidvar
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 796

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                              اضافه کردن کروی
                              برداشتن اندکی فسرب از صف فروش:-/
                              یه کم پکرمان
                              افزودن کشرق در منفی:D
                              کشرق و کطبس رو یه مار گزیده
                              شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• metitondar
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 443

با اینکه زیاد مصرف آدامس ندارم ولی دیروز بعد از یکی دو ماه همین طوری حال کردم یه آدامس Orbit نعنایی بخرم. وقتی آورد گفتم چند؟ میگه 1700 !!! گفتم دفعه قبلی که گرفتم 500 بوداااااااااا ؟
                                میگه خواب دیدی خوش باشه، چند وقته خرید نیومدی؟!!! حسابی حالم گرفته شد! پیش خودم میگفتم کاش به جای سهام ، آدامس خریده بودم .....!!! :D

نظر

در حال کار...
                                X