در اصل توسط eli77 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postوقتی شما بگید اعصاب خردکن شده یعنی حرکن نزدیکه، وقتی من که صبرم بیشتره بیام بگم یعنی دیگه 1-2 روز دیگه شرو میشه حرکت! همیشه وقتی فروشنده ها عاصی میشند حرکت سهم شروع خواهد شد[B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر مهربان ترین دکتر بورسی؛
این خیلی خوبه، فرصت خریده فقط، این کنترل ها فقط نشان از ارزندگی داره... تنها دلیل این کنترل ها اینه که می دونند در آینده باید بلوک ها رو گرون تر بخرند، کنترل می کنند که بلوک های بیشتری بخرند
...بی معرفت دیگه به منو ممد سر نمیزنی...نمیگی این دوتا پیر مرد تنهایی نشستن تو آفتاب شطرنج بازی میکنن....جان عزیزت...اگر من به تاپیک بچه ها سر نمیزنم چون خدا وکیلی چیزی تو جنبه تخصصی بورس برا گفتن ندارم....
..هروقتم تو تاپیکای تحلیلی رفتم اخر کارم به دعوا و جرو بحث کشیده....
...بابا اخه این چه وضع کنترله من نمیدونم کی بود اخر این بازار هی فرت وفرت رنج منفی میکشید رو سهم....بحث من فنر های جمع شده نیست بلکه نگران محل باز شدن این فنر های جمع شده هستم...من انتظار دارم این سهم حداکثر تا 10 روز اینده خودشو بکشه بالا 860....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
میلگرد فولادی گران شد
نمابورس، سرویس بین الملل _ قیمت میلگرد فولادی در معاملات صبح امروز در بازارهای آسیایی به شدت رشد کرده و بهترین افزایش روزانه خود در سه هفته اخیر را پشت سر گذاشته است.
نظر
-
در اصل توسط MOHSEN54 پست شده است View Postاستراتژیتون برای خرید قشیر چی بوده؟با توجه به منفی قندی ها؟
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postباز هم خرید غبشهر از صف فروش
من عاشق صف فروش غبشهرم نمی دونم کی داره می فروشه و برای چی مفروشه ولی بهش می گم آورییییییییییین !
شاید اخر ماهه و بدهکاری بهش فشار آورده!
امروز حمایت 9872 را شکست و دو حمایت داره یکی در 9792 و دیگری 9777 ریال . فردا هم منفی 4 می شه 9513 که اگه بشکنه تا 7000هم می تونه بره. ولی حس درونی بهم میگه فردا با یه کوچولو منفی تر از امروز برای تکمیل خرید من برمی گرده .بدهکاران پایان ماه هم امروز حراج کردند و تمام .فکر نکنم دیگه فروشنده ای باشه که عقلش پاره سنگ برداشته باشه و فردا روی 9513 بفروشه.
نظر
-
امروز یه ناخنی به پکویر زدیم فردا خریدهام تکمیل میشه انشالله میریم برای 340 تومانخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...سلام سید عزیز....خوبی...
...بی معرفت دیگه به منو ممد سر نمیزنی...نمیگی این دوتا پیر مرد تنهایی نشستن تو آفتاب شطرنج بازی میکنن....جان عزیزت...اگر من به تاپیک بچه ها سر نمیزنم چون خدا وکیلی چیزی تو جنبه تخصصی بورس برا گفتن ندارم....
..هروقتم تو تاپیکای تحلیلی رفتم اخر کارم به دعوا و جرو بحث کشیده....
...بابا اخه این چه وضع کنترله من نمیدونم کی بود اخر این بازار هی فرت وفرت رنج منفی میکشید رو سهم....بحث من فنر های جمع شده نیست بلکه نگران محل باز شدن این فنر های جمع شده هستم...من انتظار دارم این سهم حداکثر تا 10 روز اینده خودشو بکشه بالا 860....
فملی هم سنگینه درسته اما به موقعش بدجوری جا میگذاره همه رو... صبر میخواد یه 2 ماهی ایشالله خوب جواب میدهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خرید سنگین فملیبرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
نظر