،روش فولاد با ۱.۵ درصد سود ........مارو الاف کرده ........بابا .......صبح نفروختیم ۵۱۹ ....الان ۵۱۱ دادم رفت .......اعصابم رو خورد کرد .....
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
-
داره برمیگرده۵۰۸ برنمیداری؟در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پست،روش فولاد با ۱.۵ درصد سود ........مارو الاف کرده ........بابا .......صبح نفروختیم ۵۱۹ ....الان ۵۱۱ دادم رفت .......اعصابم رو خورد کرد .....زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
خرید ولصنمح رو منفی و خرید کمی سغرب رو ۴۰۰۰ اردر گذاشته بودم از ۴۰۰۲ معامله شد:(جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
نه دیگه حوصلشو ندارم (-: بخرم ضرر میکنم .....باید کارمزد بدم..... ومعادن میتونم بخرم به جاش که ضرر نکنم .....:Dدر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستداره برمیگرده۵۰۸ برنمیداری؟///
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است مشاهده پستخرید ومعادن بسیار پر پتانسیل
بنظرم تا قبل از عید ۱۰۰۰ را می بینه
فروش ومعادن های صبح با ضرر
فروش پارسان در پایین ترین قیمتها
خرید کنور ۳۴۵۰
اینقدر به کنور و روندش مطمئن بودم که از فروشهام نترسیدمسال ۱۳۹۲ می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
فروش سفارس به صف خرید فقط و فقط برای ایجاد نقدینگی برای خرید در روزهای آتی و همچنین ایجاد تمرکز بیشتر در سبد
بابا چه خبره همه فروشنده بودن که!! این سهم های عالی رو انقدر مفت نفروشید دوستان گلم...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر