در اصل توسط msrezayi پست شده است
View Post
والا اگه بخوام سبدم بگم ناگزیر باید استراتژی معاملاتی خودم رو کمی توضیح بدم
بنده همیشه بعد از گزارشات سه ماهه شرکت ها شروع می کنم به تحقیق راجع به گروه های پیشرو بازار و سهام برتر
هیچ عجله ای هم واسه خرید ندارم. بعد از کلی تحقیق 90 درصد سرمایه ام رو به سه سهم اختصاص میدهم هر کدام 30 درصد.
که امسال سه سهم پارسان ذوب و پسهند بود.پارسان متوسط خرید 580 بود و فروش910 ذوب متوسط خرید 142 و فروش 224 که هر دو رو زود فروختم و می تونستم بیشتر هم بفروشم و بالاخره پسهند که 222 خریدم و امروز فروختم.
یه توصیه هم به دوستان عزیز دارم که به تحلیل های خودشون اطمینان داشته باشند. اشتباهی که بنده دوبار امسال انجام دادم یکی کرماشا بود 6 درصد ضرر کردم با 30 درصد سرمایه و دیگری شمواد که با گزارش مسخره مدیرانش اوایل شهریور از دستمون درش اوردن مثل کاری که الان می خوان با غمارگ بکنن
ده درصد باقی مانده هم بازدهی بدی نداشته. خیلی سهم ها رو خریدم و فروختم از سفارس و قپیرا و قشیر و ومعادن و کالسیمین و.....بعضی ها سود کردم و بعضی ها رو ضرر مثل سفارس لعنتی که هشت درصد ضرر زد.
ذوب رو خیلی وقته نقد کردم و و چند وقت پیش پارسان رو و امروز هم پسهند.
با نقدینگی تدریجی این سهام غمارگ رو خریدم اولین پله 399 و پله دوم حدود360برداشتم تا این که سهم بسته شد.بعد از بازگشایی میانگین رو پایین آوردم. الان با میانگین 347 غمارگ رو دارم بیش از 25 درصد سرمایه. با وجود این که خودم سهامدارشم بدم نمیاد بیاد پایین و بیشتر بخرم چون به این سهم اطمینان دارم
چند وقت اخیر هم چهار سهم قزوین و زمگسا و آ س پ و کچینی خریدم.البته خرید های دیگه هم داشتم که درصد خیلی پایینی داشتن و زیاد به حساب نمیان.
قزوین هشت درصد سرمایه خریدم خوب سودی داد زمگسا پنج درصد این هم گل کاشت. الان هم آ س پ دارم قبل از مجمع خریدم با سود مجمعش واسم 314 تموم شده که یه مقدار تو ضررم ولی مطمئنا سهم پایینی نداره. کچینی رو میانگین 290 دارم این هم راه خوش رو پیدا میکنه به زودی انشاءالله. فعلا هم بیش از 60 درصد نقدم
بنابر استراتژیم سه سهم رو بایستی انتخاب کنم تا فروردین بعدش می فروشم و میرم تو کار سکه. اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت معمولا سکه پایین میاد. و کمتر تو بورسم
فعلا یکی از این سه سهم غمارگ هستش ولی این یکی رو فروردین نمی فروشم تا زمانی که زمینش رو بفروشه مثل پسهند که نفروختم. دو تا سهم دیگه باید انتخاب کنم فعلا تحقیق می کنم تا مطمئن بشم بعد تو خصوصی به عرضتون می رسونم.
از دیگر دوستان که همگی استاد بنده هستن هم کمک بگیرید دوست عزیز
واقعا بدون هیچ گونه اغراقی میگم که اینجا در این تالار ما بهترین ها رو داریم از همه لحاظ تکنیکال، بنیادی و خیلی از دوستان با تجربه که همگی با تمام وجود به بچه های تالار کمک میکنن. بنده از همین جا از تمام این عزیزان کمال تشکر را دارم.
ارادتمند همگی دوستان
نظر