خرید یک مقدار دیگه کساوه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
10 درصد نقد بودم که اونم وبانک خریدم ، این سهم خیلی ارزشمنده و در حال حاضر در 40 درصد ارزش ذاتیش معامله میشه و p/e واقعی سهم اونطور که من تحلیل کردم تقریبا برابر 2.5 هست و از
گروه سرمایه گذاری حدود 30 تا 40 درصد عقبه ، یک نگاهی به پرتفوی این سهم بیندازید تا به ارزشش پی ببرید ، تو سبدش کلی از شاراک ارزشمند را داره .
نظر
-
سلامدر اصل توسط sourena پست شده است View Postفروش ومعادن های صبح با ضرر
فروش پارسان در پایین ترین قیمتها
خرید کنور 3450
اینقدر به کنور و روندش مطمئن بودم که از فروشهام نترسیدم
چرا با ضرر
من هم دیروز وغدیر و پارسان را که با قیمت مناسب خریده بود فروختم
بجاش ومعادن 625 تا 628 خریده بودم
امروز دادمش به صف خرید رفت
حالا شما با ضرر خارج شدید:((تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
ومعادن را من امروز پله بعدی را نیز خرید کردن و تا عید نمیفروشم.
جناب سورنا ومعادن مالک 90 درصد کنور می باشد. تعدیلات فوق العاده ای پیش رو دارد.بماند که کچاد و کگل و فخاس و فجر و ..... را هم دارد.
واقعا به روند صعودیش ایمان دارم
البته در پتروشیمی ها شاراک نشان داد مثله اینکه یه خبرهایی هستش . رالی بازار از شنبه آغاز خواهد شد
شپترو را هم زیره نظر داشته باشید که احتمالا دارن جمعشون میکنن
نظر
-
-
-
میثم جان شما که ما شا الله اصل کنورید! در حالی که کنور هست بقیه چرا!!! شوخی کردم. شما استاد بنده هستید .در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید فولاد روی 500 و خرید ومعادن روی 640 برای بر بچ فامیل .......:Dبعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
پول خودم نبود .............ترسیدم بالاتر بخرم........برای همین ریسک رو کمتر کردم ...نصف ومعادن خریدم که ومعادن خودش سهم توپیه و سالی 100 درصد میده ...و نصف فولاد......فولاد هم که کم کم باید رشد کنه ......در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمیثم جان شما که ما شا الله اصل کنورید! در حالی که کنور هست بقیه چرا!!! شوخی کردم. شما استاد بنده هستید .///
نظر

نظر