امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
    2-3 پله خریدم، ولی اصاب خرد کن شده
    وقتی شما بگید اعصاب خردکن شده یعنی حرکن نزدیکه، وقتی من که صبرم بیشتره بیام بگم یعنی دیگه 1-2 روز دیگه شرو میشه حرکت! همیشه وقتی فروشنده ها عاصی میشند حرکت سهم شروع خواهد شد
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• eli77
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 263

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      وقتی شما بگید اعصاب خردکن شده یعنی حرکن نزدیکه، وقتی من که صبرم بیشتره بیام بگم یعنی دیگه 1-2 روز دیگه شرو میشه حرکت! همیشه وقتی فروشنده ها عاصی میشند حرکت سهم شروع خواهد شد
      گل گفتی،چون هر وقت سهمی رو بفروشم حرکتش شروع میشه.اصلا یه جیز عجیبیه واسه خودم!
      [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود بر مهربان ترین دکتر بورسی؛

این خیلی خوبه، فرصت خریده فقط، این کنترل ها فقط نشان از ارزندگی داره... تنها دلیل این کنترل ها اینه که می دونند در آینده باید بلوک ها رو گرون تر بخرند، کنترل می کنند که بلوک های بیشتری بخرند
        ...سلام سید عزیز....خوبی...
        ...بی معرفت دیگه به منو ممد سر نمیزنی...نمیگی این دوتا پیر مرد تنهایی نشستن تو آفتاب شطرنج بازی میکنن....جان عزیزت...اگر من به تاپیک بچه ها سر نمیزنم چون خدا وکیلی چیزی تو جنبه تخصصی بورس برا گفتن ندارم....
        ..هروقتم تو تاپیکای تحلیلی رفتم اخر کارم به دعوا و جرو بحث کشیده....
        ...بابا اخه این چه وضع کنترله من نمیدونم کی بود اخر این بازار هی فرت وفرت رنج منفی میکشید رو سهم....بحث من فنر های جمع شده نیست بلکه نگران محل باز شدن این فنر های جمع شده هستم...من انتظار دارم این سهم حداکثر تا 10 روز اینده خودشو بکشه بالا 860....
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• arashsefid
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 205

میلگرد فولادی گران شد

نمابورس، سرویس بین الملل _ قیمت میلگرد فولادی در معاملات صبح امروز در بازارهای آسیایی به شدت رشد کرده و بهترین افزایش روزانه خود در سه هفته اخیر را پشت سر گذاشته است.

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Jul 2025
            • 536

امروز کساوه خریدم قشیر خریدم شاراک خریدم فایرا رو فروختم

نظر

• MOHSEN54
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 33

در اصل توسط negar پست شده است View Post
              امروز کساوه خریدم قشیر خریدم شاراک خریدم فایرا رو فروختم
              استراتژیتون برای خرید قشیر چی بوده؟با توجه به منفی قندی ها؟
              [B][COLOR=#ff0000]هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید...[/COLOR][/B]

نظر

• negar
                ستاره دار(2)
                • Jul 2025
                • 536

در اصل توسط MOHSEN54 پست شده است View Post
                استراتژیتون برای خرید قشیر چی بوده؟با توجه به منفی قندی ها؟
                برخورد به حمایت 900 البته من 920 خریدم و گزارش که مثلا یک نمونه تفاله خشک 8700 تن دارد 345 دارد لرستان 534 فروخته کلا نرخ بالای 500 است یا افق دلار چون واردات این صنعت رو نابود کرد یا گران شدن همه چیز تا 2-3 برابر جز شکر که البته در گزارشات 1300 میزنن ولی ما که بالای 2000 میخریم تا کی بالاخره باید تصحیح بشه یا گرفتن ملکی از یک بدهکارش طبق رای دادگاه که واسه فروش گذاشته 50 تا سود میده کلا این سالهای 82-87 محصولات شرکت رو خیرات میکردند ووووو و اخر اینکه منفی بودن که ابدی نیست یک جایی یک روزی متوقف میشود برداشت من امروز بوده

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                  باز هم خرید غبشهر از صف فروش
                  من عاشق صف فروش غبشهرم نمی دونم کی داره می فروشه و برای چی مفروشه ولی بهش می گم آورییییییییییین !

شاید اخر ماهه و بدهکاری بهش فشار آورده!

امروز حمایت 9872 را شکست و دو حمایت داره یکی در 9792 و دیگری 9777 ریال . فردا هم منفی 4 می شه 9513 که اگه بشکنه تا 7000هم می تونه بره. ولی حس درونی بهم میگه فردا با یه کوچولو منفی تر از امروز برای تکمیل خرید من برمی گرده .بدهکاران پایان ماه هم امروز حراج کردند و تمام .فکر نکنم دیگه فروشنده ای باشه که عقلش پاره سنگ برداشته باشه و فردا روی 9513 بفروشه.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

امروز یه ناخنی به پکویر زدیم فردا خریدهام تکمیل میشه انشالله میریم برای 340 تومان
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

اقدام نافرجام برای فروش شپدیس

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                        ...سلام سید عزیز....خوبی...
                        ...بی معرفت دیگه به منو ممد سر نمیزنی...نمیگی این دوتا پیر مرد تنهایی نشستن تو آفتاب شطرنج بازی میکنن....جان عزیزت...اگر من به تاپیک بچه ها سر نمیزنم چون خدا وکیلی چیزی تو جنبه تخصصی بورس برا گفتن ندارم....
                        ..هروقتم تو تاپیکای تحلیلی رفتم اخر کارم به دعوا و جرو بحث کشیده....
                        ...بابا اخه این چه وضع کنترله من نمیدونم کی بود اخر این بازار هی فرت وفرت رنج منفی میکشید رو سهم....بحث من فنر های جمع شده نیست بلکه نگران محل باز شدن این فنر های جمع شده هستم...من انتظار دارم این سهم حداکثر تا 10 روز اینده خودشو بکشه بالا 860....
                        قربان دکتر عزیز، بگذار به حساب بی معرفتیم + امتحان های ثلث اول + دادن گزارش نه ماهه عملکرد و ی چندتا بچه گرفتاری که نگذاشتند این چند وقت زیاد تو تاپیک مطلب بزنم اما همیشه خوننده هستم... بابا تاپیکت شده خاستگاه و جولانگاه اساطیر پارسی! ماشالله همه جور هنرمندی داره اونجا.... خدایی من خودم کم میارم رسما جلوشون انقدر که کارشون درسته
                        فملی هم سنگینه درسته اما به موقعش بدجوری جا میگذاره همه رو... صبر میخواد یه 2 ماهی ایشالله خوب جواب میده
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• daryadel120
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 578

خرید سنگین فملی
                          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• reza s
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 74

خرید اخابر 230 تومنی نمیدونم همه دارن معدنی و فولادی و پتروشیمی میخرن من اخابر انصار و همراه و شاید فردا هم کمی حفاری و مپنا گرفتم

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

خرید : آ س پ 2870 ، ونوین 1950 ، اخابر 2300 و ولغدر 559 برای پله اول که اگر پایین تر آمدند پله های بعدی خرید را انجام خواهم داد .

فروش : وبوعلی 1060 ، فولای 2820 .

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

خرید ومعادن بسیار پر پتانسیل
                                بنظرم تا قبل از عید 1000 را می بینه
                                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X